Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 21:18
[4335] zmiana AS<>MassStorage i odblokowanie!
Autor Wiadomość
mario25
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 10
Wysłany: 2011-02-01, 00:00   

witam. mam Goclever 4335. jak zainstalować AM w pamieci urządzenia, żeby uruchamiała sie po wciśnięciu przycisku Nawigacja?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-02-01, 01:30   

Mobilenavigator\mobilenavigator.exe
Często powtarzane na forum.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
rein
azymut


Dołączył: 25 Cze 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-07-06, 16:38   

Chyba jestem idiotą ale zablokowałem swoją nawigację w trybie pamięci masowej w programie PNDSET_PL zaznaczyłem orginalne meni jak na obrazku i klops wyświetla się ekran startowy nie ma połączenia po kablu nie wiem co robić proszę poradźcie coś mam awigację drugi dzień i już ją załatwiłem.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-06, 17:21   

Połączenie AS masz?? rozumiem ze masz xx35??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
rein
azymut


Dołączył: 25 Cze 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-07-06, 17:36   

nie mam połączenia mam goclever navio 400.żebym mógł się dostać do rejestru i zmienić gps2.exe na Launch.exe już tak zrobiłem ale wtedy było połączenie z ActiveSync później zrobiłem ten sam błąd z polską wersją programiku PNDSET,ale już bez połączenia z ActiveSync. Już nie wiem co robić myślę pocę się i nic sam nie wymyślę.
Ostatnio zmieniony przez rein 2011-07-06, 17:44, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2011-07-06, 17:42   

dasior591 napisał/a:
PNDSET_PL jest pod 4335.
Nawigacje możesz wysłać do serwisu. Było trzeba przeczytać poradnik.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
Ostatnio zmieniony przez jestem_ktoś 2011-07-06, 17:45, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
rein
azymut


Dołączył: 25 Cze 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-07-06, 17:45   

ale działał dobrze tylko sam spieprzyłem włączając to cholerne orginalne menu
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-06, 18:14   

nie włączyłeś oryginalnego tylko wpis z innego urządzenia
Wgrywałeś moze wcześniej jakieś moje menu?
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
rein
azymut


Dołączył: 25 Cze 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-07-06, 20:21   

nie nic
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-06, 20:53   

To serwis.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11