Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-01-16, 21:59
Odblokowanie lark 50.2 instrukcja
Autor Wiadomość
Andrzej P 
guru
Merc(124)maniak



Pomógł: 72 razy
Wiek: 67
Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 1314
Skąd: (z)Dolny Śląsk
Wysłany: 2010-08-24, 08:25   

A teraz powróciły modele z LarkMap w miejsce MapyMap na pokładzie i Win CE 5.0
_________________
---
Lark 35.5c, 50.1, 50.3 - wszystkie WCE 5.0
 
 
motochrapek 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 13 Kwi 2009
Posty: 5
Skąd: dolnośląskie
Wysłany: 2010-08-29, 21:32   

dumik napisał/a:
tu jest gotowiec :-) http://4pna.com/


Witam wszystko fajnie tylko trzeba znać j.Rosyjski bo tak,to nie wiadomo o który plik chodzi na tej stronie ?.
 
 
 
szlovak
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2010-09-15, 20:52   

Mi co nie co się udało. Chciałem mieć pulpit. Też te porady mądrusi z forum nic mi prawie nie pomogły. Pierwsze co zrobiłem to wpisy w rejestrze ale nie zostały one i po restarcie zostały stare(Launch50), a restart konieczny żeby zostały uruchomione. Udało mi się odpalić pulpit następująco:

-zmieniam scieżkę nawigacji w menedżerze i wskazujemy plik residentflash\explorer, plik explorer trzeba sobie tam wgrać, jest podany ten plik w tym wątku, z nawigacji tej ani z larka 35.3 nie udało mnie się tego wyciagnać a do katalogu windows nie ma dostępu
-wgrywamy sobie gdzieś na karte albo do resident flash program Resinfo i ubijamy menadżer zadań nawigacji (ten szajs czarny)
-możemy się cieszyć pulpitem ale na krótko, wyłączenie przyciskiem powoduje znowu odpalenie menedźera po staremu. No chyba żę będzie się używało tylko opcji suspend do wyłączania, a do właczania przycisku. No ale i tak dll nie wgra sie raczej tak

Zmiany w rejestrze się nie zapisują, zmieniałem ścieżkę pulpitu i dll systemowych. Wszystko wraca do stanu pierwotnego
 
 
cobretti19755 
Waypoint


Dołączył: 11 Mar 2009
Posty: 20
Wysłany: 2010-10-17, 11:49   Lark 50.2 odblokowanie

jak odblokować Larka 50.2 nie ingerując w bebechy.Chodzi mi o odblokowanie do pulpitu.I czy działać bedzie automapa
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-17, 11:53   

cobretti19755, Adja. Tak.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Lark_50.2 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 09 Cze 2010
Posty: 194
Wysłany: 2010-10-17, 12:19   

AM na Larku 50.2 działa bez żadnego odblokowania w menu wybierasz wybór nawigacji :) wskazujesz ścieżkę na sd am.exe
_________________
Lark 50.2
 
 
Dixon38
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Sty 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-01-20, 16:27   Lark 50.2

Witam! Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem nawigacji Lark 50.2. Jednak nie wiem jak uruchomić windowsa CE. Mam zainstalowanego WinCE 5.0 Core. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc??

Pozdrawiam.

PS Jestem w tym "zielony"m więc proszę o instrukcje krok po kroku.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2011-01-20, 20:23 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem z działu Akira 517 , 512 , 512Biedronka » Odblokowanie - Windows CE
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 3 i 4
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-01-20, 16:36   

Dixon38, zły dział na początek.

Po drugie system Windows CE uruchamia się razem z urządzeniem, ale w Windowsie uruchamia się menu, które ci "zasłania system"

Co chcesz zrobić z tą nawigacją?

PS. Przeczytaj instrukcję obsługi nawigacji.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Dixon38
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Sty 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-01-20, 18:14   

Po prostu chciałbym, żeby był pasek "START", pulpit itp. Kiedyś miałem Mediona i tam od razu pojawiał się Windows.
 
 
Dixon38
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Sty 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-01-20, 18:59   Win CE 5.0 Core

Witam! Właśnie zakupiłem nawigację Lark 50.2 i chciałbym dowiedzieć się jak zamknąć to menu co się włącz na początku i zobaczyć Windowsa, czyli START, pulpit itp.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-01-20, 19:04   

Dixon38, utwórz pusty plik na karcie i nazwij go "CePlatformWay.exe"
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-01-20, 19:06   

Dixon38 odblokować :-D
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-01-20, 19:07   

Dixon38, utwórz na karcie pusty plik "CePlatformWay.exe"
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-01-20, 19:16   

Lub zastosuj pulpit(menu) i też teoretycznie będziesz miał dostęp do WinCe np.taki :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=50.2
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 57
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1053
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-03-07, 09:46   

Polecam ImarMenu - sprawdzony na Lark 50.2 :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=269312#269312
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11