Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:40
becker 7928 - odblokowanie, inny program nawigacyjny
Autor Wiadomość
bunioopl 
Waypoint


Dołączył: 18 Maj 2010
Posty: 16
Wysłany: 2012-05-04, 20:03   

Tak chodzi mi o TCPMP.

[ Dodano: 2012-05-04, 21:10 ]
Tylko, że w TCPMP pasek całkiem znika( przynajmniej umnie tak jest)
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2012-05-05, 19:34   

bunioopl napisał/a:
Tylko, że w TCPMP pasek całkiem znika( przynajmniej umnie tak jest)

Niby znika ale ja go wydlubuje bez problemu.
Sprobuj. :-P
WinCE opiera sie na trickach,bo wiekszosc programow pisana jest pod WMobile.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
bunioopl 
Waypoint


Dołączył: 18 Maj 2010
Posty: 16
Wysłany: 2012-05-06, 15:25   

Fakt można go wydłubać, ale podczas jazdy nie da rady.
Ale mam jeszcze jeden pomysł, a gdyby tak zamiast programowalnego guzika, to coś w stylu programiku "BananaPC" tylko może ciut większy.

[ Dodano: 2012-05-06, 19:37 ]
A jeszcze jedno spostrzeżenie odnośnie głośników. Dżwięk jest już nieprawidłowy tuż po włączeniu beckera po twardym resecie, czyli jeszcze przed kopiowanie plików i ponownym uruchomieniu.
 
 
robi250
azymut


Dołączył: 01 Lip 2008
Posty: 1
Wysłany: 2012-05-11, 15:38   

Niestety po odblokowaniu nie działają już oryginalne mapy beckera, ma ktoś jakiś sposób na to aby działało wszystko ?? Pozdrawiam
 
 
bunioopl 
Waypoint


Dołączył: 18 Maj 2010
Posty: 16
Wysłany: 2012-05-12, 22:03   

Po co komu orginalne mapy BECKERA skoro są stare jak świat. Mają jakoś koło roku chyba. A inni aktualizują mapy co jakieś trzy miesiące. Więc po co kożystać z czegoś co jest nie aktualne.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9616
Wysłany: 2012-05-12, 22:19   

robi250 napisał/a:
oryginalne mapy beckera,
Czy oryginalny program nawigacyjny? bo Becker sam nie robi map...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2012-09-23, 19:26   

Przy odpalaniu Skype wywala bledy.Trzeba wejsc do Control Panel i w Internet Options/Connection zaptaszkowac Use LAN.
Poprawie to w nastepnej aktualizacji.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
misiek823 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 29 Wrz 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-09-29, 12:46   czy ktos mi pomoze

witam posiadam beckera 7928 chcialem z aktualizowac mapy ale zadzwonilem do becker polska i odpowiedzieli mi ze niema juz aktualizacji dla tego modelu powiedzieli zebym sam sobie zakupil jakoms mape mam mapy MapaMap_Travel_Europa i chcialbym ja zainstalowac czy ktos mi pomoze jak to zrobic prosilbym bardzo o kontakt na gg 7568110 z gory dziekuje
 
 
 
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 39
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 754
Wysłany: 2012-09-29, 13:34   

Daj sobie z tym syfem spokój.
kup sobie automapę - przynajmniej nie będziesz narzekał.
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
misiek823 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 29 Wrz 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-09-29, 13:38   

auto mape tez mam ale jak to zrobic zeby sie normalnie otwierala sie jestem zielony w tym niechce uwalic nawigacji pomozeesz przez gg lub skypa
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-09-29, 21:36   

misiek823,
Skorzystaj z tego poradnika :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484 i problem będziesz miał z głowy .
Instalkę pobierz tu :arrow: http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=230
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
misiek823 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 29 Wrz 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-09-30, 10:27   

ja tak mam chodzi mi o przerowbienie nawigacji zeby chodzila z am i wszystko na niej dzialalo
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-09-30, 10:35   

misiek823,
Masz w ustawieniach navi wybór ścieżki do mapy ?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
misiek823 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 29 Wrz 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-09-30, 10:36   

nie

[ Dodano: 2012-09-30, 11:36 ]
mozesz na gg
 
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2012-09-30, 20:27   

misiek823 napisał/a:
mozesz na gg

Jak zaczynasz pisac temat,to go skoncz zamiast kryc sie pod GG.Wgraj se moj unlock i sprawa zalatwiona.Tracisz jedynie zestaw glosnomowiacy i czesciowo FM transmitter.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10