My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
TomTom Start 60 Europa
TomTom Start 60 Europa
495.00 PLN
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
199.00 PLN
TomTom Via 135 Europa
TomTom Via 135 Europa
282.32 PLN
Garmin Nuvi 54 LM Europa
Garmin Nuvi 54 LM Europa
529.00 PLN
Goclever NAVIO 525 Polska
Goclever NAVIO 525 Polska
209.01 PLN
ModeCom FreeWAY MX3 HD AutoMapa Polska
ModeCom FreeWAY MX3 HD
399.00 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
389.00 PLN
TomTom XXL Classic Europa
TomTom XXL Classic Europa
299.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Automapa i GC
Autor Wiadomość
seq
azymut


Dołączył: 28 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 2009-01-04, 22:55   Jak zainstalowac Automape 5.02 na Goclever 4384 FM BT ??

Navi nie odblokowana ??>>
 
 
and
Waypoint


Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 87
Wysłany: 2009-01-04, 22:58   Re: Jak zainstalowac Automape 5.02 na Goclever 4384 FM BT ??

seq napisał/a:
Navi nie odblokowana ??>>

A jest taka?
_________________
50.3
 
 
gabrys76 
Waypoint


Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 89
Wysłany: 2009-01-04, 23:59   

kolego wgrywasz GpsShell na karte i masz juz odblokowaną nawigacje ,wgrywasz AM 5.3 jest umnie
i mapka śmiga proste

GpsShell.rar
Plik do odblokowania
Pobierz Plik ściągnięto 57 raz(y) 416 Bajtów

Ostatnio zmieniony przez gabrys76 2009-01-17, 21:20, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
seq
azymut


Dołączył: 28 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 2009-01-05, 08:47   

gabrys76 napisał/a:
kolego wgrywasz GpsShell na karte i masz juz odblokowaną nawigacje ,wgrywasz AM 5.3 jest umnie [url=http://images.chomik...x90.gif]Obrazek[/URL]

i mapka śmiga proste.


[url=http://images.chomik...s76.gif]Obrazek[/URL]


wlasnie niemozna jej sciagnać
 
 
gabrys76 
Waypoint


Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 89
Wysłany: 2009-01-05, 08:50   

seq napisał/a:
gabrys76 napisał/a:
kolego wgrywasz GpsShell na karte i masz juz odblokowaną nawigacje ,wgrywasz AM 5.3 jest umnie [url=http://images.chomik...x90.gif]Obrazek[/URL]

i mapka śmiga proste.


[url=http://images.chomik...s76.gif]Obrazek[/URL]


wlasnie niemozna jej sciagnać


kolego musisz sie zalogowac




JA MAM TAKĄ SAMĄ NAVIE I WSZYSTKO DZIAŁA
Ostatnio zmieniony przez gabrys76 2009-01-17, 21:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dentej
azymut


Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-01-10, 15:51   

Zeby nie tworzyc nowego tematu. Jestem zielony w odblokowywaniu... Skad wziasc to GpsShell?

Ech.... zajrzyj trzy posty wyżej... tam wszystko jest...
Ostatnio zmieniony przez qwerter 2009-01-10, 21:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ochkarol 
Navi Expert



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Gru 2008
Posty: 284
Wysłany: 2009-01-10, 16:49   

dentej napisał/a:
Zeby nie tworzyc nowego tematu. Jestem zielony w odblokowywaniu... Skad wziasc to GpsShell?


A weź i przeczytaj uważnie ten wątek, co? :-x
_________________
Pozdrawiam

Karol
 
 
pomocy235
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sty 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-02-06, 09:54   GoClever 4384FM i mulenie AutoMapy

Witam mam GoClever 4384FM i mam taki problem oturz dostalem z navi orginalny program viaGPS ktory nic nie muli gdy wgralem AutoMape (na inna karte)to poza miastem nic nie muli chodzi plynnie a w miescie muli ze mapa przeskakuje co jakis czas (poza miastem nie bylo obrysow budynkow a w miescie tak ) jest jakis sposob na to ? a i wersja oprogramowania to HC-A3-43-01-40. Z gory dziekuje za pomoc ;)pozdro
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2773
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2009-02-06, 14:19   

Widać sprzęt nie wyrabia z "domkami". Przełącz do 3D (zamiast 3R). Domki i tak tylko przeszkadzają. Raczej tego nie obejdziesz. Sprzęt musi przerobić grafikę domków a to zabiera mu dodatkowe zasoby.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
pomocy235
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sty 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-02-07, 09:16   

wiem czasem wylanczalem ale i tak nic nie dawalo moze minimalnie bylo troszke szybciej ale malo zauwarzalne ;(



Edit:Jakies inne pomysly ?:-(
 
 
patarek 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 36
Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-03-05, 20:35   GoClever 4384 i AutoMapa

Witam

Stałem się posiadaczem tej navigacji i czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć jak tu zainstalować Automapę tak żeby czegoś nie zepsuć.

Dzieki
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 103
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9883
Wysłany: 2009-03-05, 20:38   

http://automapa.pl/?PEI=80019&lng=PL&ch=1
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
patarek 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 36
Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-03-05, 21:08   

:oops:
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 103
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9883
Wysłany: 2009-03-05, 21:15   

Jeśli ci pomogłem kliknij "Pomógł"
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
patarek 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 36
Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-03-18, 15:00   

Gotowe :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,23 sekundy. Zapytań do SQL: 16