Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic Mapy 2010.09 TELEATLAS
Autor Wiadomość
kuczol
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Maj 2008
Posty: 10
Wysłany: 2010-10-25, 21:25   Re: Sygic Mapy 2010.09 TELEATLAS

pawel_1980 napisał/a:
Sygic Mapy 2010.09 TELEATLAS

Drogi Pawle a czy masz jakieś inne uploady? bo na Hotfile to jakaś masakra jest ostatnio. 23kb/sek przy łączu 20MB :( za sto lat tej paczki nie ściągnę:).
 
 
CR7
[Usunięty]

Wysłany: 2010-10-25, 22:28   

Cos takiego samego jak pliki *.hnr (pliki z predefiniowaną siecią dróg) w IGO
 
 
tak
Waypoint


Wiek: 29
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 132
Wysłany: 2010-10-27, 19:13   

pawel_1980

Jak z tej mapy wciągnąć samą mape PL .
 
 
miro192 
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2008
Posty: 17
Wysłany: 2010-12-29, 11:49   

Witam,
mam ściągniętą tą mapę. Chciałbym jednak mieć zainstalowane mapy POLSKI, Niemiec, Czech i Słowacji. Czy jak wgram bezpośrednio do folderu maps to będą działać? A jak będę przekraczać granicę to muszę ręcznie zmienić mapę czy automatycznie przeskoczy na daną mapę?
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 271
Wysłany: 2010-12-29, 17:17   Sygic MAPS EUROPE 2010.09 (Teleatlas) rózne kraje

http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=51095
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
exs77 
Waypoint



Wiek: 42
Dołączył: 22 Gru 2010
Posty: 18
Wysłany: 2011-01-03, 21:28   

vinkler napisał/a:
Skorzystać ztorrenta, tam mapki są rozpakowane, zatem można pociągnąć wyłącznie to co potrzeba. ;-)


lipa jakas bo w mlm jest:
maps=TA:WORLD:2012.03

a miałobyć 2012.09
wiec co jest nie tak? :evil:
_________________
 
 
medox
azymut


Dołączył: 10 Sie 2009
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-06, 12:39   

pawel_1980,
Sorry już sobie poradziłem z rejstracją NavRoadMap
Medox
 
 
krissos 
Navi Expert


Wiek: 103
Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 286
Wysłany: 2011-01-13, 09:42   

Te mapki będą działać z "Sygic Fleet Truck 8.30" I jest w nich francja?
Pobrałem jest Francja :)


Przy wyznaczaniu trasy z polski do niemiec czy Francji wyskakuje mi taki komunikat "Nie można wytyczyć trasy Brak ciągłości drogi"
Mapy mam pl de be nl f lu wiec droga jest
Po wpisaniu adresu w D czy F jak zrobię pokaż na mapie to pokaże miejsce ale jak narysuj trasę jet ten problem co napisałem W Polsce wytycza dobrze trase.
Co to może być?
 
 
jurek80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Maj 2009
Posty: 133
Wysłany: 2011-01-13, 17:01   

krissos musisz posiadać jeszcze wcl czyli inaczej mówiąc basemap która umożliwia wyznaczanie tras między państwami.
_________________

Goclever 5066FMBT,Yakumo EazyLiteGo3600
 
 
wiader 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lut 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-02-08, 12:09   

Wgrałem Sygic Fleet Truck 8.30 wrzucilem mape polski aby stestowac i nie wiem jak aktywowac produkt, bo nie widzi mapy.
 
 
exs77 
Waypoint



Wiek: 42
Dołączył: 22 Gru 2010
Posty: 18
Wysłany: 2011-02-08, 12:54   

Funkcja szukaj na forum...
_________________
 
 
wiader 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lut 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-02-08, 14:06   

wszystko co udało mi się znaleźć było do wersji 7.71i np SygicKG już nie działa. W wątku gdzie pojawiło się 8.30 nie ma opisu, są tylko rzeczy do pobrania ale SygicKG - nie ma. A przy okazji tak to wygląda naprawdę http://www.mobilepassion....?p=34754#p34754 ?
czy tak jak w Igo Primo nie pokazuje znaków wysokościowych i tonażowych.
 
 
CzarliKacper 
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 111
Skąd: PL
Wysłany: 2011-02-09, 19:23   

Koledzy to jest mapka na telefon?
_________________
Sprzet Alga Prima AN5050, Igo Primo 2.4, Skin Dimka 1.7.4.
 
 
ozarek 
Waypoint


Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 30
Skąd: Jaworzno/śląsk
Wysłany: 2011-03-02, 11:25   Re: Sygic Mapy 2010.09 TELEATLAS

pawel_1980 napisał/a:
Sygic Mapy 2010.09 TELEATLAS


Jest szansa na reupl, linki z pierwszego postu zdechły :-(
_________________
Think. Feel. Drive.

AntyRadio - Głupocie wstęp wzbroniony

(un)Lark 35.3 (MM6Top,TT7) - zakończył żywot swój
Lark 43.1 (TT7, Sygic10)
Android (Sygic10, Aura 2.0)
 
 
axe300
azymut
Wszechmogacy?


Dołączył: 14 Mar 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-03-14, 16:55   

Mapy TELEATLAS 2010.09

Opis:
Kod:
wielkość całości: 2,2GB (45państw)
rodzaj kompresji: .rar (party po 1gb, 1gb i 213mb)
5% danych naprawczych


Download:
Kod:
http://turbobit.net/7axubh3a88br.html
http://turbobit.net/oq9yktozpcab.html
http://turbobit.net/es8pjng9cjmw.html


Nie żebym się wpychał komuś w up ale skromnie udostępniam.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 10