Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-04-19, 18:24
Nowość - Vordon 4,3
Autor Wiadomość
duszek
azymut


Dołączył: 30 Gru 2009
Posty: 4
  Wysłany: 2009-12-31, 01:03   Nowość - Vordon 4,3

Witam.. jestem zdezorientowany .. ale za ry zy ku je .. Trafilem na ,
, - http://www.allegro.pl/ite...py_pl_i_eu.html
NOWOSC _ Czy WARTO .. jestem green :oops: ..wybieram sie z rodzina samochodem na Chorwacje ,szukam taniej*wiem brzmi moze glupio *alternatywy.. czyli poza autostradami .. Prosze o pomoc jak skonfig.ten sprzet do trasy slowacja,wegry,chorwacja-dubrownik.*jaka mapa,czy ta mapa wystarczy na drogach wegier ,slowacji,chorwacji??--- jesli zawalilem co do tematu . przepraszam Moderatorow Do Siego ... :lol:
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-04-19, 18:24, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 2009-12-31, 09:06   

Sam sprzęt wygląda na dobry. Ma wejście AV, 500Mhz procesor i Windows CE 6.0. Reszta to standard. Nie czytałem wszystkiego, ale nie doczytałem jaki program z mapami tam jest. W każdym bądź razie urządzenie jest odblokowane więc pomożemy wgrać jakąś lepszą mapę.
To dobra cena za takie urządzenie, chociaż na forum raczej dużo osób nie ma tej firmy więc niewiele można więcej powiedzieć.
_________________
GoClever 4330A

Moje menu:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-31, 09:12   

Kiedyś już widziałem te nawigacje i sam się zastanawiałem nad kupnem, gdyby miała BT to bym kupił :-) .
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2009-12-31, 09:23   

Cytat:
DDR RAM:64MB/FLASH :2000MB


ciekawe czy ma wersje z DDRami III :mrgreen:

generalnie opis ladnie napisany i wybajerowany,screen tez tak jakby nie z tego urzadzenia.

Malo pisze szczegolowych parametrow,tylko cukierkowe opisy,no i ten opis mapy,nie wiadomo co jest w srodku,ale ma pokrycie lepsze pewnie od AM.

Do tego dochodzi mala wiarygodnosc + ten aPhone,czyli mam NoName z Chin.
Ale sprzet na zdjeciu ladnie wyglada. :oops:

No i komentarz:

Cytat:
Jedyny mankament - brak zapowiadanego w aukcji paragonu i instrukcji obsługi.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-31, 09:25   

Mnie bardziej interesuje dialer w menu :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Medion
Navi Expert


Pomógł: 19 razy
Dołączył: 14 Sty 2009
Posty: 268
Wysłany: 2009-12-31, 09:28   

Witam
Ponieważ sprzęt jest fabrycznie odblokowany polecam na Bałkany iGO 6/8. Z opisu do GPS'a wynika że zainstalowane mapy pokrywają ten region w 50% (może jest zainstalowany MioMap odpowiednik iGO6?) co wystarczy na swobodną podróż. Osobiście poleciłbym do Dubrownika trasę przez BiH. Ponieważ w tym roku jechałem tymi trasami mogę udzielić bardziej szczegółowych informacji bezpośrednio.
Pozdrawiam
 
 
rubin69 
Navi Expert



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 364
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2009-12-31, 10:00   

:-D Zawsze mnie bawiło:Nawigacja odblokowana fabrycznie!!!

Czemu nie napisać:Nawigacja NIE ZAblokowana fabrycznie??? :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym roku! :-)
_________________


 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2009-12-31, 10:16   

WinCE 6 jest kapryśny - chodzi z nim Lark50.1 i Navia Nv33 i sprawiają sporo problemów (połączenie z kompem, nie uruchamia się wiele programów)
Następna sprawa: ile jest wart zainstalowany w nim program nawigacyjny.
Po trzecie - cena nie jest oszałamiająca. Manta 430 w Avansie w Gdańsku (widziałem wczoraj) 249 złotych, Sigma ST20 na Allegro (u dystrybutora) również 249 zł
_________________

 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2009-12-31, 11:59   

Co do komentarzy,to zapomnial zmienic w szablonie aukcji odnosnik do komentarzy i pozostal do starego konta. Mozna poczytac:-)

https://ssl.allegro.pl/show_user.php?search=NAVIMAXX
 
 
duszek
azymut


Dołączył: 30 Gru 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-12-31, 14:38   

:-D Dzięki WSZYSTKIM za szybka reakcja :-) iii nadal nie wiem co robić szczególnie po dociekliwym poscie z odnosnikiem... gienek121. dzieki. -Moze ktos ma sprawdzony sprzet ktory mogly mi polecic.. wtakiej lub podobnej cenie.. :?:

[ Dodano: 2009-12-31, 15:24 ]
Acha... Jeszcze dorzuce ..Nie zalezy mi na bajerach a jedynie na niezawodnej ,czytelnej-/mam okulary/ nawigacji z dobrymi mapami.. iii tylko tyle ;-) Do Siego .... :lol:
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2010-01-14, 22:34   

dasior591 napisał/a:
Kiedyś już widziałem te nawigacje i sam się zastanawiałem nad kupnem, gdyby miała BT to bym kupił .

W pasku zadan,BT jak byk ;-)
Tylko jaki procek?
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
duszek
azymut


Dołączył: 30 Gru 2009
Posty: 4
Wysłany: 2010-01-14, 22:45   

takie dane podaje facio:SiRF Atlas IV 500MHz . napisalem do niego proszac o szczegoly- wspomnialem,ze czytalem jego -o nim opinie w tym Negatywy.. od nowego roku milczy chociaz wystawia oferte na allegro ..
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2010-01-14, 22:53   

Jak milczy,to lepiej poszukaj czegos innego.
Czarodziejow jest wielu na Allegro ;-)
Problemy z gwarancja....
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-15, 07:03   

BT jest w pasku tylko czy to screen z tej nawigacji??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2010-01-15, 07:35   

BT, FM i odbiór sygnału AV po za standardem - w wersjach na specjalne zamówienie za dopłatą: http://www.alibaba.com/pr...splay_with.html
Inny sklep: http://www.danti.pl/produ...EUROPA-2GB.html
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11