Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navigon 4350max nie startuje
Autor Wiadomość
bydle
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-12-26, 23:22   4350 max SOFT POTRZEBNY,lub jakas rada

witam serdecznie

dzisiaj skasowalem zawartosc mojej 4350 i za zadne skarby teraz niemoge jej uruchomic
podlaczylem ja pod fresha i tez nici, pisze ze nieznalazl zadnego softu
szukam dzisiaj caly dzien i nici instalowalem kilka wersji z innych modeli i dalej niegada.
sam juz niewiem jak szukac tego softu bo jedyny soft jaki jest to mobile navigator, ale z tego co wyczytalem to jest wersja na pda, a skad wziac ja na pna??
Prosze o jakies wskazowki jak zmusic ja do pobrania softu z fresha, albo prosil bym kogos o wrzucenie kopii od swojej navi

pozdr
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-27, 09:32   

Musisz napisać czy chcesz program bo Ci nie rusza czy Firmware bo nic nie działa, to jest wielka różnica. Jak tylko program to większość programów będzie działać, nie tylko dedykowanych pod model.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bydle
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-12-27, 11:20   

potrzebuje program (caly folder z systemem bez map)
zaden mi niedziala probowalem kilku i nic
Jedynym jakim odpalilem navi to soft z 4310 ale podczas wytyczania trasy resetuje urzadzenie.
Do 4350 miema kompletnie nic w sieci.
Dlaczego navigon fresh niechce pobrac odpowiedniego softu????

pzdr
 
 
pabelou 
Navi Expert
PabeloU


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 226
Skąd: ze CENTRUM
Wysłany: 2009-12-27, 13:58   

zobacz tu -> http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=12206 powinno działać
_________________
Navigon 2100+MN_7.4.3_MN 6.5.2_&POIWarner3.0 - Q3_2010
 
 
 
bydle
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-12-27, 16:38   

linki w tym poscie co podales niestety nie dzialaja
znalazlem takie cos pisze ze dziala z kazda o rozdzielczosci 480x272
MN7.4.2Build802-73x0_72x0
ale niestety niedziala resety w kolko nawet niezabootuje
sprawdzalem kilka podobnych softow i zawsze to samo
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-27, 16:43   

A może to problem tego ze poza tym katalogiem miałeś jeszcze jakieś pliki na karcie??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bydle
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-12-27, 17:26   

karty nieuzywam
pamiec flash wykasowalem wszystkie katalogi jakie byly
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-27, 17:29   

a nie było jakiś plików poza katalogiem??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bydle
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-12-27, 17:53   

no standardowo bylo raczej katalog navigona,bt,i cos tam jeszcze
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-27, 17:54   

No właśnie. Myślę ze głównym problemem jest brak "czegoś tam jeszcze"
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bydle
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-12-27, 18:31   

no mozliwe dlatego prosilem o caly system z pamieci lub od kogos z karty
w sumie niewiem dlaczego inne systemy nie dzialaja choc powinny
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-12-27, 18:32   

Mylisz pojęcia, system to Windows a nie to co masz w pamięci.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pabelou 
Navi Expert
PabeloU


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 226
Skąd: ze CENTRUM
Wysłany: 2009-12-27, 18:36   

sprawdź to może?? ....
http://www.gpsunderground...ead.php?t=14259
_________________
Navigon 2100+MN_7.4.3_MN 6.5.2_&POIWarner3.0 - Q3_2010
 
 
 
bydle
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-12-27, 20:55   

dasior591 napisał/a:
Mylisz pojęcia, system to Windows a nie to co masz w pamięci.

Chyba mnie nie zrozumiales
Dla mnie system to system na ktorym dziala NAVIGON , a nie system windows.

pabelou napisał/a:
sprawdź to może?? ....
http://www.gpsunderground...ead.php?t=14259.

dzieki za link ale tam jest soft od 7310 i 4310max ktore niedzialaja niestety
kurde widze ze 4350max jest naprawde nieduzo w uzyciu

pozdr
 
 
pabelou 
Navi Expert
PabeloU


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 226
Skąd: ze CENTRUM
Wysłany: 2009-12-27, 21:14   

musisz próbować u mnie na 2100 oryginalnie był soft 6.5.2 a z werscji 7.4 zadziałał od navigona 8310 więc nie ma tu czegoś takiego jak soft do określonego modelu nawigacji, wszystko metodą prób i błędów, przejżyj wnikliwie forum bo z tego co wiem niektórzy potrzebowali dodatkowego kat. inni dodatkowych plików .dll
_________________
Navigon 2100+MN_7.4.3_MN 6.5.2_&POIWarner3.0 - Q3_2010
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11