Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Ozi - różne pytania
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18783
Wysłany: 2011-03-17, 17:39   

To nie takie trudne - zobacz opisy w http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=20069

A linki do map zebrałem w http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=26205
_________________

 
 
tadekb1
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Mar 2009
Posty: 445
Wysłany: 2011-03-20, 13:20   

Cz w ozim jest taka funkcja że wpisuje współrzędne i pokazuje miejsce
_________________
MaxCom 501 PL MapaMap Top II PL 7.1.2 mapa PL-2011Q3 Primo1.2 AutoMapa 6.9.b
 
 
bpjl
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 172
Wysłany: 2011-03-20, 13:44   

Dodaj sobie gdziekolwiek waypoint, wyedytuj jego pozycję a ozi przeniesie go we wskazane miejsce. I o ile to miejsce obejmuje załadowana mapa to zobaczysz tą pozycję
_________________
http://taczkarunners.pl - http://bpjl.digart.pl
 
 
norbiskonio18
Waypoint


Dołączył: 08 Lut 2011
Posty: 47
Wysłany: 2011-03-28, 10:23   ozi dla zielonych

skad ściągnac instalke oziego?

zainstalowac go przez pc na dysku karty sd czy instalke wkleic na sd i instalowac w nawi?

i co dalej? potrzebne jakies biblioteki? jakie?

skad sciagnąc spolszczenie oziego
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9616
Wysłany: 2011-03-28, 10:32   

Skąd:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5410
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18420
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=642
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15394
oraz watek "OziExplorerCE dla opornych "

Jak wgrać: linki jak wyzej

Polonizacja: "prawie pełne spolszczenie do Ozi Explorer" oraz "Ozi - plik polish"
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
marszalek1 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 7
Wysłany: 2011-03-31, 17:02   

Witam

Mam ogromna prośbę, o skalibrowanie map małopolski, które znajdują się tutaj: ftp://gps.rybnet.pl/UPLOAD/Tarn%F3w+malopolska_grzech0tnik/

użytkownik: gps
hasło: altplgps

Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc.
 
 
edward1941 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 14
Wysłany: 2011-03-31, 19:31   

Witam !!
Pod tym linkiem który podałeś plik małopolska map. to kalibracja
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-06-05, 15:16   

Czy to się nadaje do FAQ? A po za tym do konkretnego dizału o Ozim
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18783
Wysłany: 2011-06-05, 15:19   

Do FAQ na pewno nie.
_________________

 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-06-05, 16:20   

To leci do działu OziExplorer
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Rychu72a
azymut


Dołączył: 20 Gru 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-12-29, 12:22   

Ma ktoś może rozbrojoną wersję 2.35a ? Mam tylko wersję testową i jest całkiem fajna.
Dzięki programowi MOBAC powstały nowe możliwości dla Oziego.
 
 
hayabusarider
Waypoint


Dołączył: 12 Mar 2008
Posty: 27
Wysłany: 2012-01-02, 22:05   

Mam pytanie w sprawie nawigacji.
Czy LArk 35AT będzie dobrze działał z OZIexplorer?
 
 
Rychu72a
azymut


Dołączył: 20 Gru 2011
Posty: 3
Wysłany: 2012-01-03, 06:54   

U mnie bezproblemowo śmiga. ;-)
 
 
babok
azymut


Dołączył: 29 Sty 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-01-29, 10:23   

witam,
czy da się zainstalować oziexplorer na mio moov 200 ??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18783
Wysłany: 2012-01-29, 10:33   

Na każdym z WinCE 5
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10