Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: chris_m
2010-08-13, 22:55
Lark 70.0 LM z Real-a
Autor Wiadomość
karol30 
azymut


Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2010
Posty: 1
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-09-24, 23:21   Pytanie dla wszystkich posiadaczy tej navi

Witam i jak sprawuje się ta nawigacja ??
Wszystko śmiga? nie zawiesza się? itp. ?
proszę o info ponieważ przymierzam się do zakupu i chcę zaczerpnąć opinii na temat tej navi.

z góry dzięki za info
pozdro

P.S. aha i napiszcie co z ładowarką sieciową jaka pasuje i ile kosztuje, linki mile widziane.
oraz jak wygląda sprawa z kartami micro sd jakie pasują jaka max. pojemność i czy działają micro sdhc
Ostatnio zmieniony przez karol30 2010-09-24, 23:59, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
mixer
Gość
Wysłany: 2010-09-24, 23:23   Uruchomienie transmitera po odblokowaniu Lark 70.0

Tak jak w temacie. Odblokowałem w najprostszy sposób,ale jak dotrzeć do transmitera w odblokowanym urządzeniu?

Z góry dzięki!
 
 
mixer
Gość
Wysłany: 2010-09-24, 23:31   Re: Pytanie dla wszystkich posiadaczy tej navi

karol30 napisał/a:
Witam i jak sprawuje się ta nawigacja ??
Wszystko śmiga? nie zawiesza się? itp. ?
proszę o info ponieważ przymierzam się do zakupu i chcę zaczerpnąć opinii na temat tej navi.

z góry dzięki za info
pozdro


Jeśli chodzi o samo urządzenie według mnie jest ok.
Fakt,jest cholernie wielki.
Miałem Larka 50.2 i też był świetny,ale przy ekranie 5" wyglądał przy tym jak zabawka.

Kupiłem na Zadowolenie.pl (czyli w mix electronics) najpewniejszy sklep internetowy bo posiada też ogromną sieć sklepów stacjonarnych i cenę mają najniższą w Polsce 416 + 18 za Ups-a :) No i w półtorej doby od zamówienia już kurier zapukał do moich drzwi :)
 
 
Fabio
Gość
Wysłany: 2010-09-25, 02:19   Re: Uruchomienie transmitera po odblokowaniu Lark 70.0

mixer napisał/a:
Tak jak w temacie. Odblokowałem w najprostszy sposób,ale jak dotrzeć do transmitera w odblokowanym urządzeniu?

Z góry dzięki!



Przyłączam się do pytania.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-25, 08:27   

To MTK, transmiter tylko z seryjnego menu.
Za miesiąc (mam nadzieje) wypuszczę menu z działającym transmiterem i wieloma funkcjami.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mixer
Gość
Wysłany: 2010-09-25, 13:22   

dasior591 napisał/a:
To MTK, transmiter tylko z seryjnego menu.
Za miesiąc (mam nadzieje) wypuszczę menu z działającym transmiterem i wieloma funkcjami.


Czyli nawet z pozycji odblokowanej navi nie włączę również oryginalnego menu...?
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2010-09-25, 14:27   

mixer napisał/a:
Czyli nawet z pozycji odblokowanej navi nie włączę również oryginalnego menu...?

Włączysz jak odblokujesz nawi jakimś pulpitem z możliwością powrotu do menu fabrycznego.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-25, 18:40   

Odpalisz, launch.exe w Windowsie.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gomez.pl 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 53
Wysłany: 2010-09-28, 11:10   

ktos z was probował uruchomić wlasne menu ?? i TomToma ??
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-28, 14:23   

Własne menu to nie problem. Tom tom tez raczej nie. Ten lark to odpowiednik GC5066HD.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-09-28, 14:26   

Spróbuj http://www.my-navia.pl/vi...p=222112#222112 - tyle, że zamiast explorer.exe daj plik uruchamiający menu
_________________

 
 
szuli
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Wrz 2010
Posty: 5
Skąd: Lipno/Leszno
Wysłany: 2010-09-28, 18:00   

Launch.exe nie działa.. Ktoś zna inny sposób?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-28, 18:13   

Odpal go mortscriptem.
Innego sposobu nie ma.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
fabio
Gość
Wysłany: 2010-10-03, 14:49   Zacinający sie obraz

Panowie czy tną się wam filmy podczas oglądania?
Bo mi na TCMP notorycznie i na odtwarzaczu wgranym przez gościa od którego kupiłem odblokowanie również (chyba,że to ten sam odtwarzacz).
W każdym bądź razie pytanie pozostaje bez zmian.

Dodatkowo i mi i koledze podczas jazdy złapały takie zawiechy ,że moją resetowałem około 30 razy i dopiero po podłączeniu zasilania (choć była naładowana) i kolejnej próbie resetu wszystko wróciło,ale musiałem zaczynać od kalibracji ekranu.
Dziwne :-( ,a może to ma coś wspólnego z TCMP?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-10-03, 14:57   

Odblokowania z allegro to w 99% nie testowane na danym urządzeniu pulpity.
TCPMP + konwertowanie filmu i powinno chodzić.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10