Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2010-06-14, 12:51
Navia NV432 w Biedronce
Autor Wiadomość
jacekxyz
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 127
Wysłany: 2010-05-31, 22:55   

jestem_ktoś napisał/a:
Kolega pawcio jak na razie ma rację: była Akira pantera, a teraz zapowiadają Navie Nv432:
- SiRF Atlas 450MHz (w ulotce podali 4500MHz)
- MM Lite 6.4
- 4,3 cala
- cena 199 złotych
- od 14 czerwca
_______________


Gdzie zapowiadaja, daj jakiegos linka bo cos nie moge namierzyc
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2010-05-31, 22:59   

Tylko w gazetkach - stąd fotka zamiast linka. Na stronie "B" pojawi się pewnie w następny poniedziałek -jako "przyszły tydzień"
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
niutek85 
Waypoint


Wiek: 34
Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 19
Wysłany: 2010-06-01, 10:21   

potwierdzam a cena to tylko 199zł na prawdę warto
_________________
Navia nv432
 
 
TheMacias
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-06-01, 12:57   

Niedługo ma być w Biedronce Navia NV 432. Zakładam, że to będzie mniej więcej to samo. Żeby tylko było wejście na kartę pamięci to kupię.
 
 
bizon69 
Waypoint


Dołączył: 11 Gru 2009
Posty: 84
Skąd: Wawa
  Wysłany: 2010-06-01, 16:15   

Ludziska czytajcie ze zrozumieniem gazetki nawet jak mają byki :-)
SirfAtlas IV 500mhz
_________________
Navia NV-33, HTC Touch2 Mega
Ostatnio zmieniony przez bizon69 2010-06-01, 21:52, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Trafko
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Paź 2009
Posty: 9
Wysłany: 2010-06-01, 20:44   

Są już jakieś ogłoszenia lub foty tej navi.
Ciekawe czy będzie buczeć tak jak poprzednia.
Moja chodzi jak burza , nie odblokowałem jej bo mapa map jest idealna na moje potrzeby.
Kiedyś drogę przez środek pola kukurydzy pokazywała mi jako normalną drogę , a koledze jadącym za mną automapa nie znalazła żadnej drogi.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-06-01, 20:52   

A skąd taką navi z antenką i avin??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
ssg
azymut


Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-06-01, 21:33   navia nv432

no to trzeba kupic sprzecicho i wgrac automape....
 
 
bizon69 
Waypoint


Dołączył: 11 Gru 2009
Posty: 84
Skąd: Wawa
Wysłany: 2010-06-01, 21:42   Navia NV432 w Biedronce

Tak jak w temacie w Biedronce od 14.06.2010 będzie dostępna nawigacja Navia NV432 za 199zl

Troszkę zdjęć poglądowych dla tych co się już napalają :-)
Antenką na zdjęciu nie sugerujcie się nie będzie jej, AVin także nie :-)

t_20091110145644409_197.jpg
Plik ściągnięto 18941 raz(y) 8,85 KB

t_2009111014455363_862.jpg
Plik ściągnięto 18941 raz(y) 10,51 KB

t_20091110145644409_197.jpg
Plik ściągnięto 18941 raz(y) 8,85 KB

t_2009111015459936_107.jpg
Plik ściągnięto 33 raz(y) 13,3 KB

NV432.jpg
Plik ściągnięto 210 raz(y) 244,82 KB

_________________
Navia NV-33, HTC Touch2 Mega
 
 
jarekST20
Waypoint
Sigma ST20


Dołączył: 28 Lip 2009
Posty: 44
Wysłany: 2010-06-01, 23:38   

No no... procek 4,5 Ghz ;) A tak na poważnie wygląda na większą wersje nv33.
 
 
ADom78 
Waypoint
Nv35,Nv431+MM,OZI



Pomógł: 1 raz
Wiek: 41
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 173
Skąd: Brodnica
Wysłany: 2010-06-01, 23:52   

Może jutro będę wiedział coś więcej. Obrazek który będzie na stronie od poniedziałku postaram wrzucić na forum jeżeli nie w środę to w piątek lub sobotę
_________________
Gość życzę Ci dużo radości z twojej NAVIgacji.
 
 
k_r_z_y_c_h 
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 256
Skąd: PL
Wysłany: 2010-06-02, 09:02   

bizon69 napisał/a:
w Biedronce od 14.06.2010 będzie dostępna nawigacja Navia NV432 za 199zl

kilka pytań dodatkowych - do fachowców:
- ile RAM-u ma urządzenie,
- ile pamięci Flash na pokładzie i jakie karty obsługuje,
- złącza zewnętrzne, przyciski dodatkowe,
- interfejsy BF, FM

dzięki i pozdrawiam
_________________
---------------------------------------------------------
NavRoad 560BF Pro + SDHC 8GB + AM 6.6.2 EU
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-06-02, 14:46   

k_r_z_y_c_h napisał/a:
interfejsy BF, FM

Jak już to BT :-) i chyba sam w to nie wierzysz :-)
Karty się dowiesz jak ktoś kupi.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18830
Wysłany: 2010-06-02, 15:11   

Karta - wygląda na microSD,
BT, FM - na pewno nie (za tania)
Przyciski - jak każda navia (ON/OFF)
Pamięć flash - pewnie nie więcej, niz Nv33 (MM wejdzie cała, AM EU nie)
RAM - pewnie tez jak Nv33

Za 199 złotych nie spodziewajcie sie niczego więcej niż Nv431
_________________

 
 
ADom78 
Waypoint
Nv35,Nv431+MM,OZI



Pomógł: 1 raz
Wiek: 41
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 173
Skąd: Brodnica
Wysłany: 2010-06-02, 17:35   

Na stronie Biedronki w zakładce oferty najprawdopodobniej nic o Nv432 nie będzie. :-?
_________________
Gość życzę Ci dużo radości z twojej NAVIgacji.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 15