Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-21, 21:43
Garmin na windows CE 5
Autor Wiadomość
pawcio203 
Navi Expert



Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 343
Wysłany: 2009-05-29, 18:02   

trzeba jeszcze kombinować z tymi plikami UNL ? bo jeśli tak to Traki 425 odpadają... :-?
 
 
dj.doc
Waypoint



Dołączył: 08 Lut 2009
Posty: 140
Wysłany: 2009-06-02, 20:39   Garmin na Mio Moov 200 pl

Witam
Poszukuje do testow program do nawigacji Garmin
Mio mam odblokowane przy pomocy panelu "szymon"
Ktos moze odpalil Garmina na Mio?
Pozdro
_________________
Mio Moov 200
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-02, 20:42   

Popatrz tu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5412
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-06-02, 20:43   

dj.doc napisał/a:
Ktos moze odpalil Garmina na Mio?


Bardzo dobrze działa , ale odblokowane sposobem maxpl.
_________________

 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 35
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2009-06-04, 00:19   

Również mam zainstalowanego Garmina i na Mio 200 i na Mio 500 śmiga aż miło. Instalowany za pomocą tutka z linka podanego przez kolegę Cybant.
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
 
 
SpiDeR26
Waypoint


Dołączył: 12 Cze 2009
Posty: 24
Wysłany: 2009-06-12, 22:26   

Mam pytanko ... czy jak wybieracie jezyk polski w Garmin to zostaje po restarcie ??? bo mnie wraca do english :(
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-06-13, 11:47   

Ja mam cały czas j. polski z tym że ja mam z innego linku wgranego
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-06-13, 12:17   

SpiDeR26 napisał/a:
Mam pytanko ... czy jak wybieracie jezyk polski w Garmin to zostaje po restarcie ??? bo mnie wraca do english :(


Jakim plikiem odpalasz Garmina?
Spróbuj odpalić plikiem RunXT.exe z tego linku.

http://odsiebie.com/pokaz/3509986---9755.html

Pliki wypakuj do katalogu Garmin.
_________________

 
 
Arto 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 97
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-06-13, 22:41   

dante67 napisał/a:
mancie program ruszył bez problemu

Ja też uruchomiłem na swojej Mancie... ale nie może odnaleźć GPS'a :(
_________________
Gość pazdrawiam - Arto

 
 
jurek72
Waypoint


Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-06-14, 11:39   

W katalogu WM podmień plik "QueBlueCom.dll" na jakiś z poprzedniej wersji programu. Działa na 100%, sprawdzone na mancie 060
Pozdrawiam
_________________
jurek1972
 
 
Arto 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 97
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-06-14, 21:22   

jurek72 napisał/a:
podmień plik "QueBlueCom.dll"

Masz go może gdzieś? ;-)
_________________
Gość pazdrawiam - Arto

 
 
daniel xx 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 117
Wysłany: 2009-06-14, 22:31   

Mam :mrgreen: Jest w załączniku :mrgreen:

QueBlueCom.rar
Pobierz Plik ściągnięto 251 raz(y) 6,99 KB

 
 
Arto 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 97
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-06-15, 21:40   

daniel xx napisał/a:
Mam :mrgreen: Jest w załączniku :mrgreen:


Thx :mrgreen:
_________________
Gość pazdrawiam - Arto

 
 
pawcio203 
Navi Expert



Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 343
Wysłany: 2009-06-19, 08:32   

pobrałem mapkę wraz z navcorem, ale nie można zarejestrować. wpisałem ID urządzenia w key'u, wygenerowany kod wpisałem do pliku SW.UNL i nadal rejestracja na początku wyskakuje.
Nie wiem jak z mapą czy też trzeba rejestrować...? Skoro tak to trzeba podać ID mapy.
I jeszcze jedno: gdzie te pliki UNL maja się znajdować... może to od tego zależy...
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-19, 10:32   

:mrgreen: po ciężkiej walce garmin ruszył na moim Mio C520
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 14