Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-01-16, 21:59
Odblokowanie lark 50.2 instrukcja
Autor Wiadomość
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-07-11, 14:39   

C4l4k napisał/a:
PROSZE O TUTORIAL
Najprostszym rozwiazaniem jest ggranie na karte SD jakiegos panelu.. Po wgraniu wystarczy tylko w ustawieniach Larka, zmienic sciezke do programu navigacyjnego i wskazac w tej sciezce plik *.exe uruchamiajacy panel..
Navi nie trzeba odblokowywac - panel pieknie sie uruchamia spod klawisza "Nawigacja", spod panelu mamy dostep do programow nawigacyjnych (Automapa, iGO, TomTom i inne), a takze do managera pliko, panelu sterowania, odtwarzaczy wideo oraz mp3 i innych rzeczy.. a po wyjeciu karty z navi, uruchamia nam sie nie panel lecz oryginalny program nawigacyjny..
Odblokowanie bezinwazyjne - nic nie tracimy a zyskujemy wszystkie mozliwosci sprzetu..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
C4l4k
azymut


Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-11, 15:48   

A jakbym chciał miec zarazem odblokowany dostep do Windowsa odtwarzacz mp3 itd?
Zeby ładnie wygladało jak u niektórych
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2010-07-11, 16:16   

Polecam http://www.my-navia.pl/vi...p=211679#211679
_________________

 
 
C4l4k
azymut


Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-11, 19:04   

Jestem zielony i nic nie moge znaleźć. Mogłoby powstać pare poradników na forum w odpowiednim dziale. Chciałbym mieć dostęp także do Windowsa, programu do mp3, wyboru programu nawigacyjnego w Menu. Nie wiem jak sie do tego zabrać. Prosze o pomoc
 
 
dumik
Waypoint


Dołączył: 12 Cze 2009
Posty: 42
Wysłany: 2010-07-25, 17:13   Re: Gotowiec Do Lark 50.2

jestem_ktoś napisał/a:
goofer22 napisał/a:
wrzucamy na karteczke plik cePlatformway.exe
I juz masz odblokowane.
Może byc to nawet pusty plik txt ze zmieniona nazwą- Lark i tak nie zuważa jego zawartości, tylko sam fakt istnienia pliku na SD
goofer22 napisał/a:
Nie chodzi mi o zupełne odblokowanie larka i głęboką ingerencję w oprogramowanie i nieprzywracalne skutki
p.s. z tego co czytałem to sa jakies problemy a odblokowac można do widoku windows a tego nie chce
Zobacz http://www.my-navia.pl/vi...p=117986#117986 lub


nie dziala....... :-(
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9610
Wysłany: 2010-07-25, 18:55   

A jak dokładnie robisz?
Bo dotychczas wszystkim działało...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2010-07-25, 18:58   

Pulpit AdJa + odpowiedni skrypt startowy http://chomikuj.pl/jajacekpl/Menu+AdJa
_________________

 
 
goofer22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-27, 10:32   

ja smigam na panelu AnnA i wszystko jest git oprucz transmitera

do pobrania:
http://chomikuj.pl/Tomasz_Chmiel i w nawigacji jest lark 50.2
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2010-07-30, 22:42   

Posty o problemach z uruchomieniem konkretnych pulpitów (AdJa, AnnA) przeniosłem do odpowiednich wątków
_________________

 
 
dumik
Waypoint


Dołączył: 12 Cze 2009
Posty: 42
Wysłany: 2010-07-31, 07:01   

Witam! warto czy nie z allegro numer 1163138393??????? http://allegro.pl/show_item.php?item=1163138393
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-07-31, 13:34   

dumik, Nie. Wszystko masz na forum

PS. Patrz mój podpis.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
pcunit
azymut


Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-07-31, 22:52   

lark 50.2 z OS wince 5.0 ,
odblokowanie działa tak jak w poprzednim modelu lark 50.1 który tez miał na pokładzie wince 5.0

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=12481

pozdr
 
 
dumik
Waypoint


Dołączył: 12 Cze 2009
Posty: 42
Wysłany: 2010-08-02, 15:42   

tu jest gotowiec :-) http://4pna.com/
 
 
marcins25
Waypoint


Dołączył: 10 Sie 2010
Posty: 20
Wysłany: 2010-08-23, 21:01   

Lark 50.1 ma na pokładzie WIN CE 6.0
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9610
Wysłany: 2010-08-24, 07:21   

marcins25 napisał/a:
Lark 50.1 ma na pokładzie WIN CE 6.0
Pierwsze wersje Larka 50.1 miały 5.0, potem doszła wersja z 6.0
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11