Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
TomTom na Windows CE 4.2
Autor Wiadomość
manekinn
Waypoint


Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 24
Wysłany: 2009-06-24, 15:35   

Bardzo ci dziekuje
 
 
grucha546 
azymut


Wiek: 32
Dołączył: 24 Cze 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-06-29, 03:05   MIO 269 windows 4.2

witam.
posiadam nawigacje mio 269 odblokowana z windows 4.2, udało mi sie zrobic zeby auto mapa 5.3 chodzila(jak ktos ma problem z tym to moge pomoc tylko dac znac)
prubuje wgrac tom toma ale niebardzo to mi wychodzi.prubowalem tomtoma 6 i niedziala włacza sie pierwsza plansza i czarny ekran,tomtom 7.450 tak samo pierwsza plansza sie wł i pozniej ekran miga.jakby ktos mogł pomoc w miare krok po kroku to bede bardzo wdzieczny.
GG 2729116 lub email grucha546@wp.pl.
z gory dziekuje :-)
 
 
 
Raffek
Waypoint


Dołączył: 11 Gru 2009
Posty: 25
Wysłany: 2009-12-13, 12:36   TomTom dla MIO C710 (WinCE 4.2)

Witam. Mam problem, próbowałem już różnych wersji TomToma na wersję Win CE 4.2 i wyskakiwały różne błędy, a instalacja kończyła się fiaskiem... :(
Mam ogromną prośbę. Czy mógłby ktoś mi pomóc w instalacji na Mio C710 (Win CE 4.2) zainstalować dobrego TomToma pasującego na tą wersję WinCE, i żeby mnie poprowadzić do końca instalacji...
Bo rady sobie nie daje.
Będę ogromnie wdzięczny.
Chciałem wgrać program jak i mapę do urządzenia a nie na kartę pamięci.
Może poda ktoś źródła programów, jakie ściągnąć by ruszyły na tym Mio.
Pilnie potrzebne :-(

Chciałbym zaznaczyć że WinCE jest rozblokowany. Kwestia wgrania TomToma i map, no i pewnie dogranie jakiś bibliotek .dll - ale co gdzie i jak to nie wiem...
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2009-12-13, 13:37   

Spróbuj tą wersję:
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=ER6B14S3

Biblioteki już tam są, więc jest duże prawdopodobieństwo, że ruszy.
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-12-13, 13:38   

Wersja działająca pod win 4.2 :

http://rapidshare.com/fil..._7.450.9030.rar

Wystarczy wypakować. Mapę należy umieścić w głównym katalogu urządzenia nie w folderze z tomtomem.
_________________

 
 
Raffek
Waypoint


Dołączył: 11 Gru 2009
Posty: 25
Wysłany: 2009-12-15, 16:42   

Zaraz będę próbował uruchomić jakąś wersję z wyżej podanych, wcześniej czasu nie miałem. Odpisze co i jak gdy coś ruszy

[ Dodano: 2009-12-15, 18:07 ]
Więc tak to wygląda, po instalacji aplikacji od @dagetto, TomTom rusza ale wyskakuje info w języku holenderskim (bo nie mogę się dostać do menu bo woła o mapę):
Activering mislukt. Dit is helaas niet de juiste activeringscode voor het product "Eastern_Europe"
czyli po polskiemu: Aktywacja nie powiodła się. To niestety nie jest poprawny kod aktywacji produktu.

Prawdopodobnie źle aktywuje mapę. Nie potrafię aktywować mapy. Wytłumaczy mi ktoś jak ją aktywować?
Posiadam już ID urządzenia.

[ Dodano: 2009-12-15, 18:12 ]
A na próbę chce aktywować mapę v. 840.2561
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2009-12-21, 11:16   

Raffek napisał/a:
Nie potrafię aktywować mapy.

A szukać potrafisz? Masz podpiety poradnik instalacji map, dlaczego z niego nie korzystasz?
Nawet na tej stronie jest link do poradnika...
 
 
Raffek
Waypoint


Dołączył: 11 Gru 2009
Posty: 25
Wysłany: 2009-12-21, 18:36   

Szukać potrafię, i przewertowałem już mnóstwo poradników z aktywacją map.
Kombinacje z TomTom Keygen Ver 3.1.G i TomTom Keygen 2009 V4.1A-Pro i dalej mapy nie były aktywowane. Więc usunąłem całego Tomka i wgrałem Garmina i hula jak ta lala, nie było problemu z instalacją ani aktywowaniem map tak jak to miało miejsce w Tomku. Co prawda trzeba było poszukać odpowiednia wersję pod Win CE 4.2, bo Garek nie wypuszcza wersji Garmina na ten system lecz się ludzie którzy kombinują z kompilacjami na takie systemy.Ale po szukaniu opłacało się :)
 
 
koti80 
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 23
Wysłany: 2010-01-08, 23:26   

Witam

Mam ten sam problem z TT co kolega Raffek moje urzadzenie do Medion 200S z WinCe 4.2 i narazie poszukuje ale narazie bezskutecznie.

Prosba do Raffek

Mógłbys umieścić link do dzialajacego garmina i sposób jak go uruchomileś?
 
 
hello 
Waypoint


Dołączył: 04 Lis 2008
Posty: 20
Wysłany: 2010-04-09, 20:06   Tomtom windows ce4.2 mapa

kolega poprosił mnie o pomoc w odświeżeniu nawigacji PEIYING niestety automapa się co chwila zajmuje szukaniem sygnału postanowiłem zainstalować tt

postępowałem według poradnika wszystko pięknie ładnie aplikacja w nawigacji mapa ściągnięta najnowsza 845.2666 aktywacja na kompie pomyślna kopiuje mape do nawigacji i

no właśnie zaczynają się schody

mapa nie została poprawnie aktywowana próbowałem 4 razy

pyt 1 czy mapa raz aktywowana morze być aktywowana ponownie
pyt 2 jakie mapy 845 czy niższe
pyt 3 jakieś pomysły





dziękuję za pomoc
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18778
Wysłany: 2010-04-09, 22:03   

Mapa 845.2666 OK
Spróbuj innego aktywatora - na pewno zadziała cos z http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=14910 Ja używam TomTom Keygen 2009 v. 4.1D Pro
_________________

 
 
januszek2245 
Navi Expert
januszek2245



Pomógł: 4 razy
Wiek: 44
Dołączył: 27 Kwi 2008
Posty: 274
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-04-10, 10:25   

jacekp1313 a byłbyś uprzejmy podać wersję tomtoma jaką używasz do windowca ce 4.2,bo rozumiem że jest to 7.450 plus generator który podałeś plus mapki 845.Chodzi mi konkretnie o wersję ewentualnie jak byś mógł podac link bo strasznie mi na tym zależy.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18778
Wysłany: 2010-04-10, 17:19   

Mam nawi z CE 5, a z TT zrezygnowałem dawno na rzecz innego softu.

P.S. Dołączyłem do istniejącego wątku
_________________

 
 
lgema
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-12-18, 15:10   TomTom na WinCE 4.2?

Witam, sciągnąłem już kilka wersji i dalej mam dylemat, może ktoś napisze, jaka wersja działa na WinCE 4.2?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-12-18, 15:20 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18778
Wysłany: 2010-12-18, 15:24   

W wątku " TomTom na Win CE 6" sa również linki do wersji na WinCE 4.2
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 9