Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: chris_m
2010-08-13, 21:55
Lark 70.0 LM z Real-a
Autor Wiadomość
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2010-10-14, 20:37   

Może wyjściem było by wgranie alternatywnego menu i użycie innego odtwarzacza.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-10-14, 21:54   

Wątpię. Na 5066HD nie da sie odpalić filmu w dobrej jakości bez przycinania sie. Lark to prawie ten sam system. Poza tym seryjny odtwarzacz jest klasy tcpmp.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
fabio
Gość
Wysłany: 2010-10-15, 17:09   Tnące się filmy

Czyli wniosek jest prosty:
za słaby procek do tej rozdziałki i basta :-)

Miałem 50.2 i sprzedałem koledze.
Teraz trochę żałuję bo tam może nie chodziło to idealnie,ale różnica była kolosalna pomimo słabszego procka.

A znacie jakąś 7-calówkę,która w tym temacie radzi sobie bezbłędnie?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-15, 18:07   

fabio, przyjrzyj sie Cruserom. One są mocne.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Krzychuzzz
Waypoint


Dołączył: 08 Lis 2008
Posty: 19
Wysłany: 2010-12-13, 19:43   

Czy ktoś mógłby jeszcze raz napisać łopatologicznie jak odblokować do windowsa?
Sory za lamerskie pytanie ale po prostu w tym nie siedze.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-12-13, 19:51   

A po co Ci on ??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 264
Wysłany: 2010-12-15, 19:51   

Panowie -jak z tą pamięcią na Larku 7ce? Posiadacze potwierdzą to rzekomo dostępne ok.100 mega? Ojciec chce 7cali i w sumie w małej kasie Lark, albo Vordon.
Ważne dla mnie pytanie -ma "reset"? Mój pierwszy i ostatni lark z jego braku skończył w serwisie i karierę u mnie.
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2010-12-15, 20:53   

mikisan napisał/a:
Ważne dla mnie pytanie -ma "reset"?

Z instrukcji Lark 70.0



mikisan napisał/a:
Panowie -jak z tą pamięcią na Larku 7ce?

W instrukcji pisze 64 MB, jak jest naprawdę powinni wiedzieć posiadacze tejże.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-12-15, 20:57   

Larki sa zazwyczaj na samsungach z tego co kojarzę a ten na MTK czyli to identycznie to samo co GC5066 z tym ze rozdzielczość HD i 128ramu (sprawdzałem w sklepie).
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 264
Wysłany: 2010-12-15, 21:00   

Dziękuję renron za rysunek :-) Z ta pamięcią -w wątku jeden z posiadaczy odkrył właśnie(chyba 3 strona) obecne 118Mb, a do zagospodarowania 100. Dlatego pytam, czy inni to potwierdzą.
D...a ze mnie -powinienem o instrukcji pomyśleć.
dasior591, i chyba pójście do sklepu będzie tu najrozsądniejsze. ;-) W opisach wszakże wszędzie widzę 64 ramu. Fajnie byłoby mieć te 128.
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
leoon5
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Gru 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-12-24, 08:57   

dasior591 napisał/a:
fabio jak tam lark stojący na logo?? Mam kilka FW do testów :-)



Mam to samo nie widzi mi przez activesync widzi tylko partycję i kartę sd
Po wrzuceniu na kartę jwdupdate.exe odpala ale zaraz wywala fatal application error
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-12-24, 16:11   

jakie JWupdate?? explorer ze zmienianą nazwą czy co??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
leoon5
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Gru 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-12-24, 21:05   

Wszystko wróciło do normy, no prawie. Bez połączenia z kompem explorer śmiga ( ten jwdupdate to explorer ze zmienianą nazwą) wrzuciłem na kartę później inny panel i ruszyło :)
Po odpaleniu tego panela przestawiłem na activesync i hula jak ta lala. Teraz latam na razie na Twym panelu 5066HD :)
 
 
rymix
azymut


Dołączył: 15 Sty 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-01-15, 19:33   

Witam
Mam problem z lark-iem 70.0
Nawigacja nie widzi karty SD
Włączam nawigację i wybierając powiedzmy filmy i nie widać żadnych ikon,kompletnie nic, tak samo z muzyką.
Wchodząc przez kompa widać kartę SD
Jakieś pomysły?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18888
Skąd: 3City
Wysłany: 2011-01-15, 19:44   

Jaki format plików?
WMA + WMV też nie widzi?
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10