Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-07-29, 07:38
Mapa Polski do TomToma na WinCE
Autor Wiadomość
Ponczo23o
Waypoint


Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 72
Wysłany: 2010-04-08, 08:07   Mapa Polski do TomToma na WinCE

mam navie nv47 windowsa ce 5.0 chcialbym program i mape polski pozdrawiam prosze o pomoc
_________________
http://www.zaproszenia-lockerz.aaf.pl/news.php
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-06-08, 23:36, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-04-08, 08:13   Re: czy jest tylko mapa polski z oprogramowaniem

Ponczo23o napisał/a:
navie nv47 windowsa ce 4.0

To jest nie mozliwe :-) .
Poczytaj trochę to się dużo dowiesz.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-04-08, 08:17   

Ponczo23o napisał/a:
chcialbym program


http://www.my-navia.pl/vi...p=130634#130634

Ponczo23o napisał/a:
i mape polski


http://www.my-navia.pl/vi...p=166755#166755
_________________

 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2010-04-08, 08:44   

A skąd masz Nv47 z Win4.0 :?:

Dotychczas były z WinCE5, ale może jestem niedoinformowany.
Gdybys jednak miał wersje 5.0, to jest wersja TT - wystarczy przejrzec tytuły wątków w tym dziale
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
trecer 
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2009
Posty: 71
Skąd: LBN
Wysłany: 2010-04-09, 11:56   

Mam tomtoma ONE 3rd edition z pamięcią 512mb
Navcore to wersja 8010
Nigdy wcześniej z TomTomem nie miałem do czynienia. Mam taką prośbę - może ktoś podrzucić mi link do najnowszej mapy Polski, bo raczej nic więcej się tutaj nie zmieści a nigdzie nie mogę znaleźć samej mamy Polski pasującej akurat do tego Navcore

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-04-09, 13:32 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przenioslem z wątku "Poradnik instalacji map TomTom na urządzenia PDA, PNA, PND"
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-09, 12:00   

trecer napisał/a:
podrzucić mi link do najnowszej mapy Polski,

Bo samej Polski nie znajdziesz,po prostu nie ma osobno krajów :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
trecer 
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2009
Posty: 71
Skąd: LBN
Wysłany: 2010-04-09, 16:38   

W takim razie jak mam zmieścić 2 giga map w takim urządzeniu, bo wszędzie są mapy po 2 giga te nowsze gdzie jest i Polska :/
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-04-09, 16:50   

trecer napisał/a:
wszędzie są mapy po 2 giga te nowsze gdzie jest i Polska

Eastern Europe ma około 160MB.
 
 
Gregrin
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Lis 2008
Posty: 146
Wysłany: 2010-04-18, 10:53   

elektro69 napisał/a:

Ponczo23o napisał/a:
i mape polski

http://www.my-navia.pl/vi...p=166755#166755


Tylko czy ta mapa jest na PDA ?? Bo chyba trzeba zacząć od tego że na razie wyszła tylko jedna osobna mapa z Polska czyli Poland 845.2645 i jest jak mi sie wydaje na PNA(czyli oryginalne tomtom'y i tylko na nie)

A tu EE na PDA
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=POF5HURO

Cytat:
; Eastern_Europe_845_2666
C4 82 F7 A5 03 EF 84 16 43 73 31 83 0E 1C 43 9A Eastern_Europe-140.meta

od dagetto zresztą ;)

gustawox1 napisał/a:
trecer napisał/a:
podrzucić mi link do najnowszej mapy Polski,

Bo samej Polski nie znajdziesz,po prostu nie ma osobno krajów :roll:

Ta powinna działać na TomTomi'ie Poland 845.2645
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=CKQF7WM6


Cytat:
; Poland_845_2645
B3 9B 05 9D F5 10 51 FC ED 29 E5 14 33 E1 35 3E Poland-132.meta

Linki znowu od dagetto :D
 
 
marko_1984 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Maj 2011
Posty: 14
Wysłany: 2011-05-13, 06:02   

Witam posiada ktoś program+mape Polski Tom tom aktualną bede bardzo wdzięczny za pomoc
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2011-05-13, 07:11   

Na WinCE5 nie ma mapy PL
Program jest w tym wątku - tak trudno go przeczytać od początku :?:

Rusz chłopie d*** i przeczytaj wątek o TomTomie na Mio, a nie zasr******j postami całego forum
http://www.my-navia.pl/vi...p=282476#282476
http://www.my-navia.pl/vi...p=284333#284333
http://www.my-navia.pl/vi...p=283416#283416

Nawiasem mówiąc, od 7 maja dawno juz byś zainstalował ( i uruchomił) TomToma - gdybyś tylko zaczał czytać, a nie pisac...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Szperacz_X
azymut


Dołączył: 08 Gru 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-12-26, 18:51   

Czy ktoś wie gdzie można znaleźć mapę samej polski dla wince 6?
 
 
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1047
Skąd: Turoń
Wysłany: 2011-12-26, 19:53   

Szperacz_X, nie znajdziesz a jezeli juz to bardzo stara bo ostatnio nie wychodziła sama Polska na WinCE
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
sebek76 
Waypoint


Wiek: 44
Dołączył: 04 Lut 2008
Posty: 41
Wysłany: 2012-06-03, 11:36   

Witam czy są już dostępne mapy 890 na wince5 szukam mapy głównie PL ?
 
 
 
stif45 
guru



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 1024
Wysłany: 2012-06-03, 12:53   

Mapy samej PL nie było,nie ma i nie będzie na PDA/WinCe.Musisz wgrać mapę z innymi państwami w której jest PL.Na razie mapy 890 na PDA/WinCe jeszcze się nie pojawiły z PL.Czekać cierpliwie.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 12