Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Igo / Primo a WinCE4.2
Autor Wiadomość
buster5012 
azymut


Dołączył: 27 Cze 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-06-27, 17:56   Igo 8.3 problem

Mianowicie mam nawigacje z windows ce 4.2 wgrałem igo 8.3 ale nie wykrywa mi odbiornika gps autowykrywanie też nie działa . Ustawiałem też port ręcznie w sys.txt ale nic nie daję . Prosze o pomoc.
 
 
sliski4 
GPS instruktor
Alga 5'' BT HD TMC



Pomógł: 18 razy
Dołączył: 30 Mar 2008
Posty: 893
Skąd: zabrze
Wysłany: 2009-06-27, 18:04   

Z tego co ja się orientuje to nie każde IGO śmiga pod windows ce 4.2 zwłaszcza jesli juz ktos usunał z wersji instalacyjnej win ce 4.2 Jesli masz wersje instalacyjna to pokombinuj i sprawdz a moze ktos sie odezwie kto uzywa iGO pod twym windows ce
_________________
iGo primo2.4 , skin DiMka , skin Decent
iGo primo2.4 android
 
 
kamillotop
Waypoint


Dołączył: 13 Lis 2008
Posty: 49
Wysłany: 2009-09-22, 13:54   Igo na win ce 4.2

Tak z ciekawosci zapytam, czy jakies igo da się uruchomić na wince 4.2? czy kazde działa tylko jest to kwestia dll'i?
Posiada ktoś może taki soft?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18958
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-09-22, 13:58   

Wpisz w SZUKAJ iGO 4.2 i wybierz "Szukaj wszystkich słów"
Gdzieś w połowie strony jest odpowiedź. Pozytywna. Z linkiem.
_________________

 
 
marekamc 
GPS instruktor



Pomógł: 106 razy
Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 832
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-09-22, 14:48   

Może cos znajdziesz tutaj:

http://www.my-navia.pl/vi...ghlight=igo+4.2
_________________
Pomogłem Ci Gość ? Kliknij proszę przycisk "pomógł " .

Pentagram GT 5220

 
 
tadekb1
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Mar 2009
Posty: 445
Wysłany: 2009-09-22, 19:20   

Navix 4306B win 4.2 najnowsza wersja IGO 8 działa bez problemu
_________________
MaxCom 501 PL MapaMap Top II PL 7.1.2 mapa PL-2011Q3 Primo1.2 AutoMapa 6.9.b
 
 
mariooo 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 37
Skąd: Wielkopolska-Pomorze
Wysłany: 2009-09-24, 21:40   

Na Sony U93T z winCE4.2 również działa najnowsze iGO8. Mam tylko problem z zapisywaniem własnych ustawień. Może ktoś wie, w którym pliku konfiguracyjnym są zapisane takie parametry jak ustawienia "Regionalne" -> "Ustawienia czasu i strefy czasowej". Dokładnie chodzi mi o ustawienie na stałe strefy czasowej na GMT+01:00. Zauważyłem, że to Sony ma ogólnie problem z zapisywaniem ustawień użytkownika (AutoMapa - również gubi ustawienia użytkownika), próbowałem nawet domyślnie zmienić w rejestrze win'a ale po wyłączeniu i ponownym włączeniu przywraca ustawienia fabryczne.
 
 
 
tadekb1
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Mar 2009
Posty: 445
Wysłany: 2009-09-25, 06:32   

Navix 4306B win 4.2 u mnie to samo
_________________
MaxCom 501 PL MapaMap Top II PL 7.1.2 mapa PL-2011Q3 Primo1.2 AutoMapa 6.9.b
 
 
dudus
Waypoint


Dołączył: 08 Mar 2009
Posty: 31
Wysłany: 2009-09-28, 12:59   

Również dołączam się do prośby mnie interesuje Igo8 najlepiej 8,3 jeśli ktoś ma na win ce 4.2 to bardzo proszę o link
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18958
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-09-29, 14:23   

A czytałeś post markaamc ?
_________________

 
 
mariooo 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 37
Skąd: Wielkopolska-Pomorze
Wysłany: 2009-09-29, 16:48   

dudus napisał/a:
Również dołączam się do prośby mnie interesuje Igo8 najlepiej 8,3 jeśli ktoś ma na win ce 4.2 to bardzo proszę o link


Tu masz wersję IGO8.3.4.102680 która działa na SONY NV-U93T z wince 4.2.
Wystarczy dograć mapę(y).
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=QHKLOQS8
 
 
 
dudus
Waypoint


Dołączył: 08 Mar 2009
Posty: 31
Wysłany: 2009-09-30, 07:23   

Niestety pisze error nie znaleziono pliku database Ten Igo8 u mnie nie działa
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18958
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-09-30, 07:38   

Przyczyn może być cała masa - zaczynając od braku plików basemap i map (dograłeś?). Albo zła struktura plików i folderów - http://www.my-navia.pl/vi...p=123522#123522 lub też brak rozdzielczości dla Twojej nawigacji

Ten problem pojawiał się wiele razy. Wpisz w SZUKAJ iGO database i zaznacz "Szukaj wszystkich słów"
_________________

 
 
dudus
Waypoint


Dołączył: 08 Mar 2009
Posty: 31
Wysłany: 2009-09-30, 08:35   

Wszystko gra w pliku txt musiałem zmienić 4 rzeczy teraz tylko sciagnać wszystkie mapki i poi
 
 
wajperus 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 21
Wysłany: 2009-10-01, 00:14   

Jeśli to jakoś pomoże - na Alegro 7300 czy jakoś tak kolegi bez problemu uruchomiłem najnowsze.
_________________
Alfa & Omega Beta Version
Lark 35.7 + Win7.0
AM 5.5.3, MM 6.2.2, IGO 8.3.2 (kolejność nieprzypadkowa)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9