Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Primo iGO v1.1 Data / GJA ver.2.3 True 800x480 NEW
Autor Wiadomość
enue 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 164
Skąd: Płn.Mazowsze
Wysłany: 2010-12-25, 20:40   Primo iGO v1.1 Data / GJA ver.2.3 True 800x480 NEW

Witam
Data ver.2.3 + integrated inside GJA ver.2.23
Bardzo ciekawa, opracowana specjalnie dla 800x480 data do naszych iGO Primo 1.1 przez kolegę z Rosji Vladgrand i dwóch pozostałych Andron66 i Arkoko.

http://safelinking.net/p/6870fb37b6
http://safelinking.net/p/a09c3f79d4

Dodaj do sys.txt
[Interface]
show_exit = 1
extra_settings = 1
resolution_dir = "800_480"
vga = 0
clearcity = 1

[Rawdisplay]
Highres = 0
screen_x = 800
screen_y = 480

Tłumaczenia nie potrzebujemy, bo dzięki Naszemu koledze janusz_40 mamy lang gotowy na forum. Skin GJA_v2.23 też nie musimy pobierać, jest już wewnątrz w data.zip
Pozdrawiam i szerokości
_________________
ALGA AN 520; AutoMapa 6.24, iGO Primo2.4, Navigon7.7.6
LG G3; AutoMapa 4.5, TomTom Polska
 
 
enue 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 164
Skąd: Płn.Mazowsze
Wysłany: 2011-01-08, 21:13   iGO Primo v1.1 Data GJA True 800x480 ver.2.3.5 z 05.01.2011

Witam
Kolejna ciekawa propozycja data.zip do naszych Primo:
iGO Primo v1.1 Data / GJA na 800x480, dzięki Vladgrand, Andron66, Arkoko
Wymagania: Primo iGo 1.1
System operacyjny: PDA> WM5 / WinCE PNA> 4.2
Został opracowany specjalnie dla 800x480. Ver.2.3.5 + zintegrowany wewnątrz GJA ver.2.24

http://www.przeklej.pl/pl...0025nv62p8ba2j6

Instalacja dziecinnie prosta, wklejamy w miejsce dotychczasowego, nowy data.zip, pliku z głosami polskimi nie potrzebujemy bo mamy od janusz_40 do wersji GJA_v2.23. Skin GJA_v2.24 nie ma potrzeby wgrywać, bo jest wewnątrz data.zip.
Pozdrawiam i szerokości
_________________
ALGA AN 520; AutoMapa 6.24, iGO Primo2.4, Navigon7.7.6
LG G3; AutoMapa 4.5, TomTom Polska
 
 
d.marco 
guru


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1149
Skąd: z nad Bałtyku
Wysłany: 2011-01-10, 22:08   

Witaj właśnie poszukuje Primo 800X480 ale czy będzie ono chodziło na Goclever 5066 jeśli tak to w jaki sposób mógłbyś je udostępnić mi ;-)
 
 
seawoman 
Waypoint


Wiek: 37
Dołączył: 09 Maj 2011
Posty: 22
Wysłany: 2011-05-18, 10:48   

Niestety Twoj pliczek jest juz usuniety :(
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2011-05-18, 15:57   

seawoman napisał/a:
Niestety Twoj pliczek jest juz usuniety
Temat jest nieaktualny - Wyszla wersja Primo 1.2, ktora obsluguje 800x480 z automatu i zadny modyfikowany data.zip nie jest potrzebny.
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
kropka59
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-07-17, 18:04   IGO primo na 800*480

jak skonfigurować igo primo, zeby pracowało na manta 610 MST - rozdzielczość ekranu 800x480 - jakoś nie mogę sam dać rady - będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc - jeśli uda mi się rozwiązać - zamieszczę rozwiązanie na tym forum
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-07-18, 21:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
wiman 
GPS instruktor



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 11 Lut 2011
Posty: 831
Wysłany: 2011-07-17, 18:10   

kropka59 napisał/a:
jak skonfigurować igo primo

Poczytaj temat co prawda jeszcze nie dokończony ,ale myślę ,że po przeczytaniu dasz radę.
http://www.my-navia.pl/vi...a4e66fbc#301498
Pytania odnośnie primo zadawaj w odpowiednich tematach dla odpowiedniej wersji primo.
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-17, 18:12   

Data.zip musi być na rozdzielczość 800x480. Poczytaj poradnik http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29503 Podobno jest trick dzięki któremu można odpalić data.zip z mniejszą rozdzielczością na większej.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
wiman 
GPS instruktor



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 11 Lut 2011
Posty: 831
Wysłany: 2011-07-17, 18:15   

kropka59, Jakbyś szukał najnowszej wersji to :
http://www.4allmobile.eu/...p?f=107&t=36539
Data.zip pobierasz osobno.Wszystko na tej stronie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10