Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Szybkościomierz z WolfaNCU
Autor Wiadomość
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2009-05-05, 11:24   

lelek napisał/a:
Zamień N na Y


... i po problemie, jak to się mówi "Co dwie Głowy to nie jedna :-D "

na chomiku wstawiłem wersję bardziej futurystyczną Speed_hologram, ta poprzednia, stylistycznie trochę nie pasowała do mojego pulpitu

[ Dodano: 2009-05-20, 18:45 ]
SpeedSkaner

Jak zwykle do pobrania na moim chomiku

Tu

Speed_scaner.jpg
Plik ściągnięto 3412 raz(y) 18,94 KB

hologram.jpg
Plik ściągnięto 3471 raz(y) 14,23 KB

_________________

 
 
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2009-05-22, 20:09   Lexus_neon szybkościomierz na noc

Szybkościomierz tak jak poprzednie, stworzony na bazie WolfaNCu, przystosowany do nocnej jazdy (nie oślepia)

Kolor zielony kilometrów można zmienić na inny edytując plik Skin320x240.ini i zmieniając wartość w :

[ButtonSpeed]
Position=127,100
Size=68,36
Action=GPS-SPEED
Motion=DISPLAY-SPEED
TextColor=20,213,15 -------> tutaj
TextSize=34
Visible=N
UpImageFile=
DownImageFile=
TransColor=Auto
Text=
WaveFile=
TextAlign=Center



Link

hasło: Marek_aa
-------------------
I dla tych co nie widzieli takich "Liczników" ,
oraz dla tych co widzieli i wspominają z rozrzewnieniem
-----------------Old_Car_I----------------

Old_Car_I.jpg
Plik ściągnięto 3909 raz(y) 25,08 KB

lexus_neon.jpg
Plik ściągnięto 4094 raz(y) 52,04 KB

_________________

Ostatnio zmieniony przez Marek_aa 2009-06-04, 18:36, w całości zmieniany 4 razy  
 
 
Campao 
Waypoint
RaFi



Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 42
Wysłany: 2009-06-02, 13:32   

nie działa po włączeniu wyskakuje by wybrać skin którego nie ma .....
 
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-06-02, 15:02   

Zanim napiszesz że coś nie działa zapoznaj się z instrukcją obsługi:]

w pliku WolfNCU.ini poszukaj takiego wpisu
[Skin]
SkinFolder=\sdmmc\WolfNCU\skin

i zmień to co na czerwono wpisując swoje
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2009-06-02, 20:49   

Sance napisał/a:
Zanim napiszesz że coś nie działa zapoznaj się z instrukcją obsługi:]


A po co ? ...., lepiej i prościej obwinić za nie działanie autora danego tematu :-/
_________________

 
 
snaffie 
Navi Expert
Embedded...



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 14 Lut 2009
Posty: 270
Skąd: d('.')b :Dokąd
Wysłany: 2009-06-04, 21:19   

Yhym... 2MB. To już sobie naściagałem z chomiczydła... :-/ Można poprosić o wystawienie na prawdziwym serwerze?
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-06-04, 23:08   

snaffie napisał/a:
prawdziwym serwerze?


Gdyby było na "prawdziwym i jedynie słusznym serwie" pewnie już dawno linki by padły.
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
Felype 
Waypoint
Lark 43.1


Wiek: 36
Dołączył: 24 Paź 2008
Posty: 83
Wysłany: 2009-06-05, 09:09   

masz może wersję na ekran 480x272?
 
 
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2009-06-05, 11:05   

Felype napisał/a:
masz może wersję na ekran 480x272?


nie, ale jeśli będzie więcej chętnych to może kiedyś zrobię :-D

[ Dodano: 2009-06-05, 11:07 ]
Sance napisał/a:
Gdyby było na "prawdziwym i jedynie słusznym serwie" pewnie już dawno linki by padły.


Dokładnie, tak właśnie już poleciało parę moich prac :-/
_________________

 
 
snaffie 
Navi Expert
Embedded...



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 14 Lut 2009
Posty: 270
Skąd: d('.')b :Dokąd
Wysłany: 2009-06-06, 09:58   

No dobrze, to może jakiś człowiek dobrej duszy zechce mi przesłać na maila prędkościomierz Old_Car_I?
PS. drewienko jak z mojej niuni skopiowane :-P
 
 
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2009-06-06, 12:30   

snaffie napisał/a:
No dobrze, to może jakiś człowiek dobrej duszy zechce mi przesłać na maila prędkościomierz Old_Car_I?


Chętnie Ci prześlę, ale napisz proszę w czym jest problem ze ściągnięciem z chomika, bo szczerze, nie bardzo rozumiem ..?

Założenie konta jest bezpłatne, co tydzień za darmo dodają do konta 50 MB transferu za free więc ?
--------------------------------------------------------
No ale aby nie było że jestem nie użyty to proszę :lol:

http://www.speedyshare.com/828501772.html
_________________

 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-06, 15:52   

Marek_aa napisał/a:
w czym jest problem ze ściągnięciem z chomika, bo szczerze, nie bardzo rozumiem ..?
To ja Ci podpowiem - najczęściej w konieczności uiszczenia należności za korzystanie z jego zasobów. Potem to już leci: wrzućcie pliki na inny serwer niż rapidshare, ale najlepiej gotowca i takiego żeby tylko skopiować bez rozpakowywania...

Sam kiedyś wysłałem SMS'a i już kilka razy ściągałem z Chomika pliki od kolegów; rzeczywiście na początku wydawało mi się, że to na wiele nie starczy...
_________________

 
 
Ignas
Waypoint



Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 31
Wysłany: 2009-06-07, 17:10   

Marek_aa napisał/a:
Felype napisał/a:
masz może wersję na ekran 480x272?


nie, ale jeśli będzie więcej chętnych to może kiedyś zrobię :-D

To ja się dopisuję do prośby :)
 
 
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2009-06-07, 17:40   

Ignas napisał/a:
To ja się dopisuję do prośby :)


Super, dwóch to już coś :lol: , tylko jeszcze nie wiem który Was interesuje Old_Car czy Lexus_neon ..?
_________________

 
 
grzego 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Paź 2008
Posty: 77
Wysłany: 2009-06-07, 18:05   

Marek_aa napisał/a:
Felype napisał/a:
masz może wersję na ekran 480x272?

nie, ale jeśli będzie więcej chętnych to może kiedyś zrobię :-D

Ja również dołączam się do prośby: -----Old_Car_I---------
EDIT
Wrzuciłem wersję 320x240 do Larka 43.1 i działa na całym ekranie.
Dzięki za bajerancki szybkościomierz!
_________________
GoClever5066 Lark 43.1 35.0
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 15