Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-01-16, 21:59
Odblokowanie lark 50.2 instrukcja
Autor Wiadomość
goofer22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-05-06, 11:31   Gotowiec Do Lark 50.2

witam
czy jest już dostepne odblokowanie owej navi czyli Lark 50.2 chodzi mi o wersje z nowym pulpitem jak jest w starszych wersjach po prostu wrzucamy na karteczke plik cePlatformway.exe i katalog z pliczkami i cieszymy sie nowym odtwarzaczem,sprawdzeniem poziomu baterii, grami i innymi podobnymo rzeczami widzialem cos takiego na 50,1 i 43,2
Nie chodzi mi o zupełne odblokowanie larka i głęboką ingerencję w oprogramowanie i nieprzywracalne skutki
dzieki

p.s. z tego co czytałem to sa jakies problemy a odblokowac można do widoku windows a tego nie chce

MOŻE KTOŚ POSIADA GOTOWCA :) BYŁBYM WDZIECZNY
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2010-05-06, 11:38   Re: Gotowiec Do Lark 50.2

goofer22 napisał/a:
wrzucamy na karteczke plik cePlatformway.exe
I juz masz odblokowane.
Może byc to nawet pusty plik txt ze zmieniona nazwą- Lark i tak nie zuważa jego zawartości, tylko sam fakt istnienia pliku na SD
goofer22 napisał/a:
Nie chodzi mi o zupełne odblokowanie larka i głęboką ingerencję w oprogramowanie i nieprzywracalne skutki
p.s. z tego co czytałem to sa jakies problemy a odblokowac można do widoku windows a tego nie chce
Zobacz http://www.my-navia.pl/vi...p=117986#117986 lub
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dovydas
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-06-24, 10:51   Odblokowanie lark 50.2 instrukcja

Prosił bym żeby ktoś zrobił instrukcję do odblokowania tej navi, wiele osob chce odblokowac lecz jest 20 tematów i ciezko sie połapać w tym jak dla poczatkujacego.

chodzi mi o odblokowanie win tylko bez ingerencji (czyli tym pliku na karte pamieci) czytałem ze w 50.2 karta odpala sie dopiero po zalogowaniu wbudowanego systemu wiec co trzeba robic, prosze o wszelkie info. czytalem te ze wystarczy wgrac jakis panel na karte i wszystko jest odblokowane,


dziękuje
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18789
Wysłany: 2010-06-24, 11:49   

http://www.my-navia.pl/vi...p=198215#198215
_________________

 
 
dovydas
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-06-24, 14:44   

no ok działa pokazuje mi sie start, lecz jako pulpit jest to co z nawigacji a chce zeby byl sam pusty pulpit? na pasku startu pokazuje ze własnie jest to wlonczone lecz ja nie wiem jak to wylonczyc co trzeba zrobic?
 
 
Lark_50.2 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 09 Cze 2010
Posty: 194
Wysłany: 2010-06-24, 15:01   

warto odblokowywać larka 50.2 ??? bez tego możesz każdą mape odpalić
_________________
Lark 50.2
 
 
dovydas
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-06-24, 15:35   

windows to taki bajer ;d zawsze jak stoisz i nie masz co robic to mozesz odpalic jakas gierke czy painta xd
 
 
aleksmar 
azymut


Dołączyła: 28 Cze 2010
Posty: 1
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-06-28, 19:03   miganie na iphone

Witam,
Wgrałam katalog iphone na kartę SDMMC i po uruchomieniu pliku win.exe mam mignięcie pulpitu iphone i powrót do standardowych ustawień larka - jak sobie z tym poradzić?

Lark 50.2 AutoMapa i MapaMap na ResidentFlash
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18789
Wysłany: 2010-06-28, 21:32   

Skrypt zabijający fabryczne menu. Przykład - skrypt do menu AdJa: http://chomikuj.pl/jajacekpl/Menu+AdJa
Opis, jak dostosować skrypt do innego menu: http://chomikuj.pl/jajacekpl/panel+Virtual+Car
_________________

 
 
sati 
Waypoint


Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 45
Wysłany: 2010-06-30, 20:54   

Zakupiłem Larka 50,2 ponieważ mój Blow wysiadł a konkretnie pekł panel i nie opłaca mi sie naprawiać, a moje pytanie moze ktoś napisać lub podać gdzie jest opisany punkt po punkcie jak odblokować tą nawi.Czytam to wszystko co jest tu napisane i odnosniki do innych tematów i nie moe tego troche pojąć,a nie jestem w tym mocny.Zależy mi na odblokowaniu i uzywaniu Automapy bo mam orginalna zakupiłem z Blow.Chodzi mi co z tym skryptami dokładnie zrobić ,pisze tam coś gdzieś skopiować a tam tego niem.Prosze o pomoc.
_________________
BLOW 43VBT+AM/ Lark 50.2
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18789
Wysłany: 2010-06-30, 21:46   

1. Post nad twoim
2. http://www.my-navia.pl/vi...p=139352#139352
3. http://www.my-navia.pl/vi...p=148811#148811
4. Plik CePlatformway.exe na karcie SD http://www.my-navia.pl/vi...p=156948#156948
5. http://www.my-navia.pl/vi...p=162045#162045
6. Dla samej AM: instrukcja obsługi, strona chyba 16 (wskazywanie programu nawigacyjnego)

Dalej nie chce mi się szukać. Wybierz, co Ci najbardziej odpowiada. Albo znajdź samodzielnie cos innego.
_________________

 
 
dovydas
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-06-30, 23:20   

am działa bez odblokowywania wystarczy dobrze zainstalować na kartę pamięci ( pod dobry system ) oraz w am wylonczyc synchronizacje czasu z gps, oraz coś tam trafic i wszystko działa jak ta lala
 
 
sati 
Waypoint


Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 45
Wysłany: 2010-07-03, 12:47   

Zagladałem na wszystkie te strony i powiem ze żadna metoda nie działa,po restarcie wraca do orginalnego ustawienia,albo wszystkiego nie rozumiem.Co moge powiedzieć to to ze po zainstalowaniu AM na karcie pamieci i ustawieniu scieżki do tej mapy to działa bez problemy nie trzeba nic robić jak napisał Davydas.Moze ktoś jeszcze jakąś metode poda na zmiane wyglądu tej nawi bo fabryczna jest nie ciekawa.
_________________
BLOW 43VBT+AM/ Lark 50.2
 
 
 
C4l4k
azymut


Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-11, 12:12   ODBLOKOWANIE LARK FREEBIRD 50.2

PROSZE O TUTORIAL. Czy wymagana jest do tego karta micro SD/SDHC?
Wszystkie tematy dotyczace odblokowania tej nawigacji sa pogmatwane i pomieszane.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2010-07-11, 12:18   

Nie są pomieszane, tylko jest kilka metod odblokowania 50.2 - i każda działa.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11