Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
Czy ktoś wie jak odblokować Yakumo Eazygo XSC Win CE .NET 4. |
Autor |
Wiadomość |
MarcinekE36
azymut

|
Wysłany: 2009-06-23, 20:53 Czy ktoś wie jak odblokować Yakumo Eazygo XSC Win CE .NET 4.
|
|
|
Witam !!!
Jestem nowy na forum, i wiem, że trzeba najpierw poszukać, a później napisać, ale szukałem już wszędzie i nic... Wszędzie piszą, że wystarczy wrzucić autorunce.exe i MNAVDCE.cab na karte odpalić i już, a w tej navi pisze, żeby włożyć kartę, kombinowałem już na różne sposoby zmieniałem nazwy i nic..... czy udało się komuś to doblokować i jak ??? byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :) |
|
|
|
 |
renron
Maestro GPS

|
Wysłany: 2009-06-24, 18:49
|
|
|
MarcinekE36 napisał/a: | Witam !!!
Jestem nowy na forum, i wiem, że trzeba najpierw poszukać, a później napisać, ale szukałem już wszędzie i nic... Wszędzie piszą, że wystarczy wrzucić autorunce.exe i MNAVDCE.cab na karte odpalić i już, a w tej navi pisze, żeby włożyć kartę, kombinowałem już na różne sposoby zmieniałem nazwy i nic..... czy udało się komuś to doblokować i jak ??? byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :) |
Coś słabo szukałeś, na tej samej stronie co Twój temat parę pozycji niżej, tytuł tematu:
Odblokowanie Yakumo Eazygo XSC, poniżej cytat z tego tematu, jedna z wypowiedzi:
Tu masz instrukcję jak odblokować Yakumo (pdf, po angielsku i niemiecku)
http://www.najboljsi.eu/InstructionsEazyGoXSC.pdf
Oraz więcej o wgrywaniu m.in. MioMap
http://board.gulli.com/th...zygo-xsc-works/ |
_________________ Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16 |
|
|
|
 |
MarcinekE36
azymut

|
Wysłany: 2009-06-25, 18:39
|
|
|
widziałem i w tym egzemplarzu to nie działa |
|
|
|
 |
drrobi
młodszy inspektor GPS

|
Wysłany: 2009-07-08, 10:25
|
|
|
Witam,
tu masz odpowiedni dla ciebie watek, moze pojdzie. |
|
|
|
 |
dasior591
Maestro GPS GoClever 5065FMBT

Pomógł: 279 razy Wiek: 29 Dołączył: 07 Cze 2008 Posty: 8301 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-07-08, 17:16
|
|
|
A w jakim celu chcesz odblokować?? Podejrzewam ze chcesz mieć AutoMape. wiec po prostu podmień mapy jeśli masz na karcie a jak nie to wrzuć autoampe na kartę(chyba ze wjedzie do pamięci urządzenia) a plik który uruchamia oryginalne mapy podmień na Automapa EU.exe (oczywiście zmierzając nazwę) i odpalać ci się będzie automapa. |
_________________ Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij |
|
|
|
 |
diseasekowalski
Waypoint

|
Wysłany: 2009-08-18, 01:06
|
|
|
a moze tez masz walniety czytnnik? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|