Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa Fotoradary i suszarki
Autor Wiadomość
kuras
azymut


Dołączył: 13 Sie 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-08-13, 20:25   pytanko?

mam atomape 5.0.5 i sciaglem sobie z forum od was fotoradary i poi do jakiego katalogu to wrzucic?

mapy?

pomozcie


pozdrawiam
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2008-08-13, 20:36   Re: pytanko?

kuras napisał/a:
mam atomape 5.0.5 i sciaglem sobie z forum od was fotoradary i poi do jakiego katalogu to wrzucic?

mapy?

pomozcie

Polecam uwadze dział POI i jego część o Automapie.
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
kuras
azymut


Dołączył: 13 Sie 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-08-15, 14:29   

A JESZCZE TAK SPYTAM CZY JEST TAKA FUNKCJA NA MIO MOOV ZEBY MI MOWILO ZEJEST W MIESCIE OGRANICZENIE DO 50 KM ZE JAK PRZEKROCZE 50 KM TO ZEBY MNIE INFORMOWALO ZEBYM ZWOLNIL?


POZDRAWIAM


BLAGAMY nie pisz z Caps Lock

[ Dodano: 2008-08-15, 19:38 ]
kuras napisał/a:
A JESZCZE TAK SPYTAM CZY JEST TAKA FUNKCJA NA MIO MOOV ZEBY MI MOWILO ZEJEST W MIESCIE OGRANICZENIE DO 50 KM ZE JAK PRZEKROCZE 50 KM TO ZEBY MNIE INFORMOWALO ZEBYM ZWOLNIL?


POZDRAWIAM


BLAGAMY nie pisz z Caps Lock



przepraszam za caps locka :-(
Ostatnio zmieniony przez woszczyn 2008-08-15, 15:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1201
Wysłany: 2009-05-26, 10:38   AutoMapa Fotoradary i suszarki

Czy mógł by mi ktoś podać linka na możliwie najnowsze fotoradary i suszarki do AutoMapa aby nie z innych portali .
Kerik
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-26, 10:41   

Kerik najłatwiej ściągniesz z tego miejsca http://poi4am.ovh.org/
Są w jednym pliku(suszarki, radary, fotoradary i radiowozy z kamerą).
Nowszych na razie nie ma.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2009-05-26, 10:41   Re: AutoMapa Fotoradary i suszarki

Kerik napisał/a:
Czy mógł by mi ktoś podać linka na możliwie najnowsze fotoradary i suszarki do AutoMapa aby nie z innych portali .
Kerik

Te najbardziej chodliwe (z prędkościami) są z 04-04-2009, jak cię interesują to napisz
Inne to z Miplo ale nie wiem czy akuratnie aktualniejsze, ale też mam z pliku 20-05-2009.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1201
Wysłany: 2009-05-26, 11:30   

renon tak jeśli możesz to podaj link, z góry dziękuję
Kerik
_________________
Lark 50.1 ( WinCe 6.0 ) - Auto Mapa , Mapa MapTop , TomTom-navi w sam.
Używaj przycisku : POMÓGŁ
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2009-05-26, 11:40   

Kerik napisał/a:
renon tak jeśli możesz to podaj link, z góry dziękuję
Kerik

Pod linkiem są z 20-05-2009, ale tam są też zdublowane, bo miplo przechodzi jakąś rewolucję, natomiast w załączniku masz te z 04-04-2009
http://odsiebie.com/pokaz/3087642---2eba.html

PL_FotoradarSuszarki_AM.rar
Pobierz Plik ściągnięto 212 raz(y) 205,16 KB

_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
michal1957
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 1154
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-05-26, 12:12   

renron napisał/a:
ale tam są też zdublowane, bo miplo przechodzi jakąś rewolucję

Przed pobraniem nowej paczki trzeba usunąć stary plik, inaczej dublują się kategorie. Pozmieniali nazwy ( najczęściej z liczby pojedynczej na mnoga - np zamiast stacja beznynowa teraz jest stecje benzynowe. Przestały więc pasować ikony dawniej pobierane i dzwięki. Ja w MiploMonitorze stworzyłem nowy plik do pobierania i dublowania już nie mam. Przy okazji zmieniłem też format pobieranych POI z .poi na .amp Po tej zmianie zaczęły się znowu prawidłowo pobierać ikony i dźwięki do zaznaczonym kategorii.
_________________
Jeżeli wydaje Ci się że masz zawsze rację, masz rację, wydaje Ci się.
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2009-05-26, 14:12   

michal1957 napisał/a:
Pozmieniali nazwy ( najczęściej z liczby pojedynczej na mnoga...

I to mnie dziwi, fakt że kategoria to nie jeden punkt i liczba mnoga jak najbardziej pasuje, ale ikona to liczba pojedyncza i wyświetla też jedną stację w danym punkcie, jeżeli ktoś by chciał mieć komunikat to też zapewne bardziej by pasowało Stacja benzynowa, niż stacje benzynowe.
Powinna być nazwa pliku np. Stacje benzynowe, a kategorie w nim zawarte już w liczbie pojedynczej, takie jest moje zdanie. ;-)
Totalny misz masz.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
ochkarol 
Navi Expert



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Gru 2008
Posty: 282
Wysłany: 2009-05-26, 15:16   

[quote="renron"]
Kerik napisał/a:
...miplo przechodzi jakąś rewolucję...


ZCW
- ujednolicono nazwy kategorii z kategoriami wbudowanymi.
- przeniesiono POI wbudowane w AM do zasobów Miplo.pl
- trwa usuwanie dubli (lub już usunięto).
_________________
Pozdrawiam

Karol
 
 
krzysztoflk 
Waypoint


Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 70
Wysłany: 2009-05-28, 18:40   

Witam mam automape 5.51 w navi3.5 czy ma ktoś instrukcje najprostszą jak zainstalować nową paczke fotoradarów właśnie pobrałem.Rozpakowałem jest tam niby opis ale pogmatwany i skomplikowany.
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3457
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-28, 18:42   

krzysztoflk napisał/a:
opis ale pogmatwany i skomplikowany
Nie poddawaj się tak łatwo... :mrgreen:
_________________

 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-28, 18:45   

krzysztoflk napisał/a:
jest tam niby opis ale pogmatwany i skomplikowany.

Przeczytaj tę instrukcję raz jeszcze a przekonasz się że wcale nie jest skomplikowana i pogmatwana. Postępuj punkt po punkcie a fotoradary rozbłysną :-)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
krzysztoflk 
Waypoint


Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 70
Wysłany: 2009-05-28, 18:53   

a w jaki sposób utworzyc katolog poi aby wkleić pliki z fotoradarami nowy folder nie rozumie sory czy inaczej

[ Dodano: 2009-05-28, 18:55 ]
Tam tyle na opisywane w tym opisie macie cos prostszego lub jakies fotki z instrukcjami
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13