My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:40
becker 7928 - odblokowanie, inny program nawigacyjny
Autor Wiadomość
behemot62 
młodszy inspektor GPS


Pomógł: 2 razy
Wiek: 55
Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 14
Wysłany: 2009-08-27, 23:06   

TopuC napisał/a:
Mam 2 pytanka:
1. Co znaczy "dodaję resztę rzeczy"?
2. Jakich firm karty używasz?

1. To chyba wynika z kontekstu. Chodzi oczywiście o POI..
2. Kingston i Sandisc.
_________________
Becker 7928, Modecom MX4
 
 
Krzychu91
Waypoint


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 101
Wysłany: 2010-03-03, 20:34   Becker 7928 Problem z Automapa, Navigonem itd....

Próbuje wgrać na Beckera Auto Mape, Navigona, IGO i za każdym razem po włączeniu nawigacji klikniecie na Nawigacja wyświetla się komunikat: "Nie można znalesć mapy. Nie ma dostępu do danych dotyczących mapy lub mapa jest przystosowana do innej wersji oprogramowania" . Wyczytałem że cza jakoś wejść w Ustawienia->Informacje->I kliknąć 3 razy w ikonę Navigon (niestety nie działa)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18400
Wysłany: 2010-03-03, 21:15   

A co robisz (konkretnie) aby spod NAWIGACJA uruchamiał się dany program nawigacyjny?
_________________

 
 
Krzychu91
Waypoint


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 101
Wysłany: 2010-03-03, 21:24   

A więc po wgraniu na Karte danego programu Uruchamiam Beckera klikam w NAWIGACJA wyświetla Włóż KarteSD wiec wkładam i dalej pasek się ładuje i wyskakuje ten komunikat
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18400
Wysłany: 2010-03-03, 21:27   

Przecież fabrycznie do klawisza nAWIGACJA jest przypisany konkretny plik (plik startowy oryginalnej mapy) Musiałbyś zmienić nazwę folderu i pliku tak, aby były identyczne jak w fabrycznym programie nawigacyjnym
_________________

 
 
Krzychu91
Waypoint


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 101
Wysłany: 2010-03-03, 21:50   

Mhm...A idzie zrobić tak że włączam Beckera i klikam w jakąś daną ikonkę np: obrazy i uruchamia mi się Auto mapa czy tam inna nawigacja ??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18400
Wysłany: 2010-03-03, 22:00   

Najpierw przeczytaj http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=7928

Spróbuj ten panel: http://chomikuj.pl/janusz...awigacji/BECKER lub ten http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=7928 albo http://www.my-navia.pl/vi...p=117117#117117
_________________

 
 
Krzychu91
Waypoint


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 101
Wysłany: 2011-01-17, 10:03   Becker 7928, odpalenie innej nawigacji ?

Witam !

Posiadam Beckera 7928 mam go odblokowanego tzn. pod funkcją Obrazki uruchamiają mi się inne nawigacje np. Navigon, lecz chciał bym, jeśli jest taka możliwość odpalić tam również inną nawigacje z firmy Beckera np. Z302. Czy istnieje taka możliwość ??

Pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2011-01-17, 10:58 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Prosze o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18400
Wysłany: 2011-01-17, 11:01   

Rozumiem, że spod OBRAZKI startuje nowy pulpit.
Jeśli tak, to po prostu go przerób http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=12969
_________________

 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
  Wysłany: 2011-03-17, 20:27   Becker 7928-Nowe odblokowanie z dodanymi programami.

Mysle,ze najlepsza odpowiedzia na pytania zadawane na priva bedzie ten temat.

Co zrobic z Beckerem 7928 by byl uzytecznym sprzetem?

Odblokowac i odpowiednio skonfigurowac.


Dlaczego nie uzywam paneli odblokowujacych Windows?

Tego typu panele zawezaja tylko mozliwosci Windowsa i zle dzialaja na zuzycie pamieci.

A jest jeszcze gorzej,gdy zakladamy panel na juz istniejacy Beckerowski panel.

Czym jest to odblokowanie?
To jest odblokowanie do Windowsa,ktory jest juz skonfigurowany i posiada zainstalowane programy.Po wylaczeniu Beckera bocznym wylacznikiem lub wyczerpaniu baterii,gdy na nowo uruchomimy nawigacje,Windows zostanie naprawiony przy pomocy pliku backup znajdujacego sie na karcie pamieci.

Ten Unlock jest calkiem bezpieczny dla Beckera 7928!


Funkcje.

Dodalem takie funkcje jak mozliwosc wlaczania i wylaczania Beckera czerwonym guzikiem.
Mozliwosc regulacji podswietlenia.
Regulacja glosnosci guzikiem z boku.
Rotate i inne.
Mozemy podlaczyc mysz lub klawiature USB i moze cos wiecej ;-)
Dzialaja takze uzadzenia typu wireless!

Pare zdjec:


Uploaded with ImageShack.us
I z widokiem na programy:
http://imageshack.us/phot...apture002k.png/
Programy.
FileViewers-caly folder.
KBDBTN-Switch-Folder z przyciskami:Button oraz Keyboard.
To taki przelacznik pomiedzy guzikami typu hardware,a klawiatura USB.
Uruchomilem podswietlenie boczne,Illumination - Moodlight.Mozna wybrac kolor niebieski albo czerwony lub wylaczyc podswietlenie.
Dodalem tez driver dla karty SDIO,Spectec Wlan-11b.
Internet po WiFi dziala swietnie.Tak wyglada karta:
http://www.google.nl/imgr...biw=837&bih=615
Dodalem mozliwosc wykonywania skrotow do programow na pulpit.Zostaja one zapamietywane nawet po twardym resecie.Jedyny warunek to,po wykonaniu skrotu trzeba wykonac restart lub miekko zresetowac Beckera.
AllReader2.
BananaPC.
BatteryWarning.(Autor:kolega Dzakus,brawa i podziekowania).
BlueSoleil Bluetooth.
CalcCE.
CEProcessV.
Clock.
FMTransmitter.
Light.
Move.
MSN Messenger.
Off.
Opera Browser.
Opera Mini.
Palringo.
PEINFO.
Pnotepad.
Ppaint.
Rar.
Recorder.
Regedit.
Resinfo.
Restart.
ScreenOff.
Screensaver.
Skype.
SynchroTime.
TCPMP.
VSnap.

PO ODBLOKOWANIU NIE BEDZIE DZIALALA obsluga telefonu po BT(CarKit)!!!

Uwaga!!
Te odblokowanie oraz konfiguracja dotyczy jedynie Becker Traffic 7928!!!

Nie chce tu widziec postow typu "a mi nie dziala na czyms tam innym".


Ostrzegam,ze to odblokowanie powstaje w miare pisanych tematow i bedzie znacznie wzbogacone o rozne funkcje oraz programy.


W pierwszym poscie tego tematu beda zamieszczane aktualizacje.

Wazne!
Wpierw oczywiscie wykonujemy backup wszystkich plikow z My Flash Disk.
Umieszczamy wszystko bezpiecznie na twardym dysku komputera,by miec droge powrotu.
Robimy krok po kroku jak opisalem!

Gdy juz mamy wykonany Backup wszystkich plikow z My Flash Disk,zabieramy sie do roboty!

Sciagamy zawsze najnowsza aktualizacje.
Najstarsza jest M-1.


Download:
Shell.exe
http://www.mediafire.com/...5vc5y/Shell.zip

My Flash Disk oraz MNAV-M1
http://www.przeklej.pl/pl...ip-0028cn74c03p

Backup-M1
1. Backup.zip (6.51 MB)
http://www.przeklej.pl/pl...ip-0028dp5kr2mv
##########################################################
Aktualizacja M-2 : 20-03-2011
Shell.exe(bez zmian).
http://www.przeklej.pl/plik/shell_zip-0028cn2v503p

My Flash Disk oraz MNAV-M2

1. My Flash Disk.zip (950.60 kB)
http://www.przeklej.pl/pl...ip-0028eu3j66jo

Backup-M2

1. Backup.zip (13.98 MB)
http://www.przeklej.pl/pl...ip-0028eu65h1dc

W M-2 dodalem obsluge myszki i klawiaturki USB(folder KBDBTN-Switch w programs).
Dodalem program AlReader oraz klawiaturke wirtualna z polskimi znakami.
Dodalem troche dll's do katalogu Windows.

Informacja dla posiadaczy odblokowania M-1.

Sciagamy My Flash Disk oraz Backup.
"Backup" podmieniamy na karcie SD.
W folderze My Flash Disk\MNAV podmieniamy "Shell1" najlepiej oba,by sie nie pomylic.
Do folderu My Flash Disk kopiujemy folder "ButtonSwitch"
Twardy Reset.
##########################################################
Wiec nadszedl czas na aktualizacje M-3 z 17.04.2011
Aktualizacja zawiera blad.
WinCERemapper zawiesza nawigacje,gdy chcemy przypisac program pod przycisk.
Poprawie.

1. My Flash Disk.zip (878.74 kB)
http://www.przeklej.pl/pl...ip-0029c023h6jo

1. Backup.zip (22.52 MB)
http://www.przeklej.pl/pl...ip-0029c03907tb

W M-3 dodalem program Move.exe,Opera zostala zastapiona inna.
Wymienilem aygshell.dll,teraz BlueSoleil dziala jak sie nalezy ;-)
Dodalem default browser by mozna bylo uruchomic MSNMessenger(dodany oczywiscie).
Wymienilem Gwes.exe,teraz pasek zadan chowa sie automatycznie i nie zaslania opcji uruchomionego programu.
Wirtualna klawiaturka takze wysuwa sie i chowa,gdy to potrzebne.
Wymieniona zastala wiekszosc skryptow,podziekowania dla Imar42 za jego ciezka prace.

Teraz to juz calkiem inny system,sprawdzcie sami.

Informacja dla posiadaczy poprzednich wersji.

Wymienic nalezy wszystkie pliki w My Flash Disk oraz MNAV.
W folderze MNAV pozostac moze jedynie Shell.exe.
Nie zapomnijcie zamienic pliku backup.exe w folderze Backup na karcie SD.
##########################################################
Ta poprawka jest takze zwykla aktualizacja.

Poprawka dla M-3.
20.04.2011
M-3.1
My Flash Disk:
http://www.megaupload.com/?d=T475N4BC
Folder Backup:
http://www.megaupload.com/?d=EC62WUKE

Caly system i programy dzialaja znakomicie.
Jedyny minus,wirtualna klawiaturka nie dziala juz automatycznie.
Nie powinno byc juz problemow z uruchamianiem programow.

Informacja dla posiadaczy M-3.
Podmienic trzeba aygshell.dll w folderze MNAV na ten z M-3.1.
Usunac aygshell.dll z folderu Mem w folderze My Flash Disk.
Reszta zmian zawarta jest w backup.exe(podmienic).

##########################################################
Aktualizacja M-4
http://www.megaupload.com/?d=PQU4KHBZ
Tym razem My Flash Disk,oraz Backup wrzucilem do jednego worka.

Informacja dla posiadaczy M-3.1.
Z folderu My Flash Disk/MNAW nalezy usunac aygshell.dll nazywajac go np:oldaygshell.dll,
Wtedy wykonujemy miekki reset(szpilka,lub zielona ikonka na Desktop o nazwie "Restart").
Zastepujemy go tym nowym,ktory podalem w aktualizacji(oczywiscie usuwamy ten old).
Nowy plik znajdziemy w My Flash Disk/MNAW.
Oczywiscie podmieniamy plik backup.exe na karcie SD i gotowe(Reset suwakiem z boku).

Jesli aktualizacja zawiera bledy,prosze o sygnalizowanie o tym fakcie w temacie lub na priva ;-)

Chetnie dowiem sie,jak dziala Skype ;-)
Mi Test Service dziala zle,lecz komunikacja z PC odbywa sie normalnie.

Milych testow!
##########################################################
Aktualizacja M-5 z 26.06.2011
http://www.megaupload.com/?d=UKHSZKKI
My Flash Disk,oraz Backup wrzucilem do jednego worka.Nastapilo kilka zmian w skryptach,wiec najlepiej wymienic wszystko.Nalezy rowniez usunac plik aygshell.dll z My Flash Disk\MNAV.Dodalem program Palringo,ktory obsluguje miedzy innymi GG.Nie testowalem.Dodalem SDIO WiFi-Spectec 802.11b,WLAN-11b.Ikonki pozostaja na pulpicie,nawet po twardym resecie.Po wykonaniu skrotow na pulpit,nalezy wykonac miekki reset.Boczne podswietlenie dziala ;-) Niestety kursor myszki pozostaje zawsze na wierzchu.
Postaram sie to naprawic.
#####
Update do M-5.
http://www.megaupload.com/?d=RBXBNSTI
Blue.mscr,RED.mscr oraz Off.mscr nalezy nadpisac(podmienic) w My Flash Disk\Illumination.Shell.mscr w My Flash Disk\MNAV.
Przelaczanie podswietlenia bocznego zadziala plynniej.
############################
Aktualizacja M-5.1 z poprawka,zawiera juz update.
http://www.mediafire.com/?8cj6ak0krchkrlu
Backup.exe pozostaje identyczny jak w M-5 lecz wrzucam,poniewaz jednemu z kolegow zle sie sciagnal ten plik.Zmiany zaistnialy w Skryptach.
##########################################################
M-6 z 10.09 2011
http://www.mediafire.com/?079nf7rytzw8wn5
Poprawione zostaly bledy z M-5.podrasowalem registry i teraz system dziala szybciej.
Dodalem FMTransmitter z dwoma pasmami FM.
Dodalem BatteryWarning-program napisany MortScriptem przez kolege Dzakus-dzieki!.Zmodernizowalem go troche,dodajac ostrzezenia glosowe o slabej baterii.Program wylacza nawigacje przy napieciu nizszym niz 5% naladowania.
Milej zabawy!
##########################################################

1.Odblokowanie:

W folderze My Flash Disk,znajduje sie folder MNAV.
W folderze MNAV znajdziemy plik o nazwie Shell.exe.
Plikowi Shell.exe z folderu MNAV zmieniamy nazwe na:1 Shell.exe.

Kopiujemy do folderu MNAV plik Shell exe z: Download.

Czy jasne?

Wykonujemy Miekki reset uzadzenia(szpilka pod spodem - nie przelacznik z boku!).
Ten przelacznik z boku urzadzenia, to Twardy Reset!

Teraz urzadzenie wstaje odblokowane.

Troche nagi ten pulpit,lecz powoli wszystko naprawimy.


2.Czyszczenie My Flash Disk:

Usuwamy wszystkie pliki z folderu My Flash Disk oraz MNAV.
Pozostawiamy tylko Shell.exe w folderze MNAV.
Maja Pozostac tylko te dwa foldery:My Flash Disk i MNAV.
W MNAV tylko ten nowy Shell.exe.

Niektore pliki sa trudne do usuniecia,wiec zmieniamy im nazwe(np. dodajemy cyfre "1"
przed nazwa),wykonujemy Twardy Reset(przelacznik z boku)i potem juz bez trudu usuwamy te pliki.



3.Umieszczamy niezbedne pliki w My Flash Disk oraz MNAV z: Download.
Teraz po raz drugi zmieniamy nazwe Shell.exe na 1Shell.exe.
Ten istniejacy Shell.exe za chwile zostanie zastapiony innym.

Kopiujemy zawartosc My Flash Disk do My Flash Disk.
MNAV do MNAV.

Wazne!
W folderze MNAV znajdziemy plik MortScript.exe zoltego koloru.
Aktywujemy go,klikajac dwa razy w niego(pokaze sie okienko informacyjne"MortScript V4.2")

Kopiujemy folder"backup"z "Download" na karte SD z zawartoscia.

Wykonujemy reset-dowolny,zacznie sie wgrywanie backupa.
Teraz czekamy az navi sie zrestartuje.

Nie usuwamy pliku 1Shell.exe.

Gotowe :-)

Piszcie jak poszlo ;-)

Poczekalnia:
Tu bede umieszczal propozycje programow,ktore beda dodane w nastepnej aktualizacji.


Pusto.
:-) Oczekuje na propozycje.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
Ostatnio zmieniony przez mirko1 2015-08-07, 05:24, w całości zmieniany 66 razy  
 
 
Strato 
Waypoint


Dołączył: 15 Sty 2011
Posty: 78
Skąd: N.D.Maz
Wysłany: 2011-03-18, 07:33   

Witaj,
Dziękuje serdecznie za podjęcie tematu/wyzwania
Dziś wieczorem rozpocznę zabawę zgodnie z instrukcjami,
_________________
Becker 7928
 
 
varth 
Navi Expert
Radek



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 01 Kwi 2009
Posty: 389
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-03-18, 15:06   

Zrobiłem zgodnie z opisem i działa ;-)
Jeszcze muszę poszperać za telefonem który obsługuje tryb PAN do przesyłania danych aby sprawdzić internet przez BT (z HTC Kaiserem łączy się ale Opera wywala błąd połączenia). Łączenie przez DUN nie działa - pyta się o jakieś hasło i numer dostępowy.
Na głównym pulpicie nie działa regulacja głośności systemowej tym przyciskiem z boku obudowy (może coś trzeba ustawić w WinCeremapperze).
To tak na szybko.

Dzięki mirko za tyle roboty.

P.S. Da się jakoś wyedytować plik backup.exe z twojej paczki? Chciałbym sobie zrobić przywracanie tych programów, które używam. Szczególnie chodzi mi o AlReadera.
_________________
Lark 43.1 -> Navigon 2110 Max -> Becker 7928 -> Alga AS-6005 BT HD TMC Wi-FI -> Alga AN-5050 -> NavRoad Leeo S6 (soft Auro S6) (szykuję do zabudowy w Mazdzie 6)
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2011-03-18, 19:41   

Dzieki za potwierdzenie,ze to dziala ;-)
Jako ze zwaliles kamien z mojego serca,klikam w pomogl :-)

Wiec zabawa sie zaczyna!!!

varth napisał/a:
Jeszcze muszę poszperać za telefonem który obsługuje tryb PAN do przesyłania danych aby sprawdzić internet przez BT (z HTC Kaiserem łączy się ale Opera wywala błąd połączenia). Łączenie przez DUN nie działa - pyta się o jakieś hasło i numer dostępowy.

Opera wywala blad,bo nie masz aktywnego internetu na Beckerze.
Polaczenie z internetem za posrednictwem telefonu mozna jedynie uzyskac po DUN.
To nie jest takie proste.
Trzeba jeszcze poszukac na necie,jak "dobrac sie" do wlasnego operatora ;-)
Opera dziala,bo sprawdzilem.
varth napisał/a:
Na głównym pulpicie nie działa regulacja głośności systemowej tym przyciskiem z boku obudowy (może coś trzeba ustawić w WinCeremapperze).

Metode regulacji mozesz wybrac.
Albo ta z paska zadan,albo przelacznikiem(kilka razy w gore,lub w dol).
Dzialanie obu programow nie jest zsynchronizowane.
varth napisał/a:
Da się jakoś wyedytować plik backup.exe z twojej paczki? Chciałbym sobie zrobić przywracanie tych programów, które używam. Szczególnie chodzi mi o AlReadera.

Czym jest ten program?
Moge dolaczyc do nastepnej aktualizacji.
Najlepiej gdybys dal tu ta instalke.
Najlepiej .CAB lub .exe,albo gotowca z registry.

varth napisał/a:
Na głównym pulpicie nie działa regulacja głośności systemowej tym przyciskiem z boku obudowy (może coś trzeba ustawić w WinCeremapperze).
To tak na szybko.

Faktycznie nie dziala i poprawie w nastepnej aktualizacji.
Dobrze,ze napisales o tym.

Podziekowania dla kolegow,Mnjacentymn oraz Tikotka za ten program i link do tematu:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=25101

Wspominalem tez o dzialajacym Rotate.
Wystarczy wcisnac gorny przycisk z lewej strony ekranu i potem wcisnac przycisk glosnosci w srodkowej pozycji,czyli tak jak jest ustawiony ;-)


Jakie programy powinny sie znalezc w tym unlocku?
Oczekuje na dalsze propozycje.

[ Dodano: 2011-03-18, 20:07 ]
varth napisał/a:
P.S. Da się jakoś wyedytować plik backup.exe z twojej paczki?


Da sie ;-)
Celowo nie zamiescilem w tej chwili tego pliku w unlocku.
Chce,zeby temat sie rozwjal.
Dodam ten plik gdy unlock bedzie w miare gotowy.
Inaczej powstanie kilka podstawowych wersji unlocku.
Kazdy doda cos wlasnego i wyjdzie bigos :evil:
Chyba rozumiesz,Varth.

Niebawem,co nie znaczy ze juz za dwa dni ;-) dodam opcje opslugi myszki i klawiaturki USB ;-)
Nad reszta pomyslimy ;-)
 
 
Strato 
Waypoint


Dołączył: 15 Sty 2011
Posty: 78
Skąd: N.D.Maz
Wysłany: 2011-03-18, 20:26   

Witaj, po zastosowaniu instrukcji zadziałało, uzyskałem połączenie z netem opera śmiga :lol: , ale tylko przez telefon samsung, przez nokie n73 niestety nie :cry:

u mnie również regulacja głośności z boku nie działa,
Czy jesteś wstanie sprawić aby boczne podświetlenie zadziałało ? chodzi mi o te pionowe paski w obudowie.

pytanie odnośnie samego BT, w momencie kiedy wywołam BT jest menu :

Kod:
 bluetooth manager

kiedy klikam otwiera się okno z ikoną nokii z którą nie mogę uzyskać połączenia, jak zamyka się to okno i jak pozbyć się tej ikony

Gratuluję

[ Dodano: 2011-03-18, 20:39 ]
ps odpaliłem z karty Jumping Jack Flash : regulacja głośności i z panelu głównego windows na pasku, i potencjometr na boku obudowy działają :lol:
_________________
Becker 7928
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2011-03-18, 21:10   

Strato napisał/a:
Czy jesteś wstanie sprawić aby boczne podświetlenie zadziałało ?

Nie,nigdy tego nie probowalem.
Pomysle nad tym w wolnej chwili.
Strato napisał/a:
pytanie odnośnie samego BT, w momencie kiedy wywołam BT jest menu :

Kod:
bluetooth manager

kiedy klikam otwiera się okno z ikoną nokii z którą nie mogę uzyskać połączenia, jak zamyka się to okno i jak pozbyć się tej ikony



O tym jeszcze nie wspominalem,ale w \My Flash Disk\Mnav. sa dwa pliki aygshell.dll.
Jeden z nich nazwalem 1 AYGSHELL.dll,to wlasnie ten jest odpowiedni dla BlueSoleil.
No ale co i jak?
Nazwe tego aygshell.dll zmieniamy na 2aygshell.dll i potem w 1AYGSHELL.dll
usuwamy 1,czyli nazywamy:AYGSHELL.dll.
RESET.
Mozna konfigurowac BlueSoleil.
Po udanej konfiguracji zamieniamy nazwy tych dll-i tak jak bylo ;-) inaczej Opera bedzie sie zle wyswietlala.Nie zapomnijmy o ponownym resecie.
Moze w przyszlosci doloze skrypt,by bylo latwiej.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10