Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.14) + mapy TeleAtlas/Navteq
Autor Wiadomość
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3467
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-08-29, 19:57   

Tak jak pisze trzeba zmienić wpisy w pliku .mlm na:
Kod:
[PRODUCT:Drive10 Europe]
name=Drive10 Europe
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=no
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.08,SCDB:ISL:2012.08,SCDB:IMN:2012.08


W nokii zadziałało a w nawi niby aktywują się mapy a później wychodzi że mapa nie załadowana.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
lazy49
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 02 Lis 2007
Posty: 416
Wysłany: 2010-08-29, 20:02   

Trzeba dopisać linię:
maps=NT:EXTEUR:2010.07,NT:IMN:2010.07,NT:ISL:2010.07
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3467
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-08-29, 20:06   

Mam dopisaną , nawet próbowałem dodać tak jak w poprzednich było: AlwaysCheck=yes też nic nie dało.

[ Dodano: 2010-08-29, 20:19 ]
Co najdziwniejsze ściągnąłem właśnie Maltę i Czarnogórę i są widoczne.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
lazy49
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 02 Lis 2007
Posty: 416
Wysłany: 2010-08-29, 20:38   

Popraw tę linię:
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.07,SCDB:IMN:2012.07,SCDB:ISL:2012.07
 
 
tak
Waypoint


Wiek: 29
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 132
Wysłany: 2010-08-29, 20:39   

[PRODUCT:Drive10 Europe]
name=Drive10 Europe
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=no
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.08,SCDB:ISL:2012.08,SCDB:IMN:2012.08
maps=NT:EXTEUR:2010.07,NT:IMN:2010.07,NT:ISL:2010.07

MI na tym poszło
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3467
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-08-29, 20:57   

lazy49 nic to nie daje nie widzi Polski, co najdziwniejsze że jak pisałem wcześniej na nokii z symbianem mapa jest widoczna właśnie na tych danych.A jeszcze dziwniejsze że inne państwa są widoczne.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
lazy49
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 02 Lis 2007
Posty: 416
Wysłany: 2010-08-29, 21:05   

Przykro mi, że nie pomogłem, u mnie zadziałało.
 
 
tak
Waypoint


Wiek: 29
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 132
Wysłany: 2010-08-29, 21:12   

Super
mi się zmieniają mapy TA i NT.



Na GOCLEVER 5066 z menu blowa mam Mireo Cardinale 3.1,AutoMapa 6.6, IGO8 ,TomTom ,Garmin ,Sygic ,Mapamap ,IGO PRIMO ,Pocket Nawigator9.
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3467
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-08-29, 22:07   

Chyba to wina karty bo na drugiej uruchomilem bez problemu.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
mniemiec1 
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2008
Posty: 37
Wysłany: 2010-08-29, 22:11   

Działa
[PRODUCT:Drive10 Europe]
name=Drive10 Europe
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=no
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.08,SCDB:ISL:2012.08,SCDB:IMN:2012.08
maps=NT:EXTEUR:2010.07,NT:ISL:2010.07,NT:IMN:2010.07
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-09-01, 19:14   

Nowe mapy 2010.07 (NavteQ)
Polska
Kod:
http://uploading.com/files/abb66a24/pol.rar/
 
 
Kamilo83
Waypoint



Dołączył: 12 Lip 2009
Posty: 114
Wysłany: 2010-09-06, 20:37   

u mnie na mio moov 200 poszło elegancko po wgraniu tych 3 pliczków, ale gdy typuje trase wyskakuje za mało pamieci ( super wydahne moov 200) i pisze ze mogę skozystać z map regionalnych, i pytanie co to za mapy i skad sie je bierze ?
_________________
moov 200
 
 
veer 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sty 2009
Posty: 59
Wysłany: 2010-09-06, 20:45   

Kamilo83 napisał/a:
u mnie na mio moov 200 poszło elegancko po wgraniu tych 3 pliczków, ale gdy typuje trase wyskakuje za mało pamieci

Też mam MIO moov 200, skorzystałem z wersji robera z 2 strony tego tematu. Polecam, można podmienić mapy na nowsze i też jest OK, żadnych problemów, np. braku pamięci.
_________________
Blow GPS720 Sirocco - AM, iGO Primo
 
 
Kamilo83
Waypoint



Dołączył: 12 Lip 2009
Posty: 114
Wysłany: 2010-09-07, 17:45   

veer napisał/a:
Też mam MIO moov 200
no dobra a jaki masz numerek z tylu ? N ? być może masz lepszą wersję
_________________
moov 200
 
 
veer 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sty 2009
Posty: 59
Wysłany: 2010-09-07, 18:31   

Kamilo83 napisał/a:
no dobra a jaki masz numerek z tylu ?

N177
_________________
Blow GPS720 Sirocco - AM, iGO Primo
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10