Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-09, 18:19
Szukam pulpitu
Autor Wiadomość
jack.8103
azymut



Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-04-16, 00:29   [Menu.exe] Prośba o plik

Witam!
właśnie wgrałem MioMap do urządzenia PNA z dedykowanym IGO, ma to by c tylko urzadzenie do nawigacji bez dostępu do windowsa. W iGo było jakieś menu które pokazywało siępo wyjściu z programu, zeby nie pokazywał się pulpit. Prosze o podesłanie pliku menu.exe. nie chce sie bawic w jakies rozbudowane menu, a poza tym bedzie uruchamiany tylko jeden program

dziękuję i pozdrawiam
jack.8103
 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-16, 08:01   

Kolega jest bardzo leniwy bo taki opis jest w dziale z Projektami Menu i sam zrobiłem taki który umożliwia odpalenie tylko Menu bez odpalania windows. Jak zainstalować nowe Menu też jest pisane tu: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=14701#14701

W załączeniu projekt. Jedyne co to edycji wymaga tylko plik menu.ini w katalogu Skin by wskazać miejsce do pliku wykonywalengo. Plik light.bmp to tło, możesz sobie stawić każde inne tło sam po warukiem że rozdzielczość będzie 320x240 px. Na kompa nie kopiuje się pliki SystemInformation32.exe bo on chodzi pod windows tylko na nawigacji nie pójdzie.
 
 
jack.8103
azymut



Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-04-16, 10:11   

Nie to że leniwy, poprostu chodziło mi o oryginalne menu zastosowane w tym sprzecie, ale to rzeczywiśćie jest też super rozwiązanie, dziękuję bardzo, oczywiście punkcik poleciał.
 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-16, 12:10   

NIe ma sprawy. Wieszjak wyglada Menu i w przyszłości możesz stworzyć coś samemu, może bardziej efektownego niż moje.
 
 
zbyszek460 
Waypoint


Wiek: 39
Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 100
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2008-10-25, 15:07   Odblokowanie mio 200

Witam poszukuje panelu do mio z ikonkami MIO. iGO , AUTOMAPA , prosze o pomoc .
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2008-11-02, 12:55   

witam,

Znajdziesz na moim chomiku.

plik system

Mam nadzieje że pomogłem

http://chomikuj.pl/verbatim
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-11-03, 19:14   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5301 , oj coś słabo szukałeś albo wogóle ;)
 
 
tomamar 
azymut


Dołączył: 20 Paź 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-11-14, 22:49   

mogę odblokować mio 200 z nowym ładnym panelem wraz z kalkulatorem , odtwarzaczem filmów, grami i z zamykaniem miomapy z ikony a nie restart.
jak co to moje gg 9377918, lub tomamar@wp.pl
 
 
remnaj
azymut


Dołączył: 13 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-13, 22:17   Navia nv45 brak pulpitu

Witajcie!
na poczatku prosze was nie odsylajcie mnie do innych watkow bo przeczytalem wiekszosc i dalej nie rozumiem wielu rzeczy jakie tu opisujecie. jako ze moj ojciec zakupil ta nawie mialem ja odblokowac, jednak nie zrobilem tego. ojciec dal znajomemu nawigacje i teraz ma na niej mape automapa na karcie sd. odpalam navie pokazuje sie logo navia wychodzi menu klikam nawigacja i pokazuje sie windows,jednak nie ma pulpitu tylko okno w którym znajduja sie ikony wraz z ikona sd. jak zrobic zeby miec pulpit?
pozdrawiam i dziekuje za wyrozumialosc.
P.S jesli bedziecie opisywac cokolwiek to bardzo prosze zrobcie to jakbyscie pisali instrukcje dla 5 latka. prosze was o to poniewaz czytalem duzo tutaj rzeczy ale nie moge zrozumiec za nic gdy wyskakujecie z tekstem zmien klucz w rejestrze itd, tylko ze jak sie tam dostac to juz nie jest napisane.
Przy okazji mam prosbe bo tez mnie to zastanawia. w dziale z mapami sa opisy map i np jakas witaminka albo slodzone. co to oznacza?
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2009-03-13, 22:21   

Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 12
Nie wszystko musisz zrozumieć w ciągu 12 minut. Nie musisz instalować wszystkich programów o jakich usłyszysz. Zacznij od rzeczy prostych. Post napisałeś w odpowiednim dziale więc 5-latkiem nie jesteś. Znajdziesz wszystkie odpowiedzi choć trochę tu panuje bałagan bo temat jeszcze nie ostygł i budzi emocje.
Używaj Rozumu. Jak myślisz, co może oznaczać "cukierek" lub "witaminka" przy opisie plików z mapami?
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
Ostatnio zmieniony przez Hukkle 2009-03-13, 22:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
remnaj
azymut


Dołączył: 13 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-13, 22:26   

sptrawdzaasz moej wejscia po IP?? czy trzeba byc zarejstrowanym aby czytac watki? chyba nie
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2009-03-13, 23:06   

Gdybyś czytał forum od dłuższego czasu to przecież nie pytałbyś o rzeczy które masz opisane w wątku w którym piszesz ;-)

remnaj napisał/a:
jak zrobic zeby miec pulpit?

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8157
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8575

remnaj napisał/a:
wyskakujecie z tekstem zmien klucz w rejestrze itd, tylko ze jak sie tam dostac to juz nie jest napisane.

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=16166

remnaj napisał/a:
w dziale z mapami sa opisy map i np jakas witaminka albo slodzone. co to oznacza?

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=72808#72808
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=66498#66498
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=66506#66506
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=66528#66528
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=64601#64601
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=63174#63174
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=63192#63192
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=57203#57203
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
dezives
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2009
Posty: 28
  Wysłany: 2009-06-18, 17:55   MIO MOOV 200 nakładka na windowsa

Witam,

Poszukuje nakładek do windowsa na MIO MOOV 200 po odblokowaniu, gdzie można takie coś pobrać bo szukam na forum i nic nie znalazłem. Dokładnie o takie coś mi chodzi.




Czy aby na pewno jest to nakładka czy jakiś program za to odpowiada? Przepraszam za pytanie może niektórym wydać się głupie ale dopiero zaczynam przygode z mio ;)

Pozdrawiam
 
 
k33l 
Navi Expert
NaviN00b


Pomógł: 13 razy
Wiek: 34
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 394
Wysłany: 2009-06-18, 17:58   

http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155
Coś słabo idzie Ci to szukanie. :evil:
_________________
Mio Moov 500 + 4GB SDHC + WinCE 5.0
Automapa 6.6.0 beta 2 Polska + iGO Primo 8.5.9.153032
Wszyscy mnie pozdrawiają to i Ciebie Gość pozdrowię :-)
 
 
dezives
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2009
Posty: 28
Wysłany: 2009-06-18, 18:20   

Dzięki za szybką odpowiedź :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11