Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2019-05-12, 14:23
GPSAuto
Autor Wiadomość
Luccas
GPS instruktor


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 21 Lip 2007
Posty: 591
Wysłany: 2007-08-07, 01:10   GPSAuto

Program: GPSAuto
Strona prosucenta: GPSAuto
Typ instalacji: exe (przegrac caly katalog na karte i uruchomic program)

-----> sciagnij <-----

Jeszcze nie testowalem w praktyce ale jutro zobacze moze byc niezly ubaw, lol
 
 
 
livefr@g 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 86
Wysłany: 2007-08-15, 02:49   

mogłoby być gdyby mozna wszystko ustawić :( Ale potwierdzam - działa.

display_1.jpg
Plik ściągnięto 11587 raz(y) 52,25 KB

_________________

 
 
joee
azymut


Dołączył: 14 Sie 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-08-15, 13:30   

Witam :) Ja mam problem zainstalowania GPSAuto? Dlaczego moze ktos mi powiedziec?
 
 
dzwonek 
Waypoint



Wiek: 30
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 173
Wysłany: 2007-08-15, 13:39   

joee napisał/a:
Witam :) Ja mam problem zainstalowania GPSAuto? Dlaczego moze ktos mi powiedziec?


poczekaj wyciągniemy kule spod stołu i będziemy wróżyć

Może napiszesz co ci sie pojawia
_________________
NAVIA
 
 
Horpyn
Waypoint
Akira 512


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Sie 2007
Posty: 21
Wysłany: 2007-08-19, 21:55   

Witam szanownych forumowiczów.
GPS auto działa, ale przynajmniej u mnie nie widzi satelit jeśli pozostaję w miejscu, gdy się poruszam działa wyśmienicie.
 
 
navigator
Administrator


Pomógł: 24 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 722
Wysłany: 2007-08-19, 22:14   

Cytat:
nie widzi satelit jeśli pozostaję w miejscu, gdy się poruszam działa wyśmienicie.


Potwierdzam. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Może należy pomieszać w opcjach ?
_________________

 
 
mtr888 
Waypoint
NOKIA 6210 Navigator



Wiek: 40
Dołączył: 21 Lip 2007
Posty: 70
Skąd: Lubin
Wysłany: 2007-09-01, 23:04   

Wlasnie zainstalowalem (w sensie skopiowalem i odpalilem). Niestety w domu nic to nie daje wiec jutro sie podziele wrazeniami jak gdzies pojade. Mam nadzieje ze zadziala.
_________________
NOKIA 6210 Naigator (Nokia Maps)
 
 
 
Czester 3477
azymut


Dołączył: 23 Cze 2011
Posty: 2
Wysłany: 2013-02-24, 14:25   

Witam
Domyślny port można zmienić w pliku gps.ini
Bez problemu ruszył na Lark 50.3 ,natomiast na Lark 35.6 ta sama operacja skutkuje zawiechą przy próbie startu programu.
Jak to rozwiązać?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9629
Wysłany: 2013-02-24, 18:20   

Widzisz jakiś komunikat?
Może w 35.x brakuje NET Compact Framework? Nowsze Larki mogą już mieć wbudowanego w Windowsa
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Czester 3477
azymut


Dołączył: 23 Cze 2011
Posty: 2
Wysłany: 2013-02-25, 21:16   

Witam .
Dzięki za odzew.
Jest tak...komunikatu żadnego.Po starcie programu tańczy klepsydra kilka sekund i zawiesza się .
W 35.6 mam netcfd3dm2_0 dll ,natomiast w 50.3 dodatkowo jest netcdfdm3_5dll.
Przkopiowałem ją do 35.6 ,niestety gubi się po restarcie.Natomiast próba uruchomienia GPSAuto bezpośrednio po dograniu kończy się jak poprzednio.

[ Dodano: 2013-03-03, 18:45 ]
Cd.
Sam program daje się uruchomić.Zawiesza się przy próbie połączenia z GPS-em ,jeśli wybrany jest port 2.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 13