Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-10-28, 22:00
Odblokowanie lark 50.3
Autor Wiadomość
krzychusu
Waypoint


Dołączył: 09 Sie 2009
Posty: 20
Wysłany: 2010-10-17, 00:10   Odblokowanie lark 50.3

Witam.

Kupiłem dziś ten sprzęt i próbuje go odblokować.

Nie ma tu takich procesow jak w 50.2 typu GSM 2. Po wrzuceniu skryptu z 50.1 tez lipa nic sie nie dzieje. Chciałem sprobwać z platfcostam.exe ale stronka na której wisi plik wymaga konto premium. Macie jakieś pomysły jak go ugryźć?.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-17, 01:27   

krzychusu, http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1389 + kopia rejestru + kopia katalogu Windows zrobiona programem Total Commander z wtyczką wincefs
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
krzychusu
Waypoint


Dołączył: 09 Sie 2009
Posty: 20
Wysłany: 2010-10-17, 18:35   





Network jest puste.

Jak zrobic kopie rejestru i windows mam win 7 ;x
Ostatnio zmieniony przez krzychusu 2010-10-17, 18:46, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-17, 18:38   

krzychusu, włącz pokazywanie ukrytych plików i katalogów oraz systemowych plików i folderów
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
krzychusu
Waypoint


Dołączył: 09 Sie 2009
Posty: 20
Wysłany: 2010-10-17, 18:54   

 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-17, 19:03   

krzychusu, w Mój komputer > WindowsCE nie pojawiło się więcej folderów?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
krzychusu
Waypoint


Dołączył: 09 Sie 2009
Posty: 20
Wysłany: 2010-10-17, 19:05   

NIe, sa nadal 4 .
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-17, 19:12   

To daj kopie rejestru i spróbuj się połączyć przez Total Commander z wtyczką wincefs
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
krzychusu
Waypoint


Dołączył: 09 Sie 2009
Posty: 20
Wysłany: 2010-10-17, 19:15   

Dzakus, Ale jak zrobić te kopię ?,
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-17, 19:24   

krzychusu, programem CeRegEditor. Naciskasz F2. Zapisujesz. Uploadujesz i dajesz link.
programem Total Comannder. Wchodzisz do połaczenia sieciowego > WinCe Device > Zaznaczas Windows i kopiujesz na komputer. Pakujesz do ZIP/RAR. Uploadujesz na przeklej.pl i dajesz link
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
marcins84zam 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 03 Sie 2010
Posty: 18
Wysłany: 2010-10-22, 20:01   

Witam

Od 15 minut mam własnie 50.3 larka i rowniez probuje go odblokowac ale Ciezko idzie oj ciezko. Zamieniłem go w sklepie z 50.1 na 50.3 i mam nadzieje ze bedzie mniej wadliwy chociazby z tego powodu ze jest Windows Ce 5 .

Podrzucam kopie rejestru i Kopie katalogu Windows mam nadzieje ze ktos zdoła tą bestie rozdziewiczyc;)

Rejestr

http://www.przeklej.pl/pl...0022bm1lbb5r3sp


Windows

http://www.przeklej.pl/pl...0022bm2c1b5r3sp
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2010-10-22, 20:10   

Zacznij od podstaw:
- plik ceplatformway.exe na SD
- plik explorer.exe na SD i wskazanie go jako uruchamianego spod NAWIGACJA

Zamiast kopii Windowsa podrzuc spis folderów
_________________

 
 
marcins84zam 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 03 Sie 2010
Posty: 18
Wysłany: 2010-10-22, 20:58   

ok ale chodzi Ci o foldery głowne? czy jakies podfoldery?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2010-10-23, 06:38   

Najlepiej całe drzewo.
_________________

 
 
marcins84zam 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 03 Sie 2010
Posty: 18
Wysłany: 2010-10-23, 19:44   

prosze . Wiecej katalogów niema . Aha no i wywaliłem Lark map . Niestety ja tylko Igo nic wiecej nop moze czasem Tom Tom .


http://www.fotosik.pl/pok...6c7129f4af.html

Dziwi mnie ze nie ma w urządzeniu przycisku Reset...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi: kompresory
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11