My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
174.00 PLN
TomTom Start 60 Europa
TomTom Start 60 Europa
499.00 PLN
Garmin Nuvi 54 LM Europa
Garmin Nuvi 54 LM Europa
499.00 PLN
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
173.00 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
477.00 PLN
VORDON 5 Europa
VORDON 5 Europa
199.00 PLN
TomTom Via 135 Europa
TomTom Via 135 Europa
399.00 PLN
Navroad VIVO S6 bez map
Navroad VIVO S6 bez map
459.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Becker Z101 jak dostać się do pamięci wewnętrznej ?
Autor Wiadomość
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 20:55   Becker Z101 jak dostać się do pamięci wewnętrznej ?

Witam
Mam problem z nawigacją Beckera Z101, chciałbym się dostać do pamięci wewnętrznej konkretnie do plików mapy, w jaki sposób mogę to zrobić bo acivesync nie łączy się z nawigacją jest tylko widoczna jako dysk ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 502 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17547
Wysłany: 2009-08-07, 21:18   

Na początek: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=z101
Więcej tu: http://www.my-navia.pl/search.php Wpisz Z101 i czytaj
_________________

 
 
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 21:37   

jacekp1313 napisał/a:
Na początek: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=z101
Więcej tu: http://www.my-navia.pl/search.php Wpisz Z101 i czytaj

właśnie czytam ale nic nie mogę znaleźć
nigdzie nie ma opisanego takiego przypadku,
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 502 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17547
Wysłany: 2009-08-07, 21:58   

Cytat:
podłączyć nawigacje przez mini kabel usb dołączonego w zestawie do kompa, skonfigurować jeśli jest możliwość a jak nie to dać anuluj i w menu moim wyskoczy ikona z nowym urządzeniem czyli nasza nawigacja ,
Cytat:
Po zainstalowaniu ActiveSync mam dotęp do zasobów nawigacji lecz sam program jest nieaktywny - brakuje połączenia z urzadzeniem. Czy to jest normalne z tego co pamiętam przy współpracy z innymi urządzeniami np PDA Asusa - ActiveSync wyraźnie wskazywał połączenie z urzadzeniem ? W związku z powyższym przy instalacji AutoMapy program instalacyjny nie "widzi" urządzenia i informuje mnie że nie może zaisntalować aplikacji z powodu brakujących sterowników.
OK - wszystko jasne ! Przepraszam - nie zapoznałem sie dokładnie z historią forum.
_________________

 
 
fido 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 68
Wysłany: 2009-08-07, 22:19   

Mam orginalny przewód od tego becker podłączony do kompa ale nadal nie mogę połączyć się poprzez activesync
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-01-22, 08:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,77 sekundy. Zapytań do SQL: 10