My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
TomTom Start 25 EU Europa
TomTom Start 25 EU Europa
449.00 PLN
Garmin Nuvi 2595 LMT Europa
Garmin Nuvi 2595 LMT Europa
612.00 PLN
Manta GPS460 Europa
Manta GPS460 Europa
159.41 PLN
Garmin Nuvi 52 LM Europa
Garmin Nuvi 52 LM Europa
399.00 PLN
Mio Spirit 6900 LM Polska
Mio Spirit 6900 LM Polska
364.00 PLN
VORDON 7 HD Europa
VORDON 7 HD Europa
299.00 PLN
Mio Combo 5107 LM Europa
Mio Combo 5107 LM Europa
695.00 PLN
Navroad AURO 2S AutoMapa Polska
Navroad AURO 2S AutoMapa
478.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
TOMTOM XL - nowe mapy/navcore
Autor Wiadomość
zylion 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Mar 2013
Posty: 10
Wysłany: 2013-03-06, 13:27   

jestem_ktoś napisał/a:
Popatrz w 900.xxxx

wychidzi, że zadziała 900.4600, 4608, 4609 i 4610.
Tylko, że chyba nie ma mapy DE, PL i Norwegia w jednym poniżej 2GB?
Zostaję dwie mapy i przełączanie?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 239 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8269

Wysłany: 2013-03-06, 13:46   

Niestety, map w TT nie mozna sobie "skomponować"
Pozostaje np. Europa Centralna https://www.tomtom.com/gl...tral_Europe.gif i przełączanie na Skandynawię https://www.tomtom.com/gl...Scandinavia.gif
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
djmalag
Waypoint


Dołączył: 26 Cze 2011
Posty: 112
Wysłany: 2013-03-06, 14:08   

Czy to coś można usunąć jakoś, dezaktywować??
 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 41 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 668
Wysłany: 2013-03-06, 18:14   

djmalag...usuń z TT foldery: SdkRegistry oraz skins,a to coś jak piszesz,zniknie.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 151
Wysłany: 2013-03-06, 21:01   

Witam ,
Posiadam nawigacje tomtom xl , Potrzebuje navcore , FastActivate oraz mape Polski,

sciagnelem navcore 9.4 wgrałem mape polski 900.4602 i gdy byłem programem FastActrivate nie odczytywał mapy.... Dlatego teraz navi nie odczytuje mapy . czekam na pomoc. Czy navcore pomylilem ??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 498 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17330
Wysłany: 2013-03-06, 21:07   

Jaki komunikat aktywatora dotyczący navore i jaki dotyczący mapy?
Powstał plik *.dct?
Próbowałes innego aktywatora?
_________________

 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 151
Wysłany: 2013-03-06, 21:22   

Aktywacja Navcore idzie normalnie jest dobrze,
Ale jak biorę aktywację Mapy


Widać nie widzi mapy...
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 239 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8269

Wysłany: 2013-03-06, 21:26   

A folder z mapą gdzie masz?
Powinien byc w folderze głównym.

Może masz niekompletne pliki?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 151
Wysłany: 2013-03-06, 21:30   

moze cos nie tak z mapa jest ? moze link do pl ? no jest w glownym
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 239 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8269

Wysłany: 2013-03-06, 21:32   

Spróbuj innego keygena - na przykłąd AlbertEasy. No i musisz mieć plik meta.txt w folderze z mapą.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 41 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 668
Wysłany: 2013-03-06, 21:33   

Maniek91...mapa Poland którą wgrałeś nie zadziała,brak kodu meta do odblokowania mapy. Wgraj mapę: Eastern_Europe_905_4754 (306 MB) w niej jest PL i jest do niej kod meta.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 151
Wysłany: 2013-03-06, 21:39   

bo właśnie mi błąd wyskoczył
-->> H:\POLAND~1\TT8_KE~1.EXE H:\POLAND~1\ AK5YQAJA6J 8

There is no such key ('Poland-665.meta') in keyfile 'Meta.txt'
'Poland-665.meta' - Error


ściągam już twoja.. dzieki za pomoc
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 151
Wysłany: 2013-03-06, 22:28   

mapa którą wgrałem już zaaktualizowała się przez FAST ale navi nie odczytuje jej....
 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 41 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 668
Wysłany: 2013-03-06, 22:39   

Sprawdz czy w folderze mapy Eastern_Europe_905_4754 w TT powstał plik: Eastern_Europe-710.meta.dct,jeżeli nie,mapa nie odpali.

Do aktywacji mapy zastosuj najnowszy aktywator,masz bardzo stary i on mapy nowej nie zrobi >>POBIERZ<<
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 151
Wysłany: 2013-03-06, 23:39   

mam taki przecież i nic to nie pomaga... nie wiem boje się że to będzie od systemu bo miałem już kiedyś taki sam problem że coś nie wchodziło a okazało się ze to był wirus. Jutro zobacze na innym laptopie...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 12