Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Kilka map z jednego meni startowego
Autor Wiadomość
punkciarz 
azymut


Dołączył: 02 Mar 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-03-13, 10:00   

Witam!
Odblokowałem NV45 sposobem "manta" wszystko ładnie pięknie, tylko zastanawiam się czy można ustawić pulpit aby działał jak pulpit w PC. Teraz mam wyciągnięte skróty na pulpicie i po przez jedno kliknięcie ładnie uruchamia mi się AM lub cokolwiek. Zależy mi na tym aby ikonki można by sobie swobodnie przesuwać na pulpicie (edytować). Czy jest jakiś myk aby wyciągnąć na pulpit kosz i Mój komputer? Jak można zmienić tapetę pulpitu?
Dzięki za ewentualne podpowiedzi?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-13, 17:13   

Filmik: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7545
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-03-16, 11:54   

amari napisał/a:
Ja tez mam podobna sytuacje i nie moge pojac tych opisow ktorych jest tak wiele w watkach o nv45
... i dlatego swój post dołożyłeś do wątku którego sam nie jesteś w stanie ogarnąć. Należy przyjąć, że właśnie Twój kolejny post ułatwi w przyszłości nowym kolegom na forum odszukanie rozwiązania problemu jaki napotkają odblokowując Windowsa.
amari napisał/a:
Tzn. mam odblokowanego win ce, wiec mam dostep do pulpitu z explorera.exe i innych programow uzytkowych ktore odpalam sobie skrotami dodanymi do menu Programms w Starcie Windowsa, mam tez na pulpicie skroty do programow nawigacyjnych.
Przemyśl uprzejmie, czy wobec takiego dictum Twój post powinien pozostać w wątku z działu o odblokowaniu Windows CE... :?:
Ta uwaga nie zostaje zamieszczona złośliwie i dotyczy wszystkich autorów postów w tym wątku; Twój przypadek jest przykładem i odpowiedzią dla tych, którzy narzekają na bałagan i przeładowanie wątków zbędnymi informacjami.
Ludzie ludziom gotują ten los... :cry:
_________________

 
 
wacek68
Waypoint


Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 26
Wysłany: 2010-07-08, 18:19   Kilka map z jednego meni startowego

Witam.
Mam odkodowałem nawigację NAVI V45 sposobem z utworzeniem folderu "explorer.exe"mam auto mapę 6,5, extra działa mam pytanko
-jak można mieć kilka map np AM, MM, MIO, TT i żeby wszystkie można otworzyć z głównego meni bo ja muszę wchodzić w kartę pamięci - AM - i jakiś pliczek próbowałem coś zrobić ale nic nie wychodzi prosiłbym o dokładne wytłumaczenie z góry dzięki.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9601
Wysłany: 2010-07-08, 18:38   

Zobacz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=20644
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=10122
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=16835
I dokładnie czytaj instrukcje instalacji pulpitów - wszystko jest opisane wręcz łopatologicznie
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
wacek68
Waypoint


Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 26
Wysłany: 2010-07-08, 21:10   

Dzięki już zrobiłem
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11