Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Trasa i punkty PRZEZ
Autor Wiadomość
piurko 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 107
Skąd: Mazury
Wysłany: 2014-11-03, 22:31   

Nic nie ustawiałem.... :shock: chyba... A mój zestaw to , to co w podpisie .
I jak klikam na podgląd , to otwiera mi się miejsce ostatniego szukanego adresu-punktu .
_________________
Modecom FreeWay MX3 + TMC Modecom + iGO Primo 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2014-11-04, 07:10   

piurko napisał/a:
to co w podpisie .
Cytat:
Dimka 1.5.3 / iGO 2(9.6.1) - skin Pan_Karpik / iGO (9.6.13)- skin Dimka 1.7, skin Decent, skin gJak /iGO 9.6.8-skin Pan_Karpik.
Wszystko na raz :?:
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
piurko 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 107
Skąd: Mazury
Wysłany: 2014-11-04, 08:04   

:shock: a skąd Ty to wziąłeś... To jest moje:

Modecom FreeWay MX3 + TMC Modecom + iGO Primo 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5
_________________
Modecom FreeWay MX3 + TMC Modecom + iGO Primo 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1526
Wysłany: 2014-11-04, 08:20   

Na skinie Wimana 1.7.1 też to jest.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6819
Skąd: znikąd
Wysłany: 2014-11-04, 20:44   

piurko napisał/a:

I jak klikam na podgląd , to otwiera mi się miejsce ostatniego szukanego adresu-punktu .


Po wyliczeniu przez program trasy, złapaniu fix-a, powrocie z ekranu trasy do ekranu startowego, wybraniu "moja trasa - podgląd trasy " ?
Bo tak chce robic kolega .
_________________
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1526
Wysłany: 2014-11-04, 21:43   

Cytat:
Po wyliczeniu przez program trasy, złapaniu fix-a, powrocie z ekranu trasy do ekranu startowego, wybraniu "moja trasa - podgląd trasy " ?
Bo tak chce robic kolega .

Po wyliczeniu trasy, złapaniu fixa, klikasz na ikonkę z prawej strony ekranu, wyświetla się okienko, klikasz na podgląd, ustalasz dowolny punkt, zatwierdzasz, program pyta się co to ma być za punkt, wybierasz, zatwierdzasz, program przelicza nową trasę przez ten punkt (albo do nowego celu). Klikasz jedź i gazu.
 
 
piurko 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 107
Skąd: Mazury
Wysłany: 2014-11-04, 22:47   

Mam dokładnie tak samo ... ;-)
_________________
Modecom FreeWay MX3 + TMC Modecom + iGO Primo 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9