Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
nawigowanie względem punktu docelowego |
Autor |
Wiadomość |
treker
Navi Expert Samsung S4

Wiek: 52 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 374 Skąd: z kosmosu
|
Wysłany: 2010-09-20, 09:27 nawigowanie względem punktu docelowego
|
|
|
Witam
Mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów. Zauważyłem, że jak na Igo 8.3.4 ze skórką Gurjona ustalę przy złapanym fixie od razu punkt końcowy trasy i jeszcze dodatkowo jakieś punkty przelotowe, to nawigacja pokazuje mi kilometry, czasy na dolnym pasku względem najbliższego punktu przelotowego, a mi to nie potrzebne w danej chwili przez co nie wiem o której np dotrę do mojego punktu docelowego. Jak to mogę zmienić w trakcie jazdy, bo nawigowaniem względem punktów "przez" nie jestem zainteresowany. Problemu tego nie mam jak trasę wyznaczę na sucho w domu kiedy to okreslam punkt początkowy, końcowy i dodatkowo punkty "przez" . Wtedy po włączeniu navi w samochodzie program pokazuje liczniki na dolnym pasku od razu względem punktu docelowego.
[ Dodano: 2010-09-20, 11:32 ]
proszę o skasowanie, bo juz sam sobie odpowiedziałem |
|
|
|
 |
janusz_40
Maestro GPS CM-7068, GC-5055+

|
Wysłany: 2010-09-20, 14:23
|
|
|
treker napisał/a: | jakieś punkty przelotowe, to nawigacja pokazuje mi kilometry, czasy na dolnym pasku względem najbliższego punktu przelotowego, a mi to nie potrzebne w danej chwili przez co nie wiem o której np dotrę do mojego punktu docelowego. |
Kliknac w pasek - obok predkosci - kolor zmieni sie na bialy i bedzie pokazywalo odleglowsc i czas do celu. to taki przelacznik - do punktu przelotowego (zolty) do celu (bialy) |
_________________ Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania.. |
|
|
|
 |
treker
Navi Expert Samsung S4

Wiek: 52 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 374 Skąd: z kosmosu
|
Wysłany: 2010-09-20, 15:26
|
|
|
dziękuję |
|
|
|
 |
janusz_40
Maestro GPS CM-7068, GC-5055+

|
Wysłany: 2010-09-20, 17:54
|
|
|
treker napisał/a: | dziękuję | Podziekowanie na forum to klik w klawisz "pomogl" ;)
pozdrawiam.. |
_________________ Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania.. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|