Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
sigma st10 mozna ogladac filmy??
Autor Wiadomość
roman1988
azymut


Dołączył: 27 Lut 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-03-05, 19:50   sigma st10 mozna ogladac filmy??

witam! Panowie czy na nawigacji sigma st 10 mozna ogladac filmy?? albo czy jest jakies oprogramowanie które to umozliwi??
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-03-05, 20:09   

Tak.

Utwórz na karcie folder "explorer.exe" i uruchom program http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=23956#23956

[ Dodano: 2010-03-05, 20:12 ]
Tak.

Utwórz na karcie folder "explorer.exe" i uruchom program http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=23956#23956
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
roman1988
azymut


Dołączył: 27 Lut 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-03-12, 13:30   

czyli od podstaw bo mam karte ale jeszce nie wkładałem (mam wgrana nawigacje na gps nie na karcie) czyli tworze ten folder i uruchamiam program i to wszytsko tak?? sorki jestm zielony;/
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-03-12, 15:18   

roman1988, tak i jeszcze zmień sterownik Video options-->video-->video Driver-->Raw FrameBuffer
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
roman1988
azymut


Dołączył: 27 Lut 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-03-12, 17:23   

a te sterowniki w tym programie mam zmienic??;>
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-03-12, 17:30   

Tak. Przeczytaj: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=23956#23956
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jarecki_wawa 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 39
Dołączył: 11 Paź 2010
Posty: 12
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-10-13, 00:21   pewnie głupie pytanie

pewnie głupie pytanie, ale czy muszę odblokowywać nawigację sigma st10 by odpalić z karty program do filmików TCPMP? Średnio się na tym znam, to moja pierwsza nawigacja będzie i nie chce nic popsuć.
Będę wdzięczny za poradę.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9601
Wysłany: 2010-10-13, 07:13   

Jeśli masz mozliwośc wyboru programu uruchamianego spod NAWIGACJA, to nie .
W przeciwnym razie drugi post w tym wątku
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,54 sekundy. Zapytań do SQL: 9