Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 21:37
Jak odblokować GOCLEVER 4335
Autor Wiadomość
pawell27
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Paź 2008
Posty: 10
Wysłany: 2009-06-01, 21:28   

wiem ze to menu.. ale mi w ogole nie chce to dzialac.. wrzucam na karte i nic ;/ :(
 
 
deck 
Navi Expert



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 237
Wysłany: 2009-06-02, 10:16   

załącznik....

mobilenavigator.rar
rozpakuj i wrzuć zawartość razem z katalogiem na SD
Pobierz Plik ściągnięto 314 raz(y) 161,51 KB

_________________
dobre CB + aktualne POI = dupochron ...inwestuj !
 
 
pawell27
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Paź 2008
Posty: 10
Wysłany: 2009-06-02, 20:44   

nie wiem dziwne to jakies jest dla mnie;/ bo ze zmienianiem nazw to AM co chwile szuka sygnalu gps;/
 
 
deck 
Navi Expert



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 237
Wysłany: 2009-06-02, 22:03   

zainstaluj mapę - nie bierz gotowca .. sprawdź która wersja ci najlepiej będzie chodziła ...
_________________
dobre CB + aktualne POI = dupochron ...inwestuj !
 
 
pawell27
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Paź 2008
Posty: 10
Wysłany: 2009-06-02, 22:07   

no wlasnie to jest zainstalowana na karte pamieci;/ no i lipa;/ moze jest inny sposob odblokowania tego?
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-02, 22:10   

pawell27 w folderze głównym AutoMapy jest folder Settings Files, znajdź w nim dwa pliki: gps.info i gps.settings i je wywal, gdy uruchomisz AutoMape ponownie stworzy je sobie na nowo, wyjdź pod chmurki i poczekaj na sygnał, powinna przestać gubić.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
getek33 
Waypoint


Dołączył: 18 Maj 2009
Posty: 15
Wysłany: 2009-06-03, 11:22   

deck napisał/a:
zainstaluj mapę - nie bierz gotowca .. sprawdź która wersja ci najlepiej będzie chodziła ...

Dziwne ja mam zmieniony katalog i wszystko śmiga, nawi czasem zgubi sygnał w złą pogodę ale to nie wina AM. Dobrze masz port ustawiony winno być com7 i chyba 56000bps.
 
 
deck 
Navi Expert



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 237
Wysłany: 2009-06-03, 11:34   

Cytat:
nawi czasem zgubi sygnał w złą pogodę ale to nie wina AM

- to sobie iGO podinstaluj i pewnie nie zgubi ....
_________________
dobre CB + aktualne POI = dupochron ...inwestuj !
 
 
cold_eyes
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Maj 2009
Posty: 16
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-06-03, 16:46   

deck napisał/a:
Cytat:
nawi czasem zgubi sygnał w złą pogodę ale to nie wina AM

- to sobie iGO podinstaluj i pewnie nie zgubi ....


Deck mam pytanko jeszcze nie używałem IGO którą wersję najlepiej ściągnąć na 4335 ?
 
 
deck 
Navi Expert



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 237
Wysłany: 2009-06-03, 19:41   

obie chodzą płynnie ... ja wolę 8.3
_________________
dobre CB + aktualne POI = dupochron ...inwestuj !
 
 
mad123
Waypoint


Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-06-08, 22:01   

no własnie i tego sie obawiałem... zakupiłem dzisiaj goclevera 4335 no i niby wszystko cacy i pieknie po w graniu AM ale..... gps w AM resetuje mi sie co ok 2 minuty. bardzo mnie to denerwuje i nie wiem co z tym zrobic... zainstalowałem juz mape na karte, podmnieniałem nazwy, zainstalowałem nawet ayre zeby nie kombinowac ze zmiana nazw ale ciągle to samo.... ;/ prosiłbym o pomoc bo juz sknczyły mi sie pomysły co to moze byc....
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-06-08, 22:18   

mad123 napisał/a:
gps w AM resetuje mi sie co ok 2 minuty

Co oznacza resetuje?
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
mad123
Waypoint


Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-06-08, 22:27   

poprostu "dziwnie" gubi sygnał.... druga rzecz jaka zauwazyłem to gdy następuje ten "reset" automapy to mapa pokazuje sie na najmniejszym zoomie tzn widze cała europę... ogólnie pierwszy raz mi sie coś takiego dzieje a miałem juz wiele nawigacji w rękach i z żadną nie było takich cyrków jak z tą...
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-06-08, 22:32   

Nie mam pojęcia co się dzieje byc może to wina oprogramowania:\
To utwierdza mnie w przekonaniu co do jakości GC
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
mad123
Waypoint


Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-06-08, 22:39   

no własnie sam nie wiem sprobuje sciagnac jeszcze inna instalke AM moze cos pomoże... chociaz widze ze ten problem z AM mam nie tylko ja (moze nie w takim stopniu jak moj) ale u wiekszosci osob tez cos AM nie chodzi tak jak powinna....
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12