My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Garmin Nuvi 52 LM Europa
Garmin Nuvi 52 LM Europa
399.00 PLN
TomTom XXL IQ ROUTES 42 Europa
TomTom XXL IQ ROUTES 42 Europa
449.00 PLN
TomTom GO 500 Europa
TomTom GO 500 Europa
745.75 PLN
Lark FreeBird 50.9 BT Polska
Lark FreeBird 50.9 BT Polska
178.00 PLN
Mio Combo 5107 LM Europa
Mio Combo 5107 LM Europa
658.48 PLN
TomTom Go 6000 Europa
TomTom Go 6000 Europa
1149.74 PLN
TomTom XXL Classic Europa
TomTom XXL Classic Europa
466.99 PLN
Blow GPS580 Sirocco AutoMapa Europa
Blow GPS580 Sirocco AutoMapa
240.39 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Becker Z101 jak dostać się do pamięci wewnętrznej ?
Autor Wiadomość
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 20:55   Becker Z101 jak dostać się do pamięci wewnętrznej ?

Witam
Mam problem z nawigacją Beckera Z101, chciałbym się dostać do pamięci wewnętrznej konkretnie do plików mapy, w jaki sposób mogę to zrobić bo acivesync nie łączy się z nawigacją jest tylko widoczna jako dysk ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 501 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17380
Wysłany: 2009-08-07, 21:18   

Na początek: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=z101
Więcej tu: http://www.my-navia.pl/search.php Wpisz Z101 i czytaj
_________________

 
 
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 21:37   

jacekp1313 napisał/a:
Na początek: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=z101
Więcej tu: http://www.my-navia.pl/search.php Wpisz Z101 i czytaj

właśnie czytam ale nic nie mogę znaleźć
nigdzie nie ma opisanego takiego przypadku,
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 501 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17380
Wysłany: 2009-08-07, 21:58   

Cytat:
podłączyć nawigacje przez mini kabel usb dołączonego w zestawie do kompa, skonfigurować jeśli jest możliwość a jak nie to dać anuluj i w menu moim wyskoczy ikona z nowym urządzeniem czyli nasza nawigacja ,
Cytat:
Po zainstalowaniu ActiveSync mam dotęp do zasobów nawigacji lecz sam program jest nieaktywny - brakuje połączenia z urzadzeniem. Czy to jest normalne z tego co pamiętam przy współpracy z innymi urządzeniami np PDA Asusa - ActiveSync wyraźnie wskazywał połączenie z urzadzeniem ? W związku z powyższym przy instalacji AutoMapy program instalacyjny nie "widzi" urządzenia i informuje mnie że nie może zaisntalować aplikacji z powodu brakujących sterowników.
OK - wszystko jasne ! Przepraszam - nie zapoznałem sie dokładnie z historią forum.
_________________

 
 
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 22:19   

Mam orginalny przewód od tego becker podłączony do kompa ale nadal nie mogę połączyć się poprzez activesync
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-01-22, 08:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 13