Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: navigator
2008-03-08, 14:11
Jaka program nawigacyjny dla tirów ? (truck)
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2009-07-13, 09:54   

Profil dla samochodów ciężarowych wprowadzono w wersji 5.5 - ściągnij 5.5.2 (jest lepsza od 5.5.1) - dział AutoMapa.
_________________

 
 
opal21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 7
Wysłany: 2009-07-13, 16:57   

dzięki ;) a może jeszcze jakaś propozycja sprzętu żebym miał w czym wybierać :]
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-07-13, 17:13   

http://www.mojanavi.pl/porownanie.html
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
opal21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 7
Wysłany: 2009-07-13, 18:56   

przydatna tabelka ;)
 
 
el_ryba
Waypoint


Dołączył: 15 Lip 2009
Posty: 20
Wysłany: 2009-07-27, 08:20   Najlepsza mapa na Anglię dla TIRa

Witam, potrzebuję mapę, która będzie wyznaczała trase dla tirów, ciężarówek itp, na anglię, najlepszą jaka może być, co możecie polecić ??
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-07-27, 18:23   

Nie napisałeś na jaki system operacyjny:
winCE
igo+opcja autobus
automapa od wersji 5.5.2
PC:
Nawigator PC truck
igo+opcja autobus
automapa od wersji 5.5.2
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
el_ryba
Waypoint


Dołączył: 15 Lip 2009
Posty: 20
Wysłany: 2009-07-27, 19:04   

Auto mapa z tego co się orientuje nie ma możliwości wyboru jakim pojazdem jedziemy, tylko podaje tonaże, a jak sie wjedzie gdzieś tirem to potem ciężko już się zawrócić, więc takie opcje są do niczego, nawigacja ma być na palmtopa, jeszcze nie jest zakupiony więc wszystko do przemyślenia.
INTERESUJE MNIE TYLKO ANGLIA, i najlepiej żeby dało się ściągnąć mapki tylko danego kraju.
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-07-27, 19:24   

el_ryba napisał/a:
tylko podaje tonaże,

Możesz określić tonaż i gabaryty pojazdu od wersji 5.5.2
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
matttic 
azymut


Dołączył: 28 Maj 2009
Posty: 1
Skąd: Jasło
Wysłany: 2009-08-29, 13:07   

Mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie znajdę w AutomapieXL tonaż i gabaryty cieżarówki bo szukam juz 2 dzień i niemoge sie dogrzebać a jutro ruszam w trase i bardzo by mi sie to przydało.
Moja wersja to 5.5.3 :) Pozdrawiam
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-08-29, 13:10   

Wyłącz menu proste.
http://automapa.pl/?PEI=8...lng=PL&ch=3_3_2 Dane pojazdu 2
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
gromi151
azymut


Dołączył: 25 Kwi 2010
Posty: 1
  Wysłany: 2010-05-05, 16:37   MApa na Samocody Cieżarowe

Witam poszukuje jakaś dobrą mapkę na ciężarówki do lark freebird 50.1 z Windows ce 6 dzięki za pomoc :-)
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-05-05, 18:05   

Z tego co się wiem to najlepszy programem na ciężarówki jest TomTmm, ale jak na razie nie pójdzie na Twoim Lrku bo jest na WinCe6.Możesz jeszcze próbować z Igo8.Tu temacik :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...der=asc&start=0
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-05, 19:01   

gustawox1 napisał/a:
TomTmm, ale jak na razie nie pójdzie na Twoim Lrku bo jest na WinCe6

TT na win Ce6 dziala bez problemu..
 
 
Mirkok 
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Wiek: 53
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 208
Skąd: Kłodzko
Wysłany: 2010-05-05, 19:16   

janusz_40 napisał/a:
gustawox1 napisał/a:
TomTmm, ale jak na razie nie pójdzie na Twoim Lrku bo jest na WinCe6

TT na win Ce6 dziala bez problemu..

Panie Janku... --> na Larku (z WinCE6) ??? :-(
Czy chodzi o sam WinCE6 ( np. na innym sprzęcie). :-|
Jeśli tak , to jaka wersja TT !? :-P
_________________
Pozdr.
Mirkok
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2010-05-05, 21:02   

Cały wątek o TT na 6: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15936
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 11,22 sekund. Zapytań do SQL: 11