My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Becker Z101 jak dostać się do pamięci wewnętrznej ?
Autor Wiadomość
fido 
Waypoint


Wiek: 39
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 21:55   Becker Z101 jak dostać się do pamięci wewnętrznej ?

Witam
Mam problem z nawigacją Beckera Z101, chciałbym się dostać do pamięci wewnętrznej konkretnie do plików mapy, w jaki sposób mogę to zrobić bo acivesync nie łączy się z nawigacją jest tylko widoczna jako dysk ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 504 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17229
Wysłany: 2009-08-07, 22:18   

Na początek: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=z101
Więcej tu: http://www.my-navia.pl/search.php Wpisz Z101 i czytaj
_________________

 
 
fido 
Waypoint


Wiek: 39
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 22:37   

jacekp1313 napisał/a:
Na początek: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=z101
Więcej tu: http://www.my-navia.pl/search.php Wpisz Z101 i czytaj

właśnie czytam ale nic nie mogę znaleźć
nigdzie nie ma opisanego takiego przypadku,
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 504 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17229
Wysłany: 2009-08-07, 22:58   

Cytat:
podłączyć nawigacje przez mini kabel usb dołączonego w zestawie do kompa, skonfigurować jeśli jest możliwość a jak nie to dać anuluj i w menu moim wyskoczy ikona z nowym urządzeniem czyli nasza nawigacja ,
Cytat:
Po zainstalowaniu ActiveSync mam dotęp do zasobów nawigacji lecz sam program jest nieaktywny - brakuje połączenia z urzadzeniem. Czy to jest normalne z tego co pamiętam przy współpracy z innymi urządzeniami np PDA Asusa - ActiveSync wyraźnie wskazywał połączenie z urzadzeniem ? W związku z powyższym przy instalacji AutoMapy program instalacyjny nie "widzi" urządzenia i informuje mnie że nie może zaisntalować aplikacji z powodu brakujących sterowników.
OK - wszystko jasne ! Przepraszam - nie zapoznałem sie dokładnie z historią forum.
_________________

 
 
fido 
Waypoint


Wiek: 39
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 23:19   

Mam orginalny przewód od tego becker podłączony do kompa ale nadal nie mogę połączyć się poprzez activesync
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-01-22, 08:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,31 sekundy. Zapytań do SQL: 12