My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Automapa i GC
Autor Wiadomość
seq
azymut


Dołączył: 28 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 2009-01-04, 22:55   Jak zainstalowac Automape 5.02 na Goclever 4384 FM BT ??

Navi nie odblokowana ??>>
 
 
and
Waypoint


Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 88
Wysłany: 2009-01-04, 22:58   Re: Jak zainstalowac Automape 5.02 na Goclever 4384 FM BT ??

seq napisał/a:
Navi nie odblokowana ??>>

A jest taka?
_________________
50.3
 
 
gabrys76 
Waypoint


Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 90
Wysłany: 2009-01-04, 23:59   

kolego wgrywasz GpsShell na karte i masz juz odblokowaną nawigacje ,wgrywasz AM 5.3 jest umnie
i mapka śmiga proste

GpsShell.rar
Plik do odblokowania
Pobierz Plik ściągnięto 63 raz(y) 416 Bajtów

Ostatnio zmieniony przez gabrys76 2009-01-17, 21:20, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
seq
azymut


Dołączył: 28 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 2009-01-05, 08:47   

gabrys76 napisał/a:
kolego wgrywasz GpsShell na karte i masz juz odblokowaną nawigacje ,wgrywasz AM 5.3 jest umnie [url=http://images.chomik...x90.gif]Obrazek[/URL]

i mapka śmiga proste.


[url=http://images.chomik...s76.gif]Obrazek[/URL]


wlasnie niemozna jej sciagnać
 
 
gabrys76 
Waypoint


Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 90
Wysłany: 2009-01-05, 08:50   

seq napisał/a:
gabrys76 napisał/a:
kolego wgrywasz GpsShell na karte i masz juz odblokowaną nawigacje ,wgrywasz AM 5.3 jest umnie [url=http://images.chomik...x90.gif]Obrazek[/URL]

i mapka śmiga proste.


[url=http://images.chomik...s76.gif]Obrazek[/URL]


wlasnie niemozna jej sciagnać


kolego musisz sie zalogowac




JA MAM TAKĄ SAMĄ NAVIE I WSZYSTKO DZIAŁA
Ostatnio zmieniony przez gabrys76 2009-01-17, 21:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dentej
azymut


Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-01-10, 15:51   

Zeby nie tworzyc nowego tematu. Jestem zielony w odblokowywaniu... Skad wziasc to GpsShell?

Ech.... zajrzyj trzy posty wyżej... tam wszystko jest...
Ostatnio zmieniony przez qwerter 2009-01-10, 21:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ochkarol 
Navi Expert



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Gru 2008
Posty: 283
Wysłany: 2009-01-10, 16:49   

dentej napisał/a:
Zeby nie tworzyc nowego tematu. Jestem zielony w odblokowywaniu... Skad wziasc to GpsShell?


A weź i przeczytaj uważnie ten wątek, co? :-x
_________________
Pozdrawiam

Karol
 
 
pomocy235
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sty 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-02-06, 09:54   GoClever 4384FM i mulenie AutoMapy

Witam mam GoClever 4384FM i mam taki problem oturz dostalem z navi orginalny program viaGPS ktory nic nie muli gdy wgralem AutoMape (na inna karte)to poza miastem nic nie muli chodzi plynnie a w miescie muli ze mapa przeskakuje co jakis czas (poza miastem nie bylo obrysow budynkow a w miescie tak ) jest jakis sposob na to ? a i wersja oprogramowania to HC-A3-43-01-40. Z gory dziekuje za pomoc ;)pozdro
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2739
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2009-02-06, 14:19   

Widać sprzęt nie wyrabia z "domkami". Przełącz do 3D (zamiast 3R). Domki i tak tylko przeszkadzają. Raczej tego nie obejdziesz. Sprzęt musi przerobić grafikę domków a to zabiera mu dodatkowe zasoby.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
pomocy235
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sty 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-02-07, 09:16   

wiem czasem wylanczalem ale i tak nic nie dawalo moze minimalnie bylo troszke szybciej ale malo zauwarzalne ;(



Edit:Jakies inne pomysly ?:-(
 
 
patarek 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-03-05, 20:35   GoClever 4384 i AutoMapa

Witam

Stałem się posiadaczem tej navigacji i czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć jak tu zainstalować Automapę tak żeby czegoś nie zepsuć.

Dzieki
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 104
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9790
Wysłany: 2009-03-05, 20:38   

http://automapa.pl/?PEI=80019&lng=PL&ch=1
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
patarek 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-03-05, 21:08   

:oops:
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 104
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9790
Wysłany: 2009-03-05, 21:15   

Jeśli ci pomogłem kliknij "Pomógł"
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
patarek 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-03-18, 15:00   

Gotowe :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,29 sekundy. Zapytań do SQL: 13