Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-01-01, 16:46
Jaką kartę pamięci obsłuży moja nawigacja.
Autor Wiadomość
gienek121 
GPS instruktor



Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2009-07-18, 13:13   Jaką kartę pamięci obsłuży moja nawigacja.

Jako,ze nie ma jeszcze (a byl) tematu odnosnie podawania marki nawigacji i rodzaju karty,ktora dziala z ta nawigacja,zalozylem ten post.

Władze forumowe prosilbym o edytowanie i jakis spis generalny podsumowywujacy wszystko.

AyToBe,Manta 020,Binatone Carrera T350 i X350
- 64MB,1GB i 2GB Kingston SD
- Transcend 4GB SD

Verdi GPS 011
- 64MB,1GB i 2GB Kingston SD
- Transcend 4GB SD
- 8GB SDHC po wgraniu plikow DLL z [Tutka]Odblokowanie Verdi

Lark 43.1:
- 64MB,1GB i 2GB Kingston SD
- Transcend 4GB SD
- 8GB SDHC Kingston

Lark 50.1:
- 64MB,1GB i 2GB Kingston SD
- Transcend 4GB SD
- 8GB SDHC Kingston
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2009-07-18, 14:18   

jacekp1313 napisał/a:
Wydaje mi się, że byłoby dobrze połączyć ten spis z http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1618


Kiedys pytalem o to i jeden z adminow stwierdzil ze post sie usunal,wiec zalozylem nowy,ale widac pojawia sie i znika
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Wiek: 57
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1053
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-01-14, 11:06   

Myślę, że można kontynuować ten wątek, natomiast moda poprosić o dopisywanie do tematu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1618
Lark 35.5c
- SD Kingston 1GB
- Micro SD (z adapterem) Kingston 2GB
GoClever 3535
- SD Kingston 1GB
- Micro SD (z adapterem) Kingston 2GB
- SDHC AData Class6 8GB

Pozdrawiam :-)

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-01-14, 11:31 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uzupełnione
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-02-03, 21:20   

Trochę o TomTomie:
http://pl.support.tomtom....li=&p_topview=1
 
 
Damian1010 
Waypoint
Lark 50.2


Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 30
Wysłany: 2010-02-05, 12:56   

Lark 50.1 (z WinCE6):
4GB SDHC Kingston

Lark 50.2:
8GB microSDHC Kingston
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-02-05, 19:08   

Mio c250:
Tylko SD - max 4GB
Na pewno chodzi Transcend
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
marcinleeds 

Dołączył: 28 Mar 2010
Posty: 0
Wysłany: 2010-03-28, 20:09   BINATONE B350

Binatone b350 obsługuje 8gB karty sd kingstone (micro SD z adapterem w moim przypadku)

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-03-28, 20:38 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Wykaz zaktualizowany. Dziękuję.
 
 
pienio
Waypoint



Dołączył: 25 Lip 2008
Posty: 122
Wysłany: 2010-04-09, 14:24   

Navia 2008:
działają wszystkie karty do 2GB, i te MicroSD i te normalne SD
natomiast SDHC Kingston 4GB już nie ruszyła...
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-09, 15:45   

pienio napisał/a:
SDHC Kingston 4GB

Bo SDHC nie obsługuje .
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
gromi151
azymut


Dołączył: 25 Kwi 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-04-25, 16:15   

navi lark freebird 50.1 obsługuje także Sandiska 8GB SDHC
 
 
jacu1234567890 
azymut


Dołączył: 03 Cze 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-06-04, 00:04   

to wystarczy że kupie na allegro kartę 4gb bez SDHC
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-06-04, 08:45   

To zależy od sprzetu, nie które ne obslugują większych niż 2GB.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
jacu1234567890 
azymut


Dołączył: 03 Cze 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-06-04, 09:35   

ja mam navia II (z biedronki) tylko nie wiem jaki model czy to wam wystarczy żeby powiedzieś mi że obsłuży ona 4 gb bez sdhc

[ Dodano: 2010-06-04, 16:55 ]
pójdzie ??
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-04, 20:54   

jacu1234567890, Navia to producent. Model to II

[ Dodano: 2010-06-04, 20:56 ]
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=6692

Hukkle napisał/a:
Navia II obsługuje karty SDHC
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jacu1234567890 
azymut


Dołączył: 03 Cze 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-06-04, 22:51   

a na pudełku pisze ze do 2gb karty pamieci sd mmc
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10