My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Navroad AURO 2S AutoMapa Polska
Navroad AURO 2S AutoMapa
435.00 PLN
TomTom Start 25 EU Europa
TomTom Start 25 EU Europa
449.00 PLN
SmartGPS SG720 MapaMap Polska
SmartGPS SG720 MapaMap Polska
178.95 PLN
Garmin Nuvi 42 LM Europa
Garmin Nuvi 42 LM Europa
299.00 PLN
VORDON 7 HD Europa
VORDON 7 HD Europa
319.00 PLN
Garmin Nuvi 2595 LMT Europa
Garmin Nuvi 2595 LMT Europa
615.00 PLN
Navroad AURO S6 bez map
Navroad AURO S6 bez map
343.72 PLN
Goclever NAVIO 505 Europa
Goclever NAVIO 505 Europa
198.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Becker Z101 jak dostać się do pamięci wewnętrznej ?
Autor Wiadomość
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 21:55   Becker Z101 jak dostać się do pamięci wewnętrznej ?

Witam
Mam problem z nawigacją Beckera Z101, chciałbym się dostać do pamięci wewnętrznej konkretnie do plików mapy, w jaki sposób mogę to zrobić bo acivesync nie łączy się z nawigacją jest tylko widoczna jako dysk ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 497 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17240
Wysłany: 2009-08-07, 22:18   

Na początek: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=z101
Więcej tu: http://www.my-navia.pl/search.php Wpisz Z101 i czytaj
_________________

 
 
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 22:37   

jacekp1313 napisał/a:
Na początek: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=z101
Więcej tu: http://www.my-navia.pl/search.php Wpisz Z101 i czytaj

właśnie czytam ale nic nie mogę znaleźć
nigdzie nie ma opisanego takiego przypadku,
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 497 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17240
Wysłany: 2009-08-07, 22:58   

Cytat:
podłączyć nawigacje przez mini kabel usb dołączonego w zestawie do kompa, skonfigurować jeśli jest możliwość a jak nie to dać anuluj i w menu moim wyskoczy ikona z nowym urządzeniem czyli nasza nawigacja ,
Cytat:
Po zainstalowaniu ActiveSync mam dotęp do zasobów nawigacji lecz sam program jest nieaktywny - brakuje połączenia z urzadzeniem. Czy to jest normalne z tego co pamiętam przy współpracy z innymi urządzeniami np PDA Asusa - ActiveSync wyraźnie wskazywał połączenie z urzadzeniem ? W związku z powyższym przy instalacji AutoMapy program instalacyjny nie "widzi" urządzenia i informuje mnie że nie może zaisntalować aplikacji z powodu brakujących sterowników.
OK - wszystko jasne ! Przepraszam - nie zapoznałem sie dokładnie z historią forum.
_________________

 
 
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 23:19   

Mam orginalny przewód od tego becker podłączony do kompa ale nadal nie mogę połączyć się poprzez activesync
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-01-22, 08:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,19 sekundy. Zapytań do SQL: 14