Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Route66 v9.0.8963 WCE, Win Mobile
Autor Wiadomość
anrex
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 68
Wysłany: 2011-04-13, 10:20   

Witam. Wgrałem ROUTE66_Maps_PND_v9.0.8963(30393) plus mapa Polski na Larka 50.2. Wszystko hula. Przejechałem kilkadziesiąt kilometrów, zachowuje sie przyzwoicie.
Jest prosty bez wodotrysków, taki mi odpowiada. Ale jest problem z fotoradarami. Wczytałem w Res/Extras fotordary na Europę z tego linku:
http://www.multiupload.com/JJ758YE3FE z tego forum. Niestety, na mapie nie są wyświetlane. Na trasie też niewidoczne. W menu są widoczne ale niestety zamknięta czerwona kłódka.
Co z tym fantem zrobić. Prosze o pomoc. Przydały by się. Powiem szczerze, nie jestem mocny w tym temacie.
_________________
Lark 43.1 z WinCE 5 Core, Lark 50.2 WinCE 5.0 Core, Mapy: MM_7.6.2-PL; // AM_6.14-PL; // Primo1.1+GJv2.16
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-04-13, 19:01   

Musisz mieć licencje do nich, lub przerobić plik navkey
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
anrex
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 68
Wysłany: 2011-04-13, 20:46   

Bismar napisał/a:
Musisz mieć licencje do nich, lub przerobić plik navkey

Licencja odpada. Pokuśiłbym się przerobić gdybym wiedział jak i czym. Możesz coś więcej na temat, jakiś ukierunkowanie gdzie mógłbym poczytać coś na ten temat bo na tym forum nie widzę. Dzięki.
_________________
Lark 43.1 z WinCE 5 Core, Lark 50.2 WinCE 5.0 Core, Mapy: MM_7.6.2-PL; // AM_6.14-PL; // Primo1.1+GJv2.16
 
 
enue 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 164
Skąd: Płn.Mazowsze
Wysłany: 2011-07-03, 08:33   Route 66 Version 9 (800x480) für WinCE 5.0 und 6.0 - SD-Read

Na niemieckiej stronie pojawił się Route66 na rozdzielczość 800x480. Ma język polski i w programie i w komunikatach. Na moim Westinie zadziałał , ale nalezy zedytować notatnikiem wszystkie pliki 3DNavigator i device, ustawiając swoją ścieżkę do programu i namiary na GPS.
Na sucho wszystko w porządku, zobaczymy jak w trasie.
Oto link do strony:
http://www.digital-eliteb...aupload-147548/
Pozdrawiam i szerokości
_________________
ALGA AN 520; AutoMapa 6.24, iGO Primo2.4, Navigon7.7.6
LG G3; AutoMapa 4.5, TomTom Polska
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11