Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2020-01-20, 20:13
ASUS P320 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 21:24   

wersje 6.2 nie ma ktoś gotowca ?:(
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-05-03, 21:25   

Nie, nie możesz zaznaczyć WinCE jak masz WinMobile, widzę że mieszasz totalnie przy instalacji.
Zrób tak, połóż Asusa na półce, niech odpoczywa, weź czytnik kart i zainstaluj w/g podanej instrukcji za pomocą czytnika kart, jak dobrze uzdrowisz, włożysz kartę do Asusa to uruchom AutoMapę z explorera, przy uruchamianiu powinno być okienko z pytaniem czy utworzyć skrót na ekranie Today, zatwierdzisz i masz AM na pulpicie Asusa.

beckham723 napisał/a:
wersje 6.2 nie ma ktoś gotowca ?:(

A Ty dalej swoje.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 21:28   

jeśli EU to przy karcie mniejszej niz 4GB nie wejdzie Ci całość mapy wraz z programem.wtedy wywali Ci błąd pod koniec instalacji.Jeśli masz 6.2 PL to na 2 GB wejdzie Ci bez bólu,a potem zmiana na 4 GB i EU włazi

[ Dodano: 2010-05-03, 21:32 ]
renron!!!402-gi nie może Cię wyprowadzać z równowagi.Nie Dotrzymasz tak 500,a to DOBRA OKAZJA na BROWCA!!!
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 21:48   

zrobiłęm tak jak mówiłeś i dalej mam to sAMO NAWET NA CZYTNIKU.

[ Dodano: 2010-05-03, 21:48 ]
dajcie link do pewnej i działającej wersji
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 21:58   

sprawdź linki na forum.zrób wg instrukcji podanej przez renrona w linku,pamiętaj że instalka AM 6.2 EU(wersja z Rosją)-NIE WEJDZIE NA KARTĘ 2 GB i wywali Ci błąd kopiowania pod koniec instalacji.Jest instalator 6.2 EU 2 GB(bez Rosji) i ten Ci wejdzie.Wyczuwam tu Twój problem.
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 21:59   

to jeśli możesz daj linka do wersji tylko z polską mapą bo inna mi nie potrzebna :) z góry dzięki : )
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 22:02   

Jesli nie potrzebujesz Europy to pobierz instalator 6.2 PL.wejdzie na 2 Gb,pozostanie Ci wolne miejsce na karcie.RESZTA WG INSTRUKCJI od renrona.Tak będzie prościej dla Ciebie
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 22:12   

miałęm taką wersje ehh :( już mi rece opadają nie umiem z tym dać rady. a mozę coś innego zsamiast tej automapy ?
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 22:24   

jest kilka nawigacji.Popatrz na forum.Ja osobiście doradzam AM.Trochę poszperaj na forum i Sam wyciągnij wnioski-co dobre.
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 22:26   

no ja też myslałęm nad tą AM ale ta instalacja mnie zniecheca :(
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 22:38   

Ja sam jestem leniwy,jak widać z loginu,ale:popracuj trochę głową i poklikaj w linki.
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-04, 12:30   

nie umiem znaleźć żadnefo działającego linku. oprócz majówki w beskidach która i tak nie działa :(
 
 
damnie88 
guru



Pomógł: 33 razy
Wiek: 31
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 1093
Skąd: wziął się świat ?
Wysłany: 2010-05-04, 12:38   

google.pl i wpisz frazę AutoMapa 6.2 i na 100% znajdziesz.
_________________
Jeśli Ci pomogłem to Ty pomóż innej osobie.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18858
Wysłany: 2010-05-04, 12:53   

Przypominam: wątek nosi tytuł: "jaka Automapa na Asusa p320?" i omawia się w nim problemy instalacji programu.
Żebranina o linki: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18334
_________________

 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-04, 13:18   

a co mozę sprawiać taki bład w.w
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10