Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navigon All-odblokowanie
Autor Wiadomość
jaromir 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 51
Dołączył: 30 Lis 2009
Posty: 10
Wysłany: 2010-05-29, 15:23   Navigon All-odblokowanie

Odblokowanie wszystkich Naviginów ( no może nie wszystkich ale w większości)
Proszę skopiować na kartę ,restart i cieszyć się nowym wyglądem :-)
http://rapidshare.com/fil...gonmax.rar.html
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9612
Wysłany: 2010-05-29, 20:20   

A może lista sprzętu, na którym to odblokowanie sie sprawdza ?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jaromir 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 51
Dołączył: 30 Lis 2009
Posty: 10
Wysłany: 2010-05-30, 13:25   

Witam ja mam 2110max i wszystko jest ok nie wiem za bardzo które modele ten soft odblokuje pewne natomiast że 2110 w góre wyższych bo jest tam równiesz blutuf.Proszę ludzi o wypowiedanie się jak poszło ten soft napewno nie zaszkodzi jak nic z tego to poprostu się go wyrzuca i wszystko wraca stanu przed odblokowaniem. Dodano również dodatkowe miejsca na inne na nawigacje.
 
 
fredbest
Waypoint


Dołączył: 28 Maj 2009
Posty: 24
Wysłany: 2010-07-24, 18:56   Re: Navigon All-odblokowanie

jaromir napisał/a:
Odblokowanie wszystkich Naviginów ( no może nie wszystkich ale w większości)
Proszę skopiować na kartę ,restart i cieszyć się nowym wyglądem :-)
http://rapidshare.com/fil...gonmax.rar.html


2410 nie dziala
 
 
przemazo
azymut


Dołączył: 31 Sie 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-08-31, 17:15   Re: Navigon All-odblokowanie

jaromir napisał/a:
Odblokowanie wszystkich Naviginów ( no może nie wszystkich ale w większości)
Proszę skopiować na kartę ,restart i cieszyć się nowym wyglądem :-)
http://rapidshare.com/fil...gonmax.rar.html



navigon 3310 max działa, teraz tylko muszę wrzucić mapy bo mapy navigon mi nie działaja (nawigacja sie resetuje), pozostałe dwie brak, póki co :)
 
 
damian6905
azymut


Dołączył: 04 Gru 2009
Posty: 4
Wysłany: 2010-09-02, 20:20   

Na navigonie 1400 działa jednak rozdzielczość nie pasuje. Posiada ktoś może inne odblokowanie tego navigona?? Proszę o pomoc. Sposób AutorunCe nie działa.
 
 
artvonc
azymut


Dołączył: 02 Wrz 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-09-06, 15:20   

Próbuję to zrobić na Navigonie 1200, ale coś mi nie wychodzi.

Ten cały katalog rozpakowany wrzucam na navi? Nie do katalogu NAVIGON, tylko w to miejsce gdzie są pliki: autorunce.exe gpsara, manuale, etc.?

Po resecie pojawia mi się pulpit, cofam strzałką na dole do menu gdzie mam ikonki z excelem, głośnością, odtwarzaczem muzyki, nawigacją, etc. Jak chcę kliknąć na którąś ikonkę to pojawia mi się błąd:

Cannot find 'cecmd' (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available.

Ktoś wie o co chodzi? Ew. może mi pomoże na gg? 1298603

EDIT: Odblokowałem już navi innym sposobem. Dzięki Khary! Wie ktoś skąd wezmę program MIO? I w jaki sposób mogę wgrać mapę Europy?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2010-10-30, 21:07   

Czy mógłby ktoś przetestować taka metodę:
1. ściągnąć i rozpakować pliki w odpowiedniej rozdzielczości (linki na dole postu) - po rozpakowaniu mają być 4 foldery i dwa pliki
2. Wrzucić w.wym. na SD
3. Włożyć kartę do urządzenia
4. restart

[ Dodano: 2010-11-01, 00:06 ]
I jak? Jest już 10 pobrań, proszę o opinię.


[ Dodano: 2016-03-12, 20:40 ]
Wersje testowe skasowane, są pełne wersje panelu Adja (linki w wątku o AdJi)
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2016-03-12, 20:39, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
ms_crew
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Paź 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-11-01, 18:48   

Dziala ale jakie bym nie sciagnal to wyglada jak by nie byla dopasowana rozdzialka.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2010-11-01, 20:57   

A jaka jest rozdzielczośc Twojego navigona?
_________________

 
 
ms_crew
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Paź 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-11-02, 19:22   

320x240
i mam jeszcze pytanie dlaczego w zaden sposob nie moge uruchomic explorer.exe z apteczki??
Jak podstawie jako program ktory sie ma uruchamiac po wlaczeniu nawigacji to nic sie nie dzieje, tak samo jak chce uruchomic klikajac na niego 2x przez program total commander ce
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2010-11-02, 20:41   

1. Miałem pomiesszane opisy - pod linkiem do 320x240 była wersja na 4,3 cala.
2. Explorer.exe - spróbuj inna wersję (np z Cobii z postu http://www.my-navia.pl/vi...p=135940#135940 ). Upewnij się, że masz plik explorer.exe (z takim właśnie rozszerzeniem)
_________________

 
 
ms_crew
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Paź 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-11-02, 21:02   

probowalem i nic sie nie dzieje nie odpala ten cholerny explorer.exe. Niewiem co jest, wszyscy pisza ze im dziala a mi nie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2010-11-02, 21:30   

Na pewno masz *.exe? Właczyłes pokazywanie rozszerzeń plików?
_________________

 
 
ms_crew
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Paź 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-11-02, 21:39   

no rozpakowalem z apteczki wiec mam explorer.exe. FilemanCE.exe dziala, total commander ce tez smiga, a ja chcial bym miec normalne okienka jak w windzie a explorer.exe ani drgnie . To drugie z Cobii tez nie dziala. Niewiem albo cos robie zle albo niewiem.
Na start mam ustawione teraz Total commander (uruchamia sie normalnie) pozniej wchodze do katalogo w ktorym jest explorer.exe (np. apteczka\leki) klikam 2x i nic, zero reakcji
Qrde u kumpla wystarczylo utworzyc nowy folder i zmienic nazwe na explorer.exe i od razu odpalalo a tu kupa
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9