Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sposoby na Hasło w WinCE
Autor Wiadomość
rejdzik

Dołączył: 24 Mar 2013
Posty: 0
Wysłany: 2013-03-24, 01:13   

Witam, jestem nieszczęśliwym posiadaczem nawigacji goclever navio 505 z hasłem.
Przeczytałem temat. dasior591 podawal link ktory jest nieaktualny. Chciałbym spróbować tego sposobu bo z tego co pamiętam activesync było wyłączone w moim urządzeniu i programy mymobile i inne nie łączą się. Proszę o wskazówki co robić dalej?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2013-03-24, 07:52   

rejdzik napisał/a:
co robić dalej?
Poprosic o ponowne wrzucenie pliku
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
pawelplsi 

Dołączył: 23 Sie 2014
Posty: 0
  Wysłany: 2015-03-28, 14:21   Lark freebird 50.1 problem z hasłem

Witam!
Bawiłem się moim GPS'em i ustawiłem hasło na win CE. Wyłączyłem i włączyłem i tu pojawia się problem. musze wpisać hasło a nie ma klawiatury :-) . Active Sync nie łączy się w ogule. Jest już po gwarancji. metodę z plikiem cePlatformway.exe próbowałem ale bez skutku. Da się zrobić jakiś Hard Reset czy coś zeby zaczął działać??

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2015-03-28, 16:37 ]
Scaliłam z odpowiednim tematem.
Regulamin punkt 3.
_________________
Pawelplsi
 
 
Google 
Maestro GPS



Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2374
Skąd: Google
Wysłany: 2015-03-28, 14:26   

pawelplsi napisał/a:
Bawiłem się moim GPS'em i ustawiłem hasło na win CE.


Zajrzyj tu: http://www.my-navia.pl/vi...p=144982#144982 punkt 21.
_________________
Poradniki
 
 
pawelplsi 

Dołączył: 23 Sie 2014
Posty: 0
Wysłany: 2015-03-28, 14:36   

W linku, który mi podałeś problem został rozwiązany przez backup z ActiveSync'a a u mnie w ogule się przez to nie chce łączyć. ) - :
_________________
Pawelplsi
 
 
Google 
Maestro GPS



Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2374
Skąd: Google
Wysłany: 2015-03-28, 14:50   

pawelplsi napisał/a:
problem został rozwiązany przez backup
Tam opisanych jest kilka sposobów. Jeśli przeczytałeś cały wątek i wszystkie sposoby nie pomagają zostaje tylko serwis.
_________________
Poradniki
 
 
pawelplsi 

Dołączył: 23 Sie 2014
Posty: 0
Wysłany: 2015-03-28, 15:04   

Kurcze będzie ciężko.
A nie da się może napisać jakiegoś skryptu?
Któryby odpowiedni wpis z rejestru wywalił?

@EDIT
widziałem w tutorialu od odblokowywania tego modelu link do tutorialu do Hard Resetu, ale wątek został usunięty. Może ktoś zna jakąś metodę? http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=12481
na samym dole.
Tematy dla desperatów.
_________________
Pawelplsi
 
 
Google 
Maestro GPS



Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2374
Skąd: Google
Wysłany: 2015-03-28, 15:21   

pawelplsi, pytałem dasiora o plik z ostatnich postów i właśnie on mi napisał aby napisać skrypt:
dasior591 napisał/a:
Zrob skryp i nazwij go gpstest
Navi szuka gpstest.exe na karcie
Wpisz run explorer
Potem sleeep minute
I run key
Tzn odpal klawiature, exe z apteczki
I tyle
_________________
Poradniki
 
 
pawelplsi 

Dołączył: 23 Sie 2014
Posty: 0
Wysłany: 2015-03-28, 15:37   

A czym ten skrypt zrobić? Notatnikiem???
Zielony w tym jestem (:
_________________
Pawelplsi
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2015-04-25, 21:10   

O skryptach czytaj http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 p.40
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
pawelplsi 

Dołączył: 23 Sie 2014
Posty: 0
Wysłany: 2015-04-25, 21:18   

Tamten link nie działa do pobierania paczki z morthscriptem.
_________________
Pawelplsi
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2015-04-25, 21:21   

A to przeczytałęś:
jacekp1313 napisał/a:
Więcej: http://www.my-navia.pl/vi...p=123100#123100

Gotowe skrypty i przykłady: http://www.my-navia.pl/vie.....wtopic.php?t=7313
http://www.my-navia.pl/vi...p?p=53305#53305
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2015-04-25, 21:31   

Do postu http://www.my-navia.pl/po...itpost&p=113249 dodałem znalezione przez kolegę linki do HR
_________________

 
 
pawelplsi 

Dołączył: 23 Sie 2014
Posty: 0
Wysłany: 2015-04-25, 21:36   

W manualu jest napisane, że trzeba to zainstalować z CAB'a. ja tego nijak nie zrobie bo musiałbym wejść do systemu. Myśle, że inaczej, jak tą 9 nóżką tego nie naprawię.
_________________
Pawelplsi
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2015-04-25, 21:44   

Nic nie musisz instalować - http://www.my-navia.pl/vi...p=123155#123155
Cytat:
Do uruchomienia skryptu potrzebujesz 3 plików: mortscript.exe; dowolna_nazwa.exe; dowolna_nazwa.mscr (te dwa pliki muszą się tak samo nazywać). Trzeba uruchomić plik dowolna_nazwa.exe i wykonywane sa polecenia z pliku dowolna_nazwa.mscr


Raczej żaden skrypt nie pomoże na hasło, bo w trzeba go jakoś uruchomić, a do tego musisz wejść w Larka. Spóbuj wpisać je z MyMobilera, jeżeli masz połączenie z kompem
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 9