Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
iGO Primo 8.5.9.15xxx
Autor Wiadomość
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
  Wysłany: 2010-07-30, 15:11   iGO Primo 8.5.9.15xxx

Nowa wersja iGO Primo z dnia 22 lipca 2010 - dzis opublikowana..
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=RA5N8XSA
http://rapidshare.com/files/409982943/nav_primo_jul22.rar
http://addat.hu/85984723/nav_primo_jul22.rar.html
http://data.hu/get/2810199/nav_primo_jul22.rar.html
http://www.2shared.com/file/HigfIHIy/nav_primo_jul22.html
http://www.sendspace.com/file/m0ruxk
http://wrzut.net/vf9cakmq6ohv/nav_primo_jul22.rar.html
http://uploading.com/files/2b2e545f/nav_primo_jul22.rar/

haslo do archiwum: mobilepassion.org
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-06-23, 18:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2010-07-30, 15:51   

Wrzucam wersję przepakowaną, usunięte języki i tutoriale w języki innym niż polski, dołożony polski głos.
Ze zmian to zauważyłem że nie resetuje już nawigacji po wyjściu z IGo oraz to że musiałem dopisać sekcję w sys.txt odnoszącą się do gps bo nie mógł znaleźć odbiornika.
Kod:
Primo 22Jul.7z (23.61 MB)    http://www.multiupload.com/5R8U8BNSGQ


Hasło: my-navia.pl
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
Ostatnio zmieniony przez k33l 2010-07-30, 16:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
WMB
Waypoint


Dołączył: 01 Sie 2008
Posty: 35
Wysłany: 2010-07-30, 16:14   

Witam

cyt:
"Kod:
Primo 22Jul.7z (23.61 MB) http://www.multiupload.com/5R8U8BNSGQ"
Prosimy o HASŁO

_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.5.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.142948 Polska
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie WMB pozdrowię
 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2010-07-30, 16:44   

Już dodałem, zamieszanie miałem i wrzucałem inne pliki i zapomniałem dopisać.

PS: Ładnie to tak skopiować sobie czyjś podpis? :evil:
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-30, 16:46   

Nie działa na 3,5 cala (320x240), odpala sie, jest lista języków ale nie da się wybrać (zaakceptować wyboru).

[ Dodano: 2010-07-30, 16:47 ]
k33l napisał/a:
PS: Ładnie to tak skopiować sobie czyjś podpis? :evil:

Jeszcze nie udolnie :-P .

[ Dodano: 2010-07-30, 17:22 ]
Działa komuś bt??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2010-07-30, 17:23   

dasior591, w paczce w data.zip jest tylko 480x272 dlatego nie obsługuje 320x240.
Tutaj masz wymagania odnośnie IGO Primo
igomyway.com napisał/a:
Moderate HW Requirements
RAM:
Minimum 64 MB
42 MB available with TTS
35 MB available without TTS
128 MB recommended for optimum performance with advanced features
CPU: 400+ MHz ARM 9 or 11
OS: Windows CE 4.2, 5.0, 6.0 supported
Screen: WQVGA (480x272) (Other resolutions supported upon request)
With or without GPU
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-30, 17:30   

Właśnie się tego doszukałem.
Ale z 2 strony TA wersja działa, ale wygląda nieładnie.
Nadal nie mogę dostosować BT.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
fruition
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 5
Wysłany: 2010-07-30, 17:31   Re: iGO Primo 8.5.9.153032 (22 lipca 2010)

janusz_40 napisał/a:
Nowa wersja iGO Primo z dnia 22 lipca 2010 - dzis opublikowana..
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=RA5N8XSA
http://rapidshare.com/files/409982943/nav_primo_jul22.rar
http://addat.hu/85984723/nav_primo_jul22.rar.html
http://data.hu/get/2810199/nav_primo_jul22.rar.html
http://www.2shared.com/file/HigfIHIy/nav_primo_jul22.html
http://www.sendspace.com/file/m0ruxk
http://wrzut.net/vf9cakmq6ohv/nav_primo_jul22.rar.html
http://uploading.com/files/2b2e545f/nav_primo_jul22.rar/

haslo do archiwum: mobilepassion.org


Dlaczego powyższe IGO pokazuj wersję 8.3.4 november 2009 ?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-30, 17:35   

U mnie jest 8.5.9.153032 jul 22 2010.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2010-07-30, 17:50   

dasior591, u mnie również 8.5.6.153032 Jul 22 2010.
Do tego znalazłem info na stronach że dodano do tego jakiś Green Route pokazujący spalanie oraz emisję CO2, ktoś już rozkminił gdzie się to ustawia?
Kod:
http://igomyway.com/primo/screenshots.php

Na dwóch pierwszych screenach widać właśnie tą funkcję.

[ Dodano: 2010-07-30, 18:30 ]
Już doczytałem i się doinformowałem, IGo 8.5.9.153032 to nie IGO 1.1 z Green Route.
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
 
 
smelbo
Waypoint


Dołączył: 15 Lip 2010
Posty: 33
Wysłany: 2010-07-30, 20:24   

Wsio ładnie działa.
A jak zrobić żeby było wzniesienia widać na TA? Te pasy ruchu i rozwidlenia widać normalnie jak się jedzie autostradą czy trzeba coś dogrywać?
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-07-30, 20:42   

k33l napisał/a:
Do tego znalazłem info na stronach że dodano do tego jakiś Green Route pokazujący spalanie oraz emisję CO2, ktoś już rozkminił gdzie się to ustawia?
To nie jest wersja 1.1 lecz wciaz 1.0 z troszke wiekszym numerkiem - opcje o ktorych piszesz beda dostapne w wersji 1.1
smelbo napisał/a:
A jak zrobić żeby było wzniesienia widać na TA? Te pasy ruchu i rozwidlenia widać normalnie jak się jedzie autostradą czy trzeba coś dogrywać?
Jest juz watek o Primo i tam znajdziesz wszsytkie odpowiedzi - nie powielajmy pytan w kilku tematach.
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
leoN95 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 55
Dołączył: 01 Sie 2009
Posty: 65
Skąd: Cz-wa
Wysłany: 2010-07-30, 20:47   

Witam , czy ta wersja ma opcję ostrzegania o fotoradarach bo jakoś nie mogę tego dojrzeć w ustawieniach ? ( Dźwięki i ostrzeżenia jest tylko ustaw.przekroczenia prędkości ) :-(
_________________
SG5 Neo+Root & aAM4 ,TT Go_1.10, Manta GPS-440 & AM 6.20
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18958
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-07-30, 20:50   

Uruchomiłem na 3,5 cala (Nv35) - do data.zip\ui_igo9 dodałem folder 320x240 ze starej wersji Primo: http://www.my-navia.pl/vi...p=212610#212610
_________________

 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-07-30, 20:52   

leoN95 napisał/a:
Witam , czy ta wersja ma opcję ostrzegania o fotoradarach bo jakoś nie mogę tego dojrzeć w ustawieniach ? ( Dźwięki i ostrzeżenia jest tylko ustaw.przekroczenia prędkości
Ta wersja naprawde niewiele odbiega od poprzedniej
dodano obsluge transmitera FM, obsluge TMC Pro, i kilka drobnych zmian - ustawienia jak dla wersji poprzedniej;
watek: http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=30
i w nim wszsytkie odpowiedzi odnosnie konfiguracji itd..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10