Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mio Spirit PRO 985
Autor Wiadomość
Label5L
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Lut 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-06-10, 12:28   Mio Spirit PRO 985

witam szukałem ale nigdzie nie znalazłem
posiadam wyzej wymienione urzadzenie i chciałem na nim uruchomić igo Primo, tylko nie mam pojęcia jak
moze jest ktoś kto mógłby pomóc
_________________
Navi-ALGA PRIMA 5050 HD TMC [atlas V 800Mhz dual]
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-10, 12:36   

Zapewne bez odblokowania się nie obędzie. Być może wystarczy sposób odblokowania z innych modeli Spirit http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=28107

Ps.
Czy czasami nie chodzi o 685? O modelu 985 nie ma żadnych informacji :?:
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Label5L
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Lut 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-06-22, 10:33   

dokladnie chodzi o ten model co napisalem MIO SPIRIT PRO 985, takie info mam na opakowaniu urzadzenia,
_________________
Navi-ALGA PRIMA 5050 HD TMC [atlas V 800Mhz dual]
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2014-06-22, 10:55   

Sahem napisał/a:
może wystarczy sposób odblokowania z innych modeli Spirit
Sam program nawigacyjny możesz uruchamiać sposobem na SEEKER
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-22, 19:28   

Label5L napisał/a:
dokladnie chodzi o ten model co napisalem MIO SPIRIT PRO 985

Mógłbyś podać więcej info o tym modelu(procesor, pamięć, przekątna ekranu)? Nawet na oficjalnej stronie Mio nie ma żadnej wzmianki o takim modelu.
A uruchomienie samego programu nawigacyjnego to tak jak wyżej podaje kolega jestem_ktoś
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Label5L
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Lut 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-06-22, 20:13   

bede w piatek w pracy to opisze to urzadzenie dokladniej
_________________
Navi-ALGA PRIMA 5050 HD TMC [atlas V 800Mhz dual]
 
 
luqs
azymut


Dołączył: 05 Lip 2016
Posty: 3
Wysłany: 2016-07-05, 11:10   Mio spirit pro 985

Witam,

Posiadam nawigacje mio spirit pro 985. Nawigacja była dostępna wyłącznie dla biznesu.
Chciałbym zaktualizować w niej mapy. Nawigacja ta posiada wpięcie w centralkę która pozwala m.in na sprawdzenie kiedy kierowca załadował towar lub rozładował.
Ale zmierzając do problemu czy może ktoś mi podać jakie najnowsze mapy pasowałyby do niej?
Nawigacja jest użytkowana w tirze.
Dzwoniłem do mio też mieli z nią problemem ale do sprawdzenia dostępności aktualizacji map potrzebują dane firmy na którą była kupiona nawigacja a z tym jest problem.

Pozdrawiam
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2016-07-05, 12:59   

luqs napisał/a:
Chciałbym zaktualizować w niej mapy.
Masz na myśli nowe mapy do fabrycznego programu, czy chcesz wgrać inny program nawigacyjny?
Bo to dwie różne sprawy i inaczej trzeba do nich podejść.

P.S. Przeniosłem z działu "Mio > Inne modele"
_________________

 
 
luqs
azymut


Dołączył: 05 Lip 2016
Posty: 3
Wysłany: 2016-07-05, 14:46   

Dziękuje za przeniesienie do odpowiedniego działu.

Chodzi mi o aktualizacje map w samej nawigacji i pozostać przy tym samym programie nawigacyjnym, ponieważ zależy mi aby zachowana była komunikacja z centralką.

[ Dodano: 2016-07-25, 18:00 ]
W serwisie mio dowiedziałem się że pasują mapy od lm6970 truck. Czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć dość aktualne mapy? mam z 2014r
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2016-07-25, 22:16   

Na stronie Mio - LM oznacza dożywotnie darmowe aktualizacje
_________________

 
 
luqs
azymut


Dołączył: 05 Lip 2016
Posty: 3
Wysłany: 2016-07-25, 22:56   

wiem,że niby jest darmowa ale ja mam 985 a wtedy jeszcze takiego czegoś nie było i każą mi kupić mapy;)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2016-07-26, 07:52   

Zajrzyj do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=21520 lub http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=9189 w zalezności od wersji programu
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11