Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Route66 v9.0.8963 WCE, Win Mobile
Autor Wiadomość
kisiol3
Waypoint


Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 139
Wysłany: 2010-10-15, 20:20   

witam czy moze ktos mi podpowiedzieć jak przełaczyć mapę w tryp 2d w celu przegladania trasy bo w trybie 3d jest to dosć trudne
proszę o pomoc
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-10-16, 11:30   

Kliknij w niebieski pasek i pojawia Ci się różne ustawienia. W lewym górnym rogu masz 2D lub 3D w zależności od trybu w jakim jest w tej chwili.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
kisiol3
Waypoint


Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 139
Wysłany: 2010-10-16, 17:18   

a jak zrobic zeby pokazywala predkosc odleglosc do celu itd a niebieskiego paska nie mam
 
 
feliks 
guru



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1593
Wysłany: 2010-11-10, 22:05   

Jak uruchomić klawiaturę QWERTY.
_________________
MIO Moov 500v2 - AutoMapa 6.10 PL i Samsung Galaxy Note
http://w492.wrzuta.pl/aud...reussens_gloria
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-11-10, 22:17   

A nie masz? U mnie jest w standardzie.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
feliks 
guru



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1593
Wysłany: 2010-11-10, 22:20   

Nie mam.
_________________
MIO Moov 500v2 - AutoMapa 6.10 PL i Samsung Galaxy Note
http://w492.wrzuta.pl/aud...reussens_gloria
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-11-10, 22:28   

A jak doszedłeś do tego okna? Bo ja na swoim tylko zmieniłem język na polski i miałem qwerty a tego okna nie spotkalem.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
feliks 
guru



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1593
Wysłany: 2010-11-10, 22:39   

Tak było od momentu uruchomienia, czasami odpala się sprzętowa klawira i przez nią można wprowadzać.
Program ciekawy graficznie, ale dyskredytuje go brak opcji dopisania dzwięków do POI (próbowałem). Pojechał do Koszalina (kosza).
_________________
MIO Moov 500v2 - AutoMapa 6.10 PL i Samsung Galaxy Note
http://w492.wrzuta.pl/aud...reussens_gloria
 
 
cubuss
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Paź 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-11-28, 14:46   

Czy ten program będzie działał na Transonicu 7000T po zmianie romu na Route66 jak tutaj w tym temacie
Kod:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=180455&highlight=#180455

pytam się bo nie wiem czy odpali a do wersji 7 ciężko o mapy, a poza tym jest tylko angielskie menu (niemiecki by mi pasował)
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-11-28, 15:39   

To będziesz musiał sam wypróbować. Ale zanim będziesz zmienial rom może sprobuj odblokować.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
cubuss
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Paź 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-11-28, 20:07   

Tzn chodzi o to że nie mam oryginalnego tylko ten zmieniony route 66, pytam się tylko czy wersja 9 będzie na nim działać, bo widzę że inaczej się foldery nazywają jak w wersji 7.
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-11-28, 20:34   

Możesz zmienić nazwę folderu i nazwę pliku wykonawczego i sprawdzić czy pójdzie.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
cubuss
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Paź 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-11-30, 20:24   

Dziwna sprawa, skopiowałem wszystko na kartę, ale plik wykonywalny (ROUTE 66 Maps.exe)
w ogóle nie da się otworzyć, klikam a efekt jest jaki jakbym klikał pustą przestrzeń pomiędzy plikami, zaznaczenie oraz file>open też nic nie daje. Przy okazji mały offtop aby nie zakładać tematu, czy wersja 8 będzie działać na moim sprzęcie?
 
 
kisiol3
Waypoint


Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 139
Wysłany: 2011-01-01, 13:45   

Witam mam maly problem z programem mianowicie wszystko chula super ale nie moge wyjsc z programu jedynie tylko przez reset urządzenia nie mam funkcji wyjscie z programu.Dodam ze -program mam wgrany na dwóch urządzeniach jedno to smartgps na ktorym tej opcji brak a drubie to htc i tu jest wszystko ok co moze byc za przyczyna
 
 
laik 1232
Waypoint


Dołączył: 02 Gru 2010
Posty: 24
Wysłany: 2011-03-30, 15:16   

Brak dzwiekow przy poi ,problem z radarami,przewijanie menu wymaga umiejetnosci cyrkowych dla mnie program slabiutki.
_________________
mio v505tv
Primo1.2,BeckerTalk(TMC-Pro)
Navigon 8410 Truck (7.71)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9