Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2010-07-17, 14:04
Lark 50.1 Wisi na Logo Lark Let's Start Pomocy
Autor Wiadomość
kruczex 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 28
Dołączył: 26 Kwi 2010
Posty: 9
Skąd: Chełm
Wysłany: 2010-05-03, 18:35   

tak na pewno 9 nóżka
 
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2010-05-03, 19:37   

wciskasz reset ? Musi sie udac za ktoryms razem.Sam robilem kilkarazy HR i sie wkoncu udawalo;P
 
 
kruczex 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 28
Dołączył: 26 Kwi 2010
Posty: 9
Skąd: Chełm
Wysłany: 2010-05-03, 19:44   

no ja już próbuje 2 dzień i nic... może z 20 nieudanych prób.
I chyba każda możliwa kombinacja reset-zwarcie :(
 
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2010-05-03, 19:45   

Wyslij mi to Ci zrobie :mrgreen:
 
 
kruczex 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 28
Dołączył: 26 Kwi 2010
Posty: 9
Skąd: Chełm
Wysłany: 2010-05-04, 18:17   

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?? Bo chyba próbowałem wszystkiego co znalazłem na forum...
 
 
 
master_szumi 
Waypoint


Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 19
Wysłany: 2010-06-17, 12:59   Lark 50.1 - wisi na startowym - brak kom. z PC

Mam Larka 50.1 (atlasIV WinCE 6.0)

Pogrzebałem coś w rejestrze i po restarcie nie wstał - wisi na ekranie startowym.

PC go nie widzi.

Czy jest jakaś metoda aby zbootować go z karty?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-06-17, 14:13 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2010-06-17, 13:32   

http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=50.1

Spróbuj z plikiem ceplatformway.exe na SD - czy sie pojawi Windows
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
master_szumi 
Waypoint


Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 19
Wysłany: 2010-06-17, 13:40   

sztuczka z nazwą pliku (cePlatformway.exe) nie działa :(

znalazłem gdzieś pliki z firmware EBOOT82c.nb0, nboot82c.bin, xip82c.nb0, appUpdate.exe, jtdAppUpdate_82c.swp, wrzuciłem je na kartę i RESET. Zaktualizowało się tylko LOGO i dalej wisi w tym samym miejscu.

[ Dodano: 2010-06-17, 15:15 ]
problem rozwiązał H/R

dokładnie:
1) Zwarcie 9 nóżki do masy w trakcie trzymania resetu
2) Wyskoczył komunikat "pmp.exe error"
3) Navi wystartowała po wgraniu na kartę "cePlatformway.exe"

BTW zwarcie takiej małej nóżki to jednak wyzwanie ;)
 
 
g.bohonos
azymut


Dołączył: 08 Lis 2009
Posty: 1
Wysłany: 2010-06-20, 10:35   

Kolego master_szumi możesz napisać jakie masz oznaczenie układu na którym wykonywałeś HR ?

Z góry dzięki za odpowiedź
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2010-06-20, 13:38   

g.bohonos napisał/a:
Kolego master_szumi możesz napisać jakie masz oznaczenie układu na którym wykonywałeś HR ?

Z góry dzięki za odpowiedź


moze pomoze: http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=30
 
 
magnat1977
azymut


Dołączył: 23 Wrz 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-09-23, 19:58   lark 50.1

Witam
Mam problem z nawigacja lark 50.1 Problem polega na tym że po włączeniu pojawia sie ekran startowy z napisem" lets start" i nic więcej sie nie dzieje po drugie Windows 7 nie wykrywa tego urządzenia i co za tym idzie nie mogę nic zrobić.
Macie pomysł co z tym zrobić ?

Bardzo proszę o pomoc

Z góry dziękuje za szybką odpowiedz :)
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2014-09-23, 20:11   

A sposoby z tego wątku nie pomogły?
Zobacz jeszcze http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=20549
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
muminek70 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 48
Dołączył: 07 Paź 2010
Posty: 13
Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2014-09-25, 11:22   

Dzięki wielkie. Sposób na 9 nóżkę postawił mi larka 50.1 który leżał w szafie. Muszę tylko poszukać sofcik dzięki któremu po uruchomieniu mój lak odpali jak był by prosto ze sklepu ;D
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10