Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
iGO Primo 8.5.11.15xxx
Autor Wiadomość
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2010-08-10, 19:39   IGO Primo 1.1 Green Routes 8.5.11.154123

Wymagania: 64 MB RAM (128 zalecane), 400+ MHz ARM 9/11 CPU, WQVGA (480x272)
System Operacyjny: WinCE 4.2/5.0/6.0


Najnowsze IGO Primo z Green Routes, oblicza spalanie czy ilość wytworzonego dwutlenku węgla.
W paczce tylko polski język oraz polski tutorial.
Kod:
Wakacje154123.7z (23.75 MB)    http://www.multiupload.com/X6LQGVWC1W
http://www.megaupload.com/?d=WPXY4HNU
http://depositfiles.com/en/files/lfrvgcw1i
http://hotfile.com/dl/62358270/3db92b2/Wakacje154123.7z.html
http://www.zshare.net/download/79385908eb1049e8/
http://uploading.com/files/167c68me/Wakacje154123.7z/


Hasło: my-navia.pl
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
Ostatnio zmieniony przez k33l 2010-08-16, 01:53, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Zbych123 
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 112
Wysłany: 2010-08-10, 20:49   

Coś mi nie pasuje to hasło.
 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2010-08-10, 20:53   

No to coś nie tak ze ściągniętym plikiem bo u mnie pasuje hasło.
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
 
 
Zbych123 
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 112
Wysłany: 2010-08-10, 21:11   

wczesniej sciagałem z megaupload teraz z rapida i jest ten sam problem.
 
 
edyp466 
Waypoint


Wiek: 52
Dołączył: 12 Wrz 2008
Posty: 76
Skąd: POLUDNIE
Wysłany: 2010-08-10, 21:16   

wpisujesz haslo czy kopiujesz ??
_________________
mio moov 360
http://www.tarnowiak.pl/
 
 
iceneon
Navi Expert


Dołączył: 24 Lis 2008
Posty: 270
Wysłany: 2010-08-10, 21:17   iGO Primo 8.5.11.154123 - wersje inne niż 480x272

data.zip dla rozdzieczości 800x480
Kod:
http://rapidshare.com/files/412107548/data11_800_480_v1.0.rar.html

mirror
Kod:
http://www46.zippyshare.com/v/77156474/file.html


Wątek na Mobile Passion na temat tej rozdzielczości
Kod:
http://mobilepassion.org/viewtopic.php?f=85&t=1700
 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2010-08-10, 21:18   

Właśnie pobrałem z rapida, hosting nie ma różnicy bo to megaupload rozsyła jeden plik, i hasło działa.
Hasłem jest my-navia.pl oczywiście a wypakowuje się plik 7z z innymi pakerami może być problem.
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
 
 
Zbych123 
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 112
Wysłany: 2010-08-10, 21:19   

Próbuje i jedno metoda i druga.
 
 
iceneon
Navi Expert


Dołączył: 24 Lis 2008
Posty: 270
Wysłany: 2010-08-10, 21:21   

Zrób upgrade winrara lub zainstaluj 7zip - to rozwiąże Twoje problemy
 
 
Andrzej P 
guru
Merc(124)maniak



Pomógł: 72 razy
Wiek: 70
Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 1314
Skąd: (z)Dolny Śląsk
Wysłany: 2010-08-10, 21:21   

HAsło działa wyłącznie na podgląd. Do rozpakowania nie działa.
_________________
---
Lark 35.5c, 50.1, 50.3 - wszystkie WCE 5.0
 
 
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 264
Wysłany: 2010-08-10, 21:25   

Rozpakowałem, wrzuciłem i wersję pokazuje ok. W opcjach "zużycie paliwa" -to niby to? Bo szczerze to nie pamiętam, czy było :lol: . "Zosia" się pogniewała i za diabła się nie chce odezwać, a przyzwyczaiłem się do tego jej pociesznego TTS....
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2010-08-10, 21:38   

Andrzej P napisał/a:
HAsło działa wyłącznie na podgląd. Do rozpakowania nie działa.

Hasło działa wszędzie, i na podgląd i na wypakowanie, sprawdziłem plik pobrany i działa normalnie, proszę nie pytać już o to bo nie mam zamiaru każdemu odpowiadać z osobna. Jeżeli są problemy to tak jak już kolega iceneon napisał, albo upgrade winrara albo zainstalować 7z i po kłopocie. Na 7z działa na 100%.
mikisan, ustawiasz tam zużycie w trasie i w mieście oraz cenę za 1litr paliwa i przy przeliczaniu trasy masz ładnie napisane ile kosztuje przejazd, ile spalisz paliwa i ile wydalisz CO2.
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
 
 
iceneon
Navi Expert


Dołączył: 24 Lis 2008
Posty: 270
Wysłany: 2010-08-10, 21:46   

mikisan napisał/a:
"Zosia" się pogniewała i za diabła się nie chce odezwać, a przyzwyczaiłem się do tego jej pociesznego TTS....

U mnie TTS też nie działa :-(
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-08-10, 23:12   

mikisan napisał/a:
"Zosia" się pogniewała i za diabła się nie chce odezwać, a przyzwyczaiłem się do tego jej pociesznego TTS....


Zosia działa musiałeś coś usunąć
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-08-10, 23:18   

[/quote]... Gurjon niestety też nie działa. [/quote]

Ale działa branding Gurjona.
Ma lepsze ikony
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10