Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-17, 17:54
Navigo 8
Autor Wiadomość
dxx72 
Waypoint
MIO MOOV 200



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 13 Lis 2008
Posty: 75
Wysłany: 2009-04-04, 13:43   

na mio moov 200 z podanego linku Sance,Navigo 8i nie działa :cry:
instalacja cab.
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-04, 15:54   

Instalka pochodz z tej płyty i nie miałem problemu z zainstalowaniem na navroad.
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
mizmars 
azymut



Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 4
Wysłany: 2009-04-04, 16:18   

A może ktoś ma Navigo w wersji na kartę SD?
_________________
Lark FreeBird 35.0; MapaMap 6.1.8
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2009-04-04, 18:52   

Aktualizacja Mapki z lutego:
http://navigo.pl/aktualizacje/Dane_8.zip
 
 
wampppir 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Wiek: 50
Dołączył: 20 Lip 2008
Posty: 66
  Wysłany: 2009-04-05, 01:31   

dxx72 napisał/a:
na mio moov 200 z podanego linku Sance,Navigo 8i nie działa :cry:
instalacja cab.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
kolego dxx72 sprobuj zajrzec tutaj: http://chomikuj.pl/DJaZi/Nawigacje
i tam masz gotowca + dodatkowe panstwa na mio 200 smiga z najnowszymi skorkami calosc kopiujesz na karte SD i w droge 8-)
_________________

 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-05, 06:34   

wampppir napisał/a:
kolego dxx72 sprobuj zajrzec tutaj: http://chomikuj.pl/DJaZi/Nawigacje


Temat dotyczył Navigo 8i a u ciebie jest tylko iGO
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
januszek2245 
Navi Expert
januszek2245



Pomógł: 4 razy
Wiek: 45
Dołączył: 27 Kwi 2008
Posty: 274
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-04-05, 10:50   

Dziękuję za program Sance,ale raczej jest mało przydatny ponieważ przy próbie uruchomienia jest taki komunikat:wersja czasowa do 30.06.2008 i czas działania wersji nie komercyjnej minął.Może masz jakiś pomysł aby to ominąć?
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-05, 11:09   

A tego nie widziałem:/
postaram się wyeliminować czasówke
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
pawcio203 
Navi Expert



Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 343
Wysłany: 2009-04-17, 13:18   

DZIAŁA TO NA PNA?
 
 
Mecenas102
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Cze 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-06-24, 21:21   Navigo 8

Mam autonavi 3000 i nie działają mi najnowsze mapy. Domyślam się, że mam przestarzałe oprogramowanie. Skąd mam wziąć najnowsze. Domyślam się, że to navigo 8.
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2009-06-24, 22:20   

jeżeli pobierasz mapy z serwisu Navigo, to muszą one działać na Twojej nawigacji. Pamiętaj tylko, że Copernicus udostępnia aktualizacje (http://www.navigo.pl/wsparcie ) map w 3 wersjach:
1. na PC (Navigo Plus)
2. na PDA (Nawigo8)
3. do auta (sam nie wiem :-) )

Zarejestruj swoją nawigację na stronie Navigo a otrzymasz dostęp do aktualizacji zarówno softu jak i map (Copernicus ma zasadę, że kupując program lub ich nawigację, aktualizacje są za darmo, bez limitu czasu).
 
 
Mecenas102
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Cze 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-06-24, 22:29   

Tak. Mapy mam na PDA ze stronki navigo, ale nie ma tam oprogramowania. Tak wogóle to na obecnym oprogramowaniu niemogę ustawić widoku 3D więc to napewno wina starego oprogramowania. Nie mógłby ktoś dać linka, skąd można sciągnąć oprogramowanie?
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2009-06-24, 23:25   

Navigo8i
http://navigo.navigo.pl/navigo2/pliki/Navigo8i.zip - instalka do Navigo8i

starsze wersje programu:
Navigo2
wersja QVGA:
http://navigo.navigo.pl/n...cjaQVGA2007.zip
wersja VGA:
http://navigo.navigo.pl/n...acjaVGA2007.zip
 
 
Mecenas102
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Cze 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-06-25, 13:44   

Jak zainstalować te pliki. Jak daję na rhsetup to pisze, że chce activesync. zainstalowałem i activesync nie łączy z urządzeniem. Nie wiem po co ten program bo system sam wykrył urządzenie jako dysk wymienny. Chodziło mi raczej o link do instalki, którą instalujemy z navigo managera, bo tych plików manager nie wykrywa, a klikając dwa razy na ikonie aktualicazji wyszukanej na dysku przez mój komputer/... tej z linka co mi podałeś na górze postu nie chcą działać.
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2009-06-25, 20:52   

http://navigo.navigo.pl/d...x?lang=pl&id=67 , jest napisane:

Cytat:
Navigo 8i

Już od 5 czerwca wszyscy użytkownicy Navigo 2 mogą pobierać bezpłatnie z naszego serwisu nową wersję programu Navigo 8i na PDA. Pobierz najnowszą wersję programu i korzystaj z nowej funkcjonalności . Wysyłaj i odbieraj informacje o korkach, remontach i innych utrudnieniach na drodze.

Pobierz Navigo 8i >>>
Pobierz Mapy do wersji Navigo 8i >>>


Pomyślałem, że to dla Twojego sprzętu. Niestety po głębszej analizie tematu doczytałem, że autonavi 3000 nie ma możliwości podłączenia przez ActiveSynca, więc nici z tego update'u. Myślę, że pozostaje Ci mail do supportu Navigo (odpisują niemal natychmiast).
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11