Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuję automapy / patchera
Autor Wiadomość
szypowski1 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-29, 14:03   Poszukuję automapy / patchera

witam potrzebuje map takich krajów jak czechy polska niemcy francja
mam zainstalowana automape i nawigacje akira 517
prosił bym tez o bardzo dokładne instrukcje co i jak mam zrobic by te mapy działały
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-04-24, 12:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
deck 
Navi Expert



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 237
Wysłany: 2008-07-29, 14:26   

szypowski1, a my to twoi odźwierni czy co ? Poczytaj stare tematy - wszystko juz o tym jest na forum ...
_________________
dobre CB + aktualne POI = dupochron ...inwestuj !
 
 
vic_firth 
Waypoint
Mio P360


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 12 Cze 2008
Posty: 50
Wysłany: 2008-07-29, 18:11   

Jesli masz wersje bezistalacyjną to bedziesz potrzebował MINI EUROPY + dodatkowo mapę francji bo w mini europie jej nie ma(wtedy po przekroczeniu granicy francji musisz sobie wczytać mape samej Francji, minus jest taki, że nie wyznaczysz sobie w domu trasy z miasta X w polsce do miasta Y we francji). Wszystkie mapy sa do ściagniecia w podwieszonych tematach o AM5. Jak juz bedziesz miał mapy kopiujesz do katalogu Maps w AM i w Menu AM robisz "wczytaj mapę".
Możesz też załadować sobie mapę całej europy - 1,79 GB, wtedy wyznaczasz trasy skąd i dokąd chcesz.
Osobiście polecam wersję AM5 instalacyjną, gdzie przy instalacji ładujesz te mapy, które Cie interesują.
_________________
Był Lark 35.0 teraz jest Mio P360 + 4GB SD Pretec + AM5
Jeśli uznasz, że pomogłem nie krępuj się, kliknij "pomógł" :-)
 
 
szypowski1 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-29, 19:22   

miałem mape europy mini to przy łądowaniu map....wyskakiwał mi jakis bład...nie wiem co to mogło byc
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-29, 19:28   

szypowski1 napisał/a:
wyskakiwał mi jakis bład
My też nie wiemy...
_________________

 
 
Aissa 
SpecGrupa
navia2008


Pomogła: 10 razy
Dołączyła: 04 Lip 2008
Posty: 164
Wysłany: 2008-07-29, 19:34   

szypowski1 napisał/a:
wyskakiwał mi jakis bład...nie wiem co to mogło byc

To chyba jakiś forumowy konkurs jest... ;-)
_________________
Zapraszam do FAQ ;-)
 
 
szypowski1 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-29, 19:40   a

taki to bład:D

SP_A0658rtt.jpg
Plik ściągnięto 35 raz(y) 30,06 KB

 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-29, 19:56   

szypowski1 napisał/a:
taki to bład:D
Wgraj ponownie lub ściągnij AM z innego źródła i spróbuj kolejny raz...
_________________

 
 
szypowski1 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-29, 20:12   

wgrywałem kilka razy...zawsze tak samo...formatowanie karty tez nie pomogło
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-29, 20:41   

szypowski1 napisał/a:
zawsze tak samo
Ten komunikat sugeruje IMHO uszkodzenie któregoś pliku; dziś taki komunikat wyświetliła AM 5.1 - okazało się, że wyłączenie AM w trakcie trwania demo spowodowało uszkodzenie kilku plików w tym am.settings.
Skoro u innych działa Tobie pozostają dalsze próby; innej rady udzielić nie potrafię... :cry:
Chyba, że jeszcze coś "grzebałeś" o czym nie wiem...
Ale, ale - błąd jest sygnalizowany "przy ładowaniu map" czy zaraz po starcie aplikacji?
_________________

 
 
szypowski1 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-29, 20:48   z

masz foto jak to wyglada po kolei co robiłem i co sie działo

SP_A0658rtt.jpg
komunikat...i auto mapa sie wyłącza
Plik ściągnięto 36 raz(y) 30,06 KB

SP_A0657.jpg
nawigacja wczytyje mape
Plik ściągnięto 29 raz(y) 35,21 KB

SP_A0656.jpg
zaznaczam EU mini....
Plik ściągnięto 33 raz(y) 35,12 KB

 
 
deck 
Navi Expert



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 237
Wysłany: 2008-07-29, 20:51   

sprawdź na komputerze czy nie wywala ci się karta .. scandiskiem jakims czy czymś ... albo sformatuj ją "dokładnie" ...
_________________
dobre CB + aktualne POI = dupochron ...inwestuj !
 
 
szypowski1 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-29, 21:06   

formatowałem ja kilka razy
 
 
deck 
Navi Expert



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 237
Wysłany: 2008-07-29, 21:07   

dla spokoju ducha pytam:
- opisz mi proszę dokładnie w jaki sposób ...
_________________
dobre CB + aktualne POI = dupochron ...inwestuj !
 
 
szypowski1 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-29, 21:12   

włozyłem ja do czytnika ......formatowanie.....nie zadne szybkie formatowanie tylko normalne...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 12