My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Goclever NAVIO 525 Polska
Goclever NAVIO 525 Polska
213.00 PLN
TomTom Start 60 Europa
TomTom Start 60 Europa
469.00 PLN
Garmin Nuvi 54 LM Europa
Garmin Nuvi 54 LM Europa
499.00 PLN
TomTom Via 135 Europa
TomTom Via 135 Europa
357.00 PLN
VORDON 5 Europa
VORDON 5 Europa
194.00 PLN
Navroad ENOVO S AutoMapa Polska
Navroad ENOVO S AutoMapa
336.80 PLN
smartGPS SG710 MapaMap Polska
smartGPS SG710 MapaMap Polska
149.00 PLN
Garmin Nuvi 3597 LMT Europa
Garmin Nuvi 3597 LMT Europa
1091.78 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
sterowanie głosem
Autor Wiadomość
12daro
Waypoint


Dołączył: 15 Cze 2009
Posty: 23
Wysłany: 2010-04-24, 22:13   sterowanie głosem

witam czy jest na polskim rynku nawigacja sterowana głosem po polsku
_________________
daro
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3916
Wysłany: 2010-04-24, 22:42   

12daro napisał/a:
czy jest na polskim rynku nawigacja sterowana głosem

Nawigacje sa oparte na windows CE a ten system nie wspiera sterowania glosowego.
Potrzebny bylby pelny windows i jakis program nawigacyjny, ale jesli nawet taki istnieje, to na pewno nie wspiera jezyka polskiego..
A tak wlasciwie to po co chcesz rozmawiac z nawigatorem? Pomysl moze i fajny ale nawet jak ktos to wymysli, to raczej sie nie przyjmie.. jak dla mnie nawigacja i tak gada za duzo (szczegolnie Automapa, w iGO czesc komunikatow mozna wylaczyc).
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
12daro
Waypoint


Dołączył: 15 Cze 2009
Posty: 23
Wysłany: 2010-04-24, 22:54   

chodzi mi o to żeby nie klikać tylko mówić

np. ja mówie
prowadź do - nawigacja mówi : podaj miasto
warszawa - nawigacja mówi : podaj ulice
marszałkowska - nawigacja mówi : podaj numer
20


przykladem może być zestaw w samochodzie fiat BLU&ME

DZIAŁA TAK

KLIKAM JEDEN PRZYCISK MOIE ZADZWOŃ AUTO ODPOWIADA PODJ IMIE LUB NUMER
IMIE JESLI WPROWADZONA JEST NUMER DO KSIĄŻKI
PODAJE NP AGNIESZKA I AUTOMATYCNE ŁĄCZY MNIE Z AGNIESZKĄ

SUPER SPRAWA
_________________
daro
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8344
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-04-25, 09:13   

Są takie nawigacje ale to raczej nadal nowość i tylko angielski jest.

[ Dodano: 2010-04-26, 07:45 ]
http://www.dobreprogramy....nosc,17884.html
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Marian2012
azymut


Dołączył: 26 Paź 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-10-26, 18:06   Nawigacja z AutoMapa głosowa

Witam.

Jakie nawigacje możecie polecić które da się sterować głosem z Automapą ?

Do 500zł
 
 
gmpl 
guru


Pomógł: 25 razy
Wiek: 39
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 1350
Wysłany: 2012-10-26, 19:42   

Marian2012 oficjalna odpowiedź z dzisiaj.

Witamy,
AutoMapa nie mozna sterowac za pomoca glosu.

Pozdrowienia / Regards / Mit freundlichen Gruessen
AutoMapa (pd)
_________________
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/6960/ - nowości
AutoMapa Windows Mapa 1402 PL i EU
AutoMapa Android 1.7 EUROPA i PL działa na Androidzie bez ROOT'a pobiera Traffic Mapy 1402

AutoMapa Traffic dane z 30.03.2014
MapaMap 8.0.6 SDTop 2014.Q1 Windows CE i MapaMap 8.0.6 Polska -2014 Q1 [ANDROID]
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.
 
 
rmg01 
GPS instruktor
lark43.1,miop340+tmc


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 598
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-10-26, 23:58   

o ile dobrze pamiętam, jakąś mutację sterowania głosem powinien mieć program 'igo primo 2 becker sr2'
 
 
jannaszek
Waypoint


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 97
Wysłany: 2012-10-27, 17:21   

Nawigon 7310 Soft 7.4.3 (CE) ma opcje szukania adresu głosem, nawet któraś wersja 7.4xx chyba, działała na pda WM mio 550.
Komendy po polsku.
Podawałem: do domu! i nawi odpalał trasę, wcześniej ustawiłem adres domu. Nie pamietam dokładnie, bo 5 lat temu się bawiłem.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,42 sekundy. Zapytań do SQL: 12