Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-02-10, 13:53
CARRERA T350 - odblokowanie, inny program nawigacyjny
Autor Wiadomość
navi 
Waypoint


Dołączył: 14 Sie 2007
Posty: 33
Wysłany: 2008-05-06, 21:24   CARRERA T350 - odblokowanie, inny program nawigacyjny

BINATONE CARRERA T350 to samo co akira odblokowanie polega na zmianie system.ini \windows\explorer.exe

na allegro po 359zl z mapami europy igo

klik
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-02-10, 13:53, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-07, 08:01   

navi napisał/a:
na zmianie system.ini
Czy jesteś pewien, że tego pliku (nie pomyliłeś rozszerzenia)?
_________________

 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-12, 21:16   

Nie wiem ska wytrzasnales ten plik,mam T350 i nie ma tegoz pliku,jest inny,ktory trzeba zmienic.
na allegro za 220zl juz wygrasz aukcje z nowa na gwarancji Carrerka
 
 
navi 
Waypoint


Dołączył: 14 Sie 2007
Posty: 33
Wysłany: 2008-05-20, 17:15   

faktycznie pomyliłem nazwe pliku poprawna nazwa to autorun.inf wystarczy zmienic tak jak pisalem i włala
 
 
zbig
azymut


Dołączył: 09 Cze 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-06-11, 07:34   

Czy to jest to samo co Akira,(ktora?) jestes pewien?
 
 
navi 
Waypoint


Dołączył: 14 Sie 2007
Posty: 33
Wysłany: 2008-06-13, 08:09   

tak to jest to samo jak rowniez to samo to myguide 3100 i inne nawigacje z tej stajni wszystkie sa tego samego producenta tylko nazwy i fabryczne oprogramowanie jest inne
 
 
kilian 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-06-13, 20:57   CARRERA T350

Odblokowałem tą nawigację i zainstalowałem AutoMape z lekiem mape wgrałem na kartę zgodnie z opisami i guzik wywala komunikaty "problem z odczytem ways.a mapy: lub
\residentflash\automapa eu\ jak to odblokować ma ktoś jakiś myk?? proszę o pomoc.
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-13, 21:30   

Nie wiem co ty robisz,ja mam poprostu wersje bezinstalacyjna na karcie,odpalam na BC X350 kazdy program nawigacyjny bezproblemu.

Na moim Chomiku masz AM ta sama,ktora mam na karcie
 
 
kilian 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-06-14, 00:12   CARRERA T350

No właśnie nie wiem co robię żle po odblokowaniu mojej T350 zainstalowałem program AutoMapa z witaminką do pamięci nawigacji a AutoMapę z witaminką wypakowałem na kartę i nie działa wyświetla wyżej opisane komunikaty nie wiem co dalej mapy jakie były w niej działają Germany ,Austria,Basemap,Switerland, a inne gdzie bym nie wgrał ten sam błąd .
Tylko te mapy idą na iGO lub Nawigator bo były zainstalowane już jak kupiłem a AutoMapa nie idzie z żadną mapą .
Poradcie coś!!
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-14, 09:41   

mowi Ci o wersji bezinstalacyjnej a nie instalacyjnej !
 
 
kilian 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-06-14, 10:15   CARRERA T350

Czyli co wywalic wszystko co wgrałem i wgrać wersję bezinstalacyjną ale gdzie karta czy pamięć T350 i który plik z chomika jest bezinstalacyjny ?
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-14, 17:04   

http://chomikuj.pl/satan9...PDA.Mapa.PL.rar
 
 
kilian 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-06-15, 19:37   CARRERA T350

Pobrałem i wgrałem i dalej te same komunikaty albo te mapy wszystkie są uwalone albo coś siedzi w tym iGO jakie mam w nawigacji mapy jakie były śmigają a Polski nie ruszy a pobrałem ich już sporo wersji i na wszystkich to samo w czym tkwi czort !!!!
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-15, 19:45   

Jeszcze raz.

Masz orginalne IGO z Binatona,a Binaton nie odblokowany czy odblokowany ?
Rozumiem ze chcesz do tego IGO ktore juz bylo dodac mape polski tak ? Jesli tak to nie da sie bez licencji na polske,bez niej bedziesz mial komunikaty i niewykrywanie polski.
SProboj wgrac licencje z jakies scrakowanego IGO,wtedy powinno ruszyc,lub poprostu zmienic wersje igo z binatona na ta moja,ale pamietaj o takiej samej nazwie katalogu i nazwe pliku wykonywalnego IGo,aby po zmianie ruszylo,ci Gdy uzywasz orginalnego Menu :-)
 
 
kilian 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-06-15, 22:31   CARRERA T350

Dokładnie tak odblokowałem tylko Windows i kombinuję z mapani bo to początki mojej przygody z nawigacją IGO jest orginalne jakie było w nawigacji niewiem jak go odblokować o ile się da jak nie to go zmienię na proponowaną przez kolegę ale spróbuję jeszcze z tą samą licencją.
Najgorsze jest to pobieranie mam wolne łącze .

[ Dodano: 2008-06-17, 08:48 ]
Pobrałem z chomika IGO 8.0.0.35389.PNA WIN CE.PL usunąłem tego orginalnego i wgrałem tego IGO 8.0.0.... i dalej klapa czy jest ktoś kto krok po kroku jest w stanie opisać jak to zrobić bo mnie już krew zalewa zassane setki mega programów i wszystko nie działa .

[ Dodano: 2008-06-18, 18:43 ]
Mam pytanie jest tam plik po rozpakowaniu 2577 co z nim trzeba zrobić proszę o jakieś wskazówki bo dalej nic nie działa .

[ Dodano: 2008-06-22, 09:59 ]
Widzę że temat umarł śmiercią naturalną nikt nie doradzi co jest źle i żadna wersja niechce zadziałać na tym sprzęcie ani bezinstalacyjna ani instalacyjna nikt niema T350 niemożliwe!!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11