Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2010-07-20, 22:24
Lark 50.1 z WinCE 6.0 - Panel i backup
Autor Wiadomość
icepajak
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 32
  Wysłany: 2009-11-15, 14:15   Lark 50.1 z WinCE 6.0 - Panel i backup

Proszę o Panele, Kopie Zapasowe, Programy, Gry i wszystko co macie do tego modelu i na WinCe 6.0

Model to Lark 50.1 z procesorem SirfAtlas IV 500 MHz i WinCE 6.0 a nie model z procesorem Centrality Atlas III 400 Mhz i WinCE 5.0

Kopia Zapasowa z pozycji Windows

ResidentFlah
Brak

ResidentFlash2
http://www.speedyshare.co...identFlash2.rar

ActiveSync
http://www.speedyshare.co.../ActiveSync.rar

CeRegEditor
http://www.speedyshare.co...CeRegEditor.rar

Kopia Zapasowa z pozycji Lark

PHM Registry Editor
http://www.speedyshare.co...stry_Editor.rar

TRE
http://www.speedyshare.com/files/20672052/TRE.rar

Może teraz bardziej was zainteresuje temat.

:!: PANEL :!:
Działa na Lark 43.1, Lark 50.1
http://www.speedyshare.co.../Lark.part1.rar
http://www.speedyshare.co.../Lark.part2.rar

:!: Instrukcja do Panelu :!:
http://www.speedyshare.co.../Instrukcja.rar

Zabraniam kopiowania całości lub części w celu późniejszej sprzedaży internetowej np.Allegro, czerpania korzyści majątkowych.
Wykorzystania bez mojej wiedzy na innych forach internetowych.


No i teraz moje PROBLEMY

- w prawym górnym rogu mam wyłącznik ekranu (odsyłam do instrukcji panelu) jak słuchałem mp3 wyłączałem sobie ekran w navi. Ten sposób wydłużałem czas na baterii w lark 43.1 i 50.1 z WinCe 5.0 działało na Lark 50.1 z WinCe 6.0 NIE :!:
- w lewym górnym rogu mam obrót ekranu (instrukcja) również NIEDZIAŁA
- Gry Aqua Bubble, Aqua Pearls, Aquatic of Sherwood NIDZIAŁAJĄ na WinCe 6.0

Potrzebuje programów w/w działających na WinCe 6.0

Macie problemy z PANELEM piszcie bo jest kilka kruczków i ukrytych funkcji bez których może być wam ciężko.

Panel 1.JPG
Mój Panel.
Plik ściągnięto 53 raz(y) 121,44 KB

Panel 2.JPG
Plik ściągnięto 41 raz(y) 127,72 KB

Panel 3.JPG
Plik ściągnięto 25 raz(y) 130,12 KB

Panel 4.JPG
Plik ściągnięto 25 raz(y) 123,86 KB

Panel 5.JPG
Plik ściągnięto 34 raz(y) 130,18 KB

Panel 6.JPG
Plik ściągnięto 31 raz(y) 133,99 KB

Panel 7.JPG
Plik ściągnięto 33 raz(y) 118,45 KB

Panel 8.JPG
Plik ściągnięto 30 raz(y) 135,59 KB

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-01-31, 17:18, w całości zmieniany 27 razy  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-15, 14:32   

Moderator tu kiedyś wejdzie, szukajki nie umiesz używać??
Ale oczywiście służę LINKIEM :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2009-11-15, 15:15   

Jak chcesz to moge to wszystko dla Ciebie zrobic za darmoche i jeszcze ci za to zaplace.

Jak cos chcesz mec to zrob to sam albo uzyj szukajki.

http://www.my-navia.pl/vi...=12481&start=90 2 od gory

[ Dodano: 2009-11-15, 15:16 ]
btw. lark w CE 5 mial 392 procka a larka z CE 6 nie ma 500 ale ciut wiekszy procek
 
 
icepajak
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 32
Wysłany: 2009-11-15, 15:41   

Nie o to mi chodziło chciałem w końcu rozgraniczyć różnice pomiędzy modelami Lakr50.1 z WinCe 5.0 a WinCe 6.0.

Dlatego zrobię paczki i wtedy będziecie mogli komentować poczekajcie jeszcze kilka godzin.

W związku że posiadałem kilka nawigacji zaczynając od Mio MOOV 200 PL a obecnie mam Lark50.1 z WinCe 6.0 potrzebuje pomocy. :cry:

Dam linka do własnej roboty Panela pewnie się niektórym spodoba. Pisałem go na Lark-a 43.1 później aktualizowałem do Lark-a 50.1 z WinCe 5.0 no i zaczęły się schody przy Lark-u 50.1 z WinCe 6.0.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18870
Wysłany: 2009-11-15, 15:46   

Różnica pomiędzy wersja z Win6 i Win5 leży w nazwach folderów - stąd możesz mieć problem z pulpitem: http://www.my-navia.pl/vi...p=136541#136541

A czytać umiemy i zauważamy różnice między cyfrą 5 a 6
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-15, 16:25   

Pulpit faktycznie ładny ale było trzeba tak od razu, było by spokojniej :-)
A może coś innego jak RS??
Pozdro
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jafo
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 159
Wysłany: 2009-11-15, 22:09   

Interesuje mnie "płynność" działania AM na tymże urządzeniu.
Wyraźnie to widać w Menu/GPS/informacje.
W dotychczasowych Larkach rzechodzenie pomiędzy trzema stronami wyraźnie "poklatkowe"
Jakby z prędkością 6-8 klatek/s. :)))
_________________
___________________________________________________________________

Modecom MX3 + SDHC 8GB + Lic.AM :)
 
 
VooDoo 
Waypoint



Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 22
Skąd: Scyzoryków
Wysłany: 2009-11-18, 00:08   

Powie mi może ktoś dlaczego co bym nie włączył w tym panelu wyskakuje mi okno „ Cannot find 'AncientSea;' (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available."
I oczywiście nic nie działa :-?
_________________

 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18870
Wysłany: 2009-11-18, 07:10   

Dość ciekawy objaw. Właśnie ściągnąłem i testuję na kompie - wszystkie linki wyglądają na poprawne.
W której części pojawia się ten problem - tej z grami, czy na każdym ekranie?
_________________

 
 
VooDoo 
Waypoint



Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 22
Skąd: Scyzoryków
Wysłany: 2009-11-18, 08:30   

Nie działa żadna ikona w żadnym menu. Zawsze wyskakuje ten komunikat. Jedynym wyjątkiem są, odblokowanie funkcji wince, informacje systemu i panel sterowania. Tylko trzy ikonki mi się włączają. Oczywiście nic nie zrobiłem tak jak jest w instrukcji, rozpakowałem sobie plik, przegrałem go na karte i ustawiam ścieżkę do nawigacji, Lark.exe. mam larka 50.1 win 6.0 jeżeli to jest ważne.
_________________

 
 
icepajak
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 32
Wysłany: 2009-11-18, 09:17   

Wgraj jeszcze raz struktura katalogu powinna być SDMMC/Lark/Lark.exe :mrgreen:
_________________
Lark 50.1 WinCe6
 
 
karczu2 
Waypoint


Dołączył: 27 Mar 2009
Posty: 60
Wysłany: 2009-11-18, 10:40   

witam ja potrzebuje jakos odzyskac rejest w larku z wince 6.0 niestety active sync robi blad przy polaczeniu mam zablokowany dostep do glównego dysku ale z poziomu nawigacji moge wejsc

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2009-11-18, 10:48 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem z wątku LARK 50.1 bład pmp.exe
_________________


 
 
 
icepajak
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 32
Wysłany: 2009-11-18, 12:13   

Wgraj mój Panel i w zakładce Ustawienia jest Reg Edit PL.
Na początku tematu są kopie zapasowe rejestru z programu TRE lub
Edytor Rejestru wtedy jest Backup i Rejestr z programu PHM
W paczkach są również aktualizacje programów należy wgrać do odpowiedniego katalogu program w Lark/Programy/Ustawienia/

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2009-11-18, 14:36 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z maniackim uporem proszę o nie przytaczanie całej wypowiedzi bezpośredniego poprzednika
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2009-11-18, 14:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
karczu2 
Waypoint


Dołączył: 27 Mar 2009
Posty: 60
Wysłany: 2009-11-18, 14:27   

przy probie odtworzenia rejestru zawiesza sie program active sync pisze ze port zablokowany albo inne urzadzenie go zajmuje
_________________


 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18870
Wysłany: 2009-11-18, 14:34   

O problemach z AS czytaj w wątku http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1786
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 14