My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
TOMTOM XL - nowe mapy/navcore
Autor Wiadomość
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 45 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 760
Wysłany: 2013-03-06, 18:14   

djmalag...usuń z TT foldery: SdkRegistry oraz skins,a to coś jak piszesz,zniknie.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 193
Wysłany: 2013-03-06, 21:01   

Witam ,
Posiadam nawigacje tomtom xl , Potrzebuje navcore , FastActivate oraz mape Polski,

sciagnelem navcore 9.4 wgrałem mape polski 900.4602 i gdy byłem programem FastActrivate nie odczytywał mapy.... Dlatego teraz navi nie odczytuje mapy . czekam na pomoc. Czy navcore pomylilem ??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 505 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17274
Wysłany: 2013-03-06, 21:07   

Jaki komunikat aktywatora dotyczący navore i jaki dotyczący mapy?
Powstał plik *.dct?
Próbowałes innego aktywatora?
_________________

 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 193
Wysłany: 2013-03-06, 21:22   

Aktywacja Navcore idzie normalnie jest dobrze,
Ale jak biorę aktywację Mapy


Widać nie widzi mapy...
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 249 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8962
Wysłany: 2013-03-06, 21:26   

A folder z mapą gdzie masz?
Powinien byc w folderze głównym.

Może masz niekompletne pliki?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 193
Wysłany: 2013-03-06, 21:30   

moze cos nie tak z mapa jest ? moze link do pl ? no jest w glownym
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 249 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8962
Wysłany: 2013-03-06, 21:32   

Spróbuj innego keygena - na przykłąd AlbertEasy. No i musisz mieć plik meta.txt w folderze z mapą.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 45 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 760
Wysłany: 2013-03-06, 21:33   

Maniek91...mapa Poland którą wgrałeś nie zadziała,brak kodu meta do odblokowania mapy. Wgraj mapę: Eastern_Europe_905_4754 (306 MB) w niej jest PL i jest do niej kod meta.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 193
Wysłany: 2013-03-06, 21:39   

bo właśnie mi błąd wyskoczył
-->> H:\POLAND~1\TT8_KE~1.EXE H:\POLAND~1\ AK5YQAJA6J 8

There is no such key ('Poland-665.meta') in keyfile 'Meta.txt'
'Poland-665.meta' - Error


ściągam już twoja.. dzieki za pomoc
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 193
Wysłany: 2013-03-06, 22:28   

mapa którą wgrałem już zaaktualizowała się przez FAST ale navi nie odczytuje jej....
 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 45 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 760
Wysłany: 2013-03-06, 22:39   

Sprawdz czy w folderze mapy Eastern_Europe_905_4754 w TT powstał plik: Eastern_Europe-710.meta.dct,jeżeli nie,mapa nie odpali.

Do aktywacji mapy zastosuj najnowszy aktywator,masz bardzo stary i on mapy nowej nie zrobi >>POBIERZ<<
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 193
Wysłany: 2013-03-06, 23:39   

mam taki przecież i nic to nie pomaga... nie wiem boje się że to będzie od systemu bo miałem już kiedyś taki sam problem że coś nie wchodziło a okazało się ze to był wirus. Jutro zobacze na innym laptopie...
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 505 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17274
Wysłany: 2013-03-07, 07:10   

Miałem podobny problem i pomógł inny aktywator. Wypróbuj po kolei kilka

I sprawdź poprawnośc pliku meta.txt - nie licz na ściagnięcie go przez aktywator, tylko ręcznie dodaj do mapy
_________________

 
 
stif45 
GPS instruktor



Pomógł: 45 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 760
Wysłany: 2013-03-07, 09:33   

Maniek91...zastosuj >>TEN<< keygen.
Opis aktywacji w pliku Info.txt,w katalogu keygena.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Maniek91 
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 193
Wysłany: 2013-03-07, 09:34   

ale przez aktywatora zaaktywowało się mapa a w urządzeniu nie oczytuje mapy...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,27 sekundy. Zapytań do SQL: 9