My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Manta GPS470 Easy Rider Europa
Manta GPS470 Easy Rider Europa
129.00 PLN
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
199.00 PLN
TomTom Start 60 Europa
TomTom Start 60 Europa
489.00 PLN
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
183.99 PLN
Garmin Nuvi 54 LM Europa
Garmin Nuvi 54 LM Europa
499.99 PLN
VORDON 5 Europa
VORDON 5 Europa
195.50 PLN
TomTom Via 135 Europa
TomTom Via 135 Europa
395.00 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
389.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
NavRoad NR460 i AutoMapa
Autor Wiadomość
syntex11
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-04-29, 18:31   Automapa i Navroad 460

witam prosze o mala podpowiedz jak zrobic zeby automape mozna bylo uruchamiac z orginalnej ikonki ,,nawigacja'' na ekranie glownym.Z gory dzieki za pomoc
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 103
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9865
Wysłany: 2009-04-29, 18:34   

Podmień program tzn. przekopiuj plik "Automapa EU.exe" w miejsce starego exe-ka i zmień nazwę tego pliku
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
Ostatnio zmieniony przez BladeX 2009-04-29, 18:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
syntex11
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-04-29, 18:35   

ale gdzie bo ja mam nawigacje kupiona bez map
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2790
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-29, 18:36   

1.Przeprowadź instalację Automapy poprzez Active sync( to może troszkę potrwać)
2.Stworzyć skrót do automapy i nazwać go NavRoadMaps.ink
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
syntex11
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-04-29, 18:38   

a gdzie dokladnie ma sie znajdowac ten skot w jakim folderze
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8860
Wysłany: 2009-04-29, 18:38   Re: Automapa i Navroad 460

syntex11 napisał/a:
witam prosze o mala podpowiedz jak zrobic zeby automape mozna bylo uruchamiac z orginalnej ikonki ,,nawigacja'' na ekranie glownym.Z gory dzieki za pomoc

Podczas instalacji AutoMapy można wybrać do instalacji dodatek dla Navroad-a, który powoduje uruchomienie z oryginalnego przycisku Nawigacja, tylko nie wiem czy zadziała z Twoim modelem.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
Ostatnio zmieniony przez renron 2009-04-29, 19:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2790
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-29, 18:38   

Na karcie SD bez żadnego folderu
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
syntex11
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-04-29, 18:41   

automape mam zainstalowana w urzadzeniu w MyFlashDisk navroad 460 ma 1GB pamieci wewnetrznej
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8860
Wysłany: 2009-04-29, 18:43   

syntex11 napisał/a:
automape mam zainstalowana w urzadzeniu w MyFlashDisk navroad 460 ma 1GB pamieci wewnetrznej

No to pewnie należy skopiować do pamięci wewnętrznej.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
syntex11
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-04-29, 18:49   

webralem przy instalacji ten dodatek dla navroad i jest taki plik NavRoadMaps.lnk w MyFlashDisk ale gdy naciskam nawigacja pojawia sie napis - brak programu do nawigacji
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2790
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-29, 18:53   

a zresetowałeś nawigację po instalacji ?
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
syntex11
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-04-29, 18:55   

tak zresetowalem
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8860
Wysłany: 2009-04-29, 18:58   

syntex11 napisał/a:
tak zresetowalem

Instalowałeś całe oprogramowanie od nowa, czy tylko ten dodatek.
Jeżeli to drugie to spróbuj przeprowadzić ponownie instalację całego oprogramowania łącznie z dodatkiem dla Navroad-a.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
syntex11
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-04-29, 19:01   

instalowalem automape z tym dodatkiem w MyFlashDisk
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8860
Wysłany: 2009-04-29, 19:05   

syntex11 napisał/a:
instalowalem automape z tym dodatkiem w MyFlashDisk

Jak masz kartę SD to możesz spróbować na niej zainstalować, zobaczysz czy coś to da, może oryginalny przycisk Nawigacja ma przypisaną ścieżkę do karty SD. ;-)
Może dla tego jest ten komunikat "brak programu do nawigacji"
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,29 sekundy. Zapytań do SQL: 13